Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 186
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
лай ме е изпреварила - слънцезащита непременно, бепантен крем е лек и приятен

# 601
  • Стара Загора
Arabesque ме пита преди няколко дни за новите нюд червила и лакове на Essence и вече са заредени в двете Лилита. Има много красиви цветове в прасковената, розова и кафява гама - страхотни за есента. Топли и без кофти подтонове. Видях и 2 пепеляви, не тествах всички обаче. Доста се зачудих дали да взема за проба едно с лак, но засега пасувах предвид количествата. Червилата са кремообразни при проба на ръка, на устни не знам.

Да споделя и тук за новото Тезори Thai Spa, което си взех снощи. Имитирали са Chloe Nomade и е разкошен. Има си развитие и е направен доста успешно. Издържа на кожа от 17 до 24 ч.

Заредили са и 3 нови миста, но слабички ми се сториха.

Тези са сладки, тропически..

Скрабовете на Органик шоп са на много добра цена и грабнах малината за подарък. Мирише страхотно!

7 th heaven пак са с ново име, не знаех.

Някакви отзиви за скраба на Velnea? Явно пак е с променена опаковка и цената висока ми се струва на фона на старите?

Млякото с алое вера на Евелин ухаеше доста приятно и свежо, някой да го е пробвал?

Тази марка скоро я видях в някой от каталозите, а сега виждам и цял стелаж. Вече има ли отзиви или е твърде нова да очаквам?

Не знаех че са заредили лаковете на Bel.

Да изкажа и първите си впечатления от новата спирала на Мейбълин Platinum black, която извива и придава среден обем. Придава и дължина, но не прави драма. Чудесна е за ежедневна визия и не се наслоява, не стои тежко и не се рони. Много естествени и в същото време добре подчертани са миглите.

# 602
  • София
Дами, преди две седмици си изгорих кожата със един серум, коричката падна, но остана едно красиво червено петно на скулата ми. Слагам му Catrice Камуфлаж коректор в кръглата опаковка да фо замаскирам, но когато сложа някаква пудра се лепи върху петното и става видимо.
С какво мога да го прикривам по надежно или накарам кожата да се оправи ?
Мажа го с дефламол и контратубекс.
Може да ползваш Медекасол, но пази очите. Изпитано е и при изгаряне, и при рани със шеф или ръпчета.

# 603
  • Варна
От червилата на Есенс купих №15. Много е приятно върху устните, прилично трайно и добре хидратиращо.
Но гилзата е доста грозна с тази бяла пластмаса.
И един лак отнесох, днес ще го пробвам.

# 604
Тези лакове BEL, не са онези Bell, за пръв път виждам тази марка. Свестни ли са?
Скрит текст:

# 605
  • Варна
Кой е този серум, звучи страшно?
Lact 10.1
Състав 10% Lactic Acid  и 1% чаено дърво
И долу лепнали овлажняващ.
Мацнах го върху прясно изтискнаи пъпки вечерта и сутринта петно. Коричката падна на 4тия ден, че Дефламолът я омекоти до степен, че падна сама.

# 606
  • София
Тези лакове BEL, не са онези Bell, за пръв път виждам тази марка. Свестни ли са?
Скрит текст:

Страхотни са лаковете.

# 607
Здравейте, някоя от вас да има мнение за слънцезащитното олио за коса на Балеа от новата брошура?

# 608
  • Сливен
Препоръчайте ми добре матираш дневен крем за нормална към смесена кожа,40+.

# 609
И аз търся слънцезащита за коса. Моля за препоръки, косата ми е суха по дължините и мазна в корените Blush

# 610
Оз я взех тази слънцезащита за коса. (За коса ли е, на Балеа ли е, взимам задължително). Спрейчето мирише много приятно, не заплита, не изсушава, не омазнява. Прави мекичка косата ми и се нодявам да предпазва наистина, за да има смисъл от него. Нямам предтова как би действал в дългосрочен план. Два дни минаха от както го ползвам, но ми харесва. На моята коса слънчицето причинява само лошотии, а няма как да я скрия. Grinning Общо взето не е нещо, без което не мога, но го ползвам толчно заради слънцезащитата.

Някой може ли да сравни олиата на Балеа за коса с профи олиото на L'Oreal mythic oil?

# 611
Ивче, да, благодаря ти за справката Blush Лакче ще взема задължително, червилата може и да ги пропусна.

# 612
  • Бургас
На каква цена са новите червила на Есенс?

# 613
  • Стара Загора
На стелажа мисля че се вижда - 4,99 лв. А лаковете са по 2,79.

# 614
  • София
Препоръчайте ми добре матираш дневен крем за нормална към смесена кожа,40+.
И аз се присъединявам към питането.

Общи условия

Активация на акаунт