Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 036
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Това ми спаси краката от колената надолу. Супер икономично е, бързо попива и от 2-3 години не съм имала проблем.

# 706
Почти със сигурност е от вените. У дома има човек със същите оплаквания, но и с проблем с вените. Маже краката с това, защото кожата е суха, но лекува и вените
Скрит текст:

# 707
Aria,благодаря не съм се връщала назад в темата а може би трябваше,ще го потърся😊

# 708
Благодаря за съветите за сърбящите крака. Ще поогледам предложените продукти и ще ги опитам-докато намеря моето.

# 709
  • София
Лосионите за атопична кожа успокояват сърбежа при мен. Препоръчвам Микса Атопианс. С уговорката, че ако сърбежа е в следствие разширени вени не знам ще има ли същия ефект, при мен е от сухота.

И лосиона и душ- олиото на Микса са чудесни продукти, които с нищо не отстъпват на аптечната  козметика.

# 710
N-ти по ред ДМ обиколен,слънцезащитни за лице на Сън денс няма,ще се насоча към нещо друго.
Трябва ми да е лек и да попива максимално бързо,идеи?
Ударих на камък и с шампоана за след слънце,но си взех няколко сашета от маската и дълбокопочистващ шампоан да го пробвам.

# 711
В нашия Дм слънцезащитните на Сън Денс са на отделен стилаж някъде из магазина, а не при другите продукти.
Най-добре е да се попита някой служител, въпреки че не винаги са адекватни да помогнат Hands V

# 712
Да,на отделно са.В този,който бях днес имаше поне матиращия за лице,той е окей за плажа,но ще ми е тежък за ежедневие,а аз търся именно такъв.

# 713
По въпроса със сърбящата кожа от коленете надолу - да, от вените е. Аз имам същия проблем. Кожата, където вената е разширена, не се снабдява добре с кръв и ефектът е този. Не знам какво има предвид потребителката като казва, че не е млада, но аз съм на 30 и от 5 години съм така Grinning При мен се получиха през годините от физическо натоварване, защото с такова се занимавам. Спасява ме мазане с кокосово масло, но вече другите са дали идеи преди мен, така че стискам палци да се намери подходящо мазило.

# 714
Благодаря. Прибавям и кокосовото масло в списъка.

Последна редакция: вт, 25 юни 2019, 21:44 от W

# 715
N-ти по ред ДМ обиколен,слънцезащитни за лице на Сън денс няма,ще се насоча към нещо друго.
Аз си взех на Нивеа с Q10, води се бързопопиващ, с фактор 50. Харесва ми - наистина попива бързо, при положение, че отдолу слагам хидратиращ флуид, който също е с фактор. 13 лв. му е цената в ДМ.

# 716
Аз си взех на Нивеа с Q10, води се бързопопиващ, с фактор 50. Харесва ми - наистина попива бързо, при положение, че отдолу слагам хидратиращ флуид, който също е с фактор. 13 лв. му е цената в ДМ.

А с каква кожа си? Simple Smile

# 717

А с каква кожа си? Simple Smile
Суха, леко омазняваща се в Т зоната.

# 718
Лосионите за атопична кожа успокояват сърбежа при мен. Препоръчвам Микса Атопианс. С уговорката, че ако сърбежа е в следствие разширени вени не знам ще има ли същия ефект, при мен е от сухота.

И лосиона и душ- олиото на Микса са чудесни продукти, които с нищо не отстъпват на аптечната  козметика.
Аз също често използвам серията за атопична кожа на Микса, дори в момента за пореден път преполовявам измивното олио. Ползвам ги и за детето. И точно сравнени с лосионите Липикар, предпочитам млякото на Микса.

# 719
Преди седмица си взех молив за вежди на Катрис, от този тънкия, автоматичен. Много ми хареса, издръжлив, водоустойчив, прекрасна консистенция и най- светлия ми пасна идеално.
И днес си оформям веждите както винаги първо със сянка и допълвам с молива само. Мисля си колко е прекрасен, как ще си го взема отново и т.н. и т.н. Аз си драскам последни щрихи и гледам няма цвят вече, въртя... Няяяма, свърши!  Изумена съм направо. В голяма дилема съм дали да си го взимам пак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт