Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 57

• 55 031
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia, Bulgaria
Доста продукти на Balea съм използвала: душ-гелове, маски за лице, лосиони... От всичко съм много доволна, харесва ми, че са и на доста достъпни цени. Силно препоръчвам!

# 736
  • София
Доста от нас май купиха антицелулитни я крем на Биотен с кофеин, но не се сещам да съм чела впечатления за него.
А приключих моя, нито загряване, нито охлаждане усетих, и никакъв ефект не видях.
Ще се придържам явно към червения Евелин и Кройтерхов, които парят не особено приятно, но поне дават резултати.

# 737
  • София
Aз се загледах днес в антицелулитните на Ревюел, намалени са на 5лв в Лили, може и да си взема някой.
Идвам с голяма похвала към концентрата автобронзант на Sun dance за лице и деколте. С капкомер е и си капя в лосиона за тяло и в крема за лице. Страшно съм доволна, момичета. Няма петна, неравномерен или оранжев тен. Взех последния, но ше тичам да се запася, да си имам за по натам. Бях взела и автобронзанта им за тяло, нооо като се намазах миришех на прокиснало, не мерси, даже мислех да го връщам.
От тази серия са и двата:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/krasota/sluncezastita/avtobronza … ten-ten-do-esenta
И от този околоочен крем на Ив Роше съм доволна:
https://bonjour.bg/za-ochi/291-sensitive-vegetal-kontur-ochi-15ml.html
Хидратира добре и се бори с подпухването.

# 738
Тоест автобронзанта за лице го смесваш с лосион и го ползваш за тялото? Не се бях сетила за такъв трик, но ще пробвам.

# 739
Може ли снимка на автобронзанта.

# 740
Добре де, един пост по нагоре има линк, не е трудно да се цъкне на него, не хапе. Снимки бол вътре.

Есмералда, този трик работи. Преди години имаше един бронзант на Лореал, който ме превеше оранжева, та тогава я открих тази хитрост.

# 741
Всъщност след вашия пост видях линка.
Благодаря

# 742
Благодаря за съветите за сърбящите крака. Купих Микса. След 2 дни ползване отчитам подобрение и то сериозно. Не е на 100%, но явно трябва да се лекуват вените. Когато гледах кокосовото масло в ДМ изрично пише за ядене. Различни ли има или просто не е написано?

# 743
Благодаря за съветите за сърбящите крака. Купих Микса. След 2 дни ползване отчитам подобрение и то сериозно. Не е на 100%, но явно трябва да се лекуват вените.
Да и точно сега е времето за това, защото през лятото стават по проблемни от жегите. Един курс с Детралекс (без рецепта и най-доброто за вени от всички възможни хапчета) ще се отрази благотворно. Също така контрастни душове на краката за подобряване на кръвообращението. Знам го от лечението, което се прилага у нас за страдащия от вени човек.

# 744
Кокосовото масло става и за ядене, и за мазане Grinning

# 745
Aз се загледах днес в антицелулитните на Ревюел, намалени са на 5лв в Лили, може и да си взема някой.
Идвам с голяма похвала към концентрата автобронзант на Sun dance за лице и деколте. С капкомер е и си капя в лосиона за тяло и в крема за лице. Страшно съм доволна, момичета. Няма петна, неравномерен или оранжев тен. Взех последния, но ше тичам да се запася, да си имам за по натам. Бях взела и автобронзанта им за тяло, нооо като се намазах миришех на прокиснало, не мерси, даже мислех да го връщам.
От тази серия са и двата:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/krasota/sluncezastita/avtobronza … ten-ten-do-esenta
И от този околоочен крем на Ив Роше съм доволна:
https://bonjour.bg/za-ochi/291-sensitive-vegetal-kontur-ochi-15ml.html
Хидратира добре и се бори с подпухването.

И аз бях взела този концентрат,но на касата момичето ме посъветва да го оставя,защото много си личало, че е изкуствен тен.

# 746
Аз съм много доволна от тези автобронзанти, имам и концентрата и този спрей. Супер са ми, нанасям ги много внимателно със ръкавица, и не оставят следи. Няколко пъти ми правиха комплименти за тена, а попринцип съм доста бяла. Купих ги от Германия, и тук ги има дано и качеството да е същото.

# 747
  • София
И аз бях взела този концентрат,но на касата момичето ме посъветва да го оставя,защото много си личало, че е изкуствен тен.
Ами ако е прекалила с него, много ясно че ще си личи. За мен автобронзант се ползва за добиване на лек матов тен, колкото да не си бял. Сегаа ако искаш да имитираш плажен тен с автобронзант, мисля че не само би си личало, но и би било изглеждало смешно. Аз се мазах няколко дни и спрях, след това мажа чат пат, колкото да поддържам цвета, който ми допада и толкоз. Но нито ми се получават петна, нито избледнява на петна. За лош пример преди дадох  автобронзанта на Палмърс. Еми не, оранжева, на петна, ужас, и то при мазане 3 - 4 пъти.

# 748
аз имам концентрата за изкуствен тен от миналото лято. Не оранжавея, явно бях си мацнала малко петно на ръката в чист вид от конентрата и стана с цвят на пигментно метно/лунички, т.е. кафенееше си. Ще подновя сега ме подсетихте Simple Smile

# 749
  • София
Оу да, направих грешката да си мацна на ръката от концентрата, да го видя аз тоя пък концентрат къв е Laughing. Леле това като започна да тъмнее, тъмнеее, не помня вече колкоо време ходих с тва кафяво петно. Не го пробвайте в чист вид!!!

Общи условия

Активация на акаунт