Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 054
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Аз имах софт варианта на показания от  Calabaza, и е един от любимите ми.
Ако имаш предвид този
https://www.aroma.bg/catalog/krem-zdrave-leka-formula-40-g-28/
той е лекия варианта на малката кутийка тъмносиньо Здраве, което е с цинков оксид. Бялата кутия е голяма като Nivea soft и си е крем такъв, за лице.

Когато имах проблеми по кожата като пъпчици основно и зачервявания, ползвах всяка вечер само крем Медикоидеал. Нямам едно петънце или белег от зарасналите ранички. Даже една приятелка веднъж ме попита как така раничките от пъпчици никога не са големи или зачервени и от вчера до днес вече имат оздравял вид. Ами от Медикоидеалът, който нанасях на цялото лице.

Последна редакция: пн, 24 юни 2019, 20:36 от Анонимен

# 691
Не, не, същия като твоя показания е, голяма бяла кутия, ама сякаш пишеше "софт" на нея. Преди време в нашия супермаркет имаше две разновидности на този крем, на единия пишеше, че е олекотен вариант. Но вече не го виждам, а хвърлих кутията и не мога да сравня опаковките.

# 692
Нивеа има soft вариант, кутията прилича на това Здраве, кремът също прилича на него. Има малка и голяма кутия
https://www.nivea.bg/shop/nivea-soft-40058087589680168.html
Никога не съм виждала Здраве soft, а 5 кутии не се измазват за малко време, ползвани само за лице. Пък и този, Здраве, който показах, няма накъде по-софт да е, той не е тежък крем.

# 693
Може и да се бъркам. Иначе и Нивея софт съм ползвала, да. И той не е лош.
Както и да е, тоя крем Здраве в бялата кутия е хубав. Пасваше ми добре.

# 694
Аз да похваля кърпичките за почистване на боя за коса от ДМ. Супер са, почистват идеално, една е достатъчна за едно почистване. По 6 броя са в кутийка, бяха намалени на 0.50ст., редовната цена мисля беше левче.
Как изглеждат и къде стоят?

# 695
Скрит текст:
Аз да похваля кърпичките за почистване на боя за коса от ДМ. Супер са, почистват идеално, една е достатъчна за едно почистване. По 6 броя са в кутийка, бяха намалени на 0.50ст., редовната цена мисля беше левче.
Как изглеждат и къде стоят?
Ето, така изглеждат.

Понеже бяха намалени, бяха на стелажа с намалени продукти до касите.
Иначе предполагам, че стоят на рафтовете до боята за коса.

# 696
Aria може ли да ми намериш снимка-на крема който ползваш оцветяващия аз съм в търсене на тониращ крем който да ми е по лек за лятото,запитах и в друга тема за препоръка бб и сс са ми тежки а и аз мн се потя ..

# 697
Здравейте, момичета. Имам бегъл спомен от поне 2-3г, че в ДМ се предлагаше Алтея органикс. В момента има ли от техните флорални води там или случайно на някоя друга марка?

# 698
Ами беше показан по горе от моя пост, а и Гугъл по принцип го знае 😄 Но ето, щом не си го видяла
Скрит текст:

# 699
и аз взех вчера кърпичките за почистване - в близкия дм бяха при боята за коса

# 700
Здравейте. Търсих подходяща тема и реших да си задам въпроса при вас. Краката от коленете надолу ме сърбят.Не точно сърбеж, а сякаш мястото е претрито. Сменях сапуни, душ гелове, боди лосиони и резултат ако не нулев, то минимален. Кожата ми е суха. И не съм млада. Някоя от вас да има подобен проблем и как го решава? Ще съм благодарна за всеки споделен опит.

# 701
Здравейте. Търсих подходяща тема и реших да си задам въпроса при вас. Краката от коленете надолу ме сърбят.Не точно сърбеж, а сякаш мястото е претрито. Сменях сапуни, душ гелове, боди лосиони и резултат ако не нулев, то минимален. Кожата ми е суха. И не съм млада. Някоя от вас да има подобен проблем и как го решава? Ще съм благодарна за всеки споделен опит.
Разширени вени?

# 702
епилатор ползваш ли? на мен много ми изсушава кожата, дори на люспички става понякога
редовно мазане с лосион за тяло

пп ако са разширени вени, по-добре лекар

# 703
Имам разширени вени. Въобще не съм се сетила, че може да е от тях. И епилатор ползвам. А лосионът ми е задължителен.

# 704
Баща ми има такава кожа и откакто му купих този лосион за тяло, не иска да чуе за друго.
Преди си купуваше разни мазила от аптеката, но от това е най-доволен.
Взимам му го от ДМ
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт