Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 591
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Някой има ли новата брошура на ДМ? 🤗🍒

# 721
Да си кажа...Ползвах слънцезащитния спрей на Балеа просто като финиш,фъснах 5-6 пъти,еми много съм доволна от ефекта.Загладена,мека и плътна коса.
Добро попадение,ще си взема още един за регулярно ползване. Grinning

# 722
Здравейте, моля да ми препоръчате някакъв хидратиращ крем за дъщеря ми - на 16 г. Много й е суха кожата и опъва. Бях й купила аква серума и крема на Балея, но каза, че й излизали пъпки от него. Нивеа не харесва... И вече не знам Rolling Eyes

# 723
Купи й дневния крем на Юсерин с урея или Hydreane на Ла Рош.

# 724
  • Бургас
Глас и от мен за Юсерин с урея ,но да бъде именно дневния,защото нощния/аз мн.го харесвам/,но е доста мазен и тежък и за мен е само за люта зима.

# 725
Благодаря, момичета! Предложих й ги току-що, тя обаче вече била избрала ето това:

Скрит текст:

# 726
# 727

Скрит текст:

Малко се объркаха страниците,но не мисля,че е фатално.

# 728
Благодаря, момичета! Предложих й ги току-що, тя обаче вече била избрала ето това:

Скрит текст:
Много е хубава маската. Но аз я ползвам 2-3 пъти в седмицата вечер

# 729
  • Сливен
Да кажа,че део Дав,който рекламират като нов го бях купувала зимата от Кауфланд.Не останах доволна изобщо не предпазва.

# 730
Скрит текст:

Скрит текст:

Изплзвам маската вечер, спя с нея. Попива добре, но лично аз не виждам уау - ефект.

# 731
Pelli, казвам, че в нашият ДМ така и не се чували и виждали продукта за след слънце на ДМ дето е. Вчера бях там, днес ще ходя пак да си избера нещо друго. Това само като инфо ти го пиша, ако си намериш при теб да се снабдиш Simple Smile

# 732
Какво мислите за тази база на Катрис?

# 733
Да не би да го спират?!
Ще търся утре.

# 734
Продавачката, каза, че най-вероятно това което търся е от миналата година. Тази не го е виждала............Иначе има други модели от същата серия, но на по висока цена около 2,49 лв. Няма нищо за 1,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт