Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 177
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, дали има в Лили или Дм( или магазин в София) ръкавица за автобронзант?

# 616
Преди време търсих, не бяха и чували. Купих си от аптека.

# 617
Може ли снимка на слънцезащитата за коса на Балеа, тъй като не я открих днес Blush

# 618
Ardenza,

Опаковката е цилиндрична обаче.

# 619
Много благодаря Flowers Hibiscus. Пак ще се ходи до ДМ Grinning

# 620
Много благодаря Flowers Hibiscus. Пак ще се ходи до ДМ Grinning

Капачката е жълта и картинката е по-друга. Стои при продуктите за коса на Балеа, но аз не я видях и се наложи продавачката да ми я покаже. Беше останала последната в този магазин.

# 621
Някакво добро въздействие усещате ли от тази слънцезащита за коса? Защото на мен ми изглежда чист маркетинг трик.

# 622
Мен ми бяха казали, че всяка термозащита си е слънцезащита за косата, съдържали еднакви съставки, имам едно масло за коса от Грация, уж слънцезащитно, но наистина в състава не виждам нещо специално , различно от другите ми такива ..
Аз идвам с питане за маска или балсам за коса, в които да НЯМА глицерин? От него ми бухвала косата ми казаха 🤔
Прекрасна седмица, момичета!!!

# 623
  • Бургас
Avon също предлагат някакво слънцезащитно спрейче за коса,но му нямам снимка.А това на Balea го пробвах,незнам дали предпазва,но ми стана косата на клечки от него.Може пък да съм прекалила с количеството.Ще му дам шанс отново,самоче ще напръскам по-пестеливо вече.

# 624
Момичета,търся си някаква бюджетна слънцезащитна пудра,не искам да се хвърлям на Биодерма и подобни,т.к. не използвам никаква козетика тип фдт,бб и пудра,защото ми "тежи" на лицето.
Искам да си взема някаква изглаждаща база и отгоре въпросната пудра.Искам да постигна възможно най-естествен вид.Имам някакви минимални белези от пъпки и неравности,коя база ще е удачна.Кожата ми е леко суха с омазняваща се Т-зона?

И добавям питане..Тези два продукта предлагат ли се при нас и имате ли мнения,ако да?

Последна редакция: пн, 17 юни 2019, 14:53 от East

# 625
  • София
Предлагат се, имам ги, но имам няколко отворени слънцезащити и не съм стигнала до тях.

# 626
https://www.dodis.bg/essence-spirala-za-obem-get-big-izvivane.html
Ужасна спирала, много я мъчих , но не става
Препоръчайте ми някоя за извиване и дължина, ултра черна искам да е , захледах Eyeconista на Катрис и една принцеса на Есенс, със силиконова четка ми е най- лесно

# 627
Със спиралите е много индивидуално. Не знам какво и е ужасното на тази показаната, но тук има момичета, които се кълнат в нея. Аз също я харесвам и за мен това е една много добра спирала.

# 628
# 629
https://www.dodis.bg/essence-spirala-za-obem-get-big-izvivane.html
Ужасна спирала, много я мъчих , но не става
Препоръчайте ми някоя за извиване и дължина, ултра черна искам да е , захледах Eyeconista на Катрис и една принцеса на Есенс, със силиконова четка ми е най- лесно

И при мен не сработи тази спирала, въпреки, че беше много хвалена тука. Четката е твърде обемна и за по-малки очи не става, цялата се омазвах отгоре на клепача.

Общи условия

Активация на акаунт