ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 024
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
А какви турци в Смолян не са ли помаци там?

# 556
  • София
Аз пък честно си признавам, че имам съвсем откъслечни спомени от детството, дори и от ученическите години. Не помня и вуйна си бременна, а тогава съм била тийн. А за толкова малко дете хич не ми е чудно, че не помни.

# 557
Интересно ми е дали се планира убийство и на дъртия Чанов или неговото наказание е в това, че синът му ще в убиец?! Все пак той е отгледал Асен и реално си го е възприемал като баща.

# 558
всъщност ние наистина няма как да знае със сигурност с какво точно е наясно Филип...възможно е да са го излъгали по някакъв начин, че братчето му е било болно и затова чак сега си го прибират вкъщи или нещо от сорта, а може пък и да знае, но да няма идея че нещата са свързани или просто да не му пука или пак да е някакъв пропуск от към сценария

# 559
И тогава имаше снимки. Не се помня като бебе, но си знам снимките.

# 560
Някой спомня ли си колко е бил голям Асен, когато е бил осиновен?

# 561
Намерих кадъра с хола и униформата. Чий би могъл да е този хол? Явно не на Филип. Краси и Попето ми отпадат. 
Асен? Донка?? Други варианти не се сещам. Няма логика да е Донка обаче. Ако е на Асен пък, какъв е смисълът бивш полицай, да си държи униформата на закачалка, изложена на секцията??
Друг вариант е да е холът на Краси и да няма общо с убиеца. Просто дават Краси замислен у тях 🤔.
Объркващо.

# 562
Интересно ми е дали се планира убийство и на дъртия Чанов или неговото наказание е в това, че синът му ще в убиец?! Все пак той е отгледал Асен и реално си го е възприемал като баща.

Моята теория е, че въпреки всичко може би няма да е Асен убиеца..не знам защо, но все си мисля, че финала ще е нещо от сорта на това, че убиеца хваща Чанов и го води в Дяволското гърло, Филип и Мия намират нещо в къщата, която дават в промото и от това нещо разбират кой е убиеца.Разговорът между Асен и Филип ме навява на мисълта, че Асен пак ще помогне с нещо и за това казва на Филип, да не се страхува, че ще го хванат, а колкото до думите на Мия към Диана, те може да са отговор на въпрос от страна на Диана към Мия-какво става, защо Филип е толкова обезпокоен и на къде тръгват с Асен и я остават сама....

# 563
От последния епизод е този кадър? Ако не точна минута, поне приблизително?

# 564
Аз съм родена 1990г. и имам снимки чак от 2г. на РД. Значи ли това,че съм осиновена?
Филип е бил на 4-5г, когато са осиновили Асен, а Асен е бил на 2 г. и пол.
Ако имате доведен брат и от полицията го подозират в убийство, какво ще е първото нещо,което ще ви дойде на ум? Да разправяте на всички,че е осиновен? Няма логика.
На кого ще кажете и защо? На Мия,която познавате от месец или на разследващите и да разбере цял град?

# 565
този кадър с Краси в хол с униформата отзад е от промото за финала

# 566
Друг интересен факт.Бай Митьо сподели на Филип,че винаги го е обичал,не можем да кажем,че има много топли чувства към Асен обаче.Следва,че Филип си е син на Бай Митьо(мъж да обича повече осиновено дете от собствено не ми е ОК). Мама Чанова пък е привързана повече към Асен. Все едно той си е нейното дете. И за мен има нещо ключово пък в постоянното й натякване,че Филип няма семейство.Дори да няма жена,те са му родители(уж).Реално погледнато и Асен не е женен,но никога не е ставало въпрос за това.

# 567
  • Оптимист по принуда
Много силен беше разказът на Емре. Стисна ме за силно за гърлото. Ясно, че е художествена измислица, но съм родена точно по това време, за което той разказваше. През какво са минали хората...

# 568
Всъщност поведението на Чанови към синовете им е доста логично. Вълнуват се за своето дете Филип - да е успешен в работата, да се издигне, да се задоми за подходящо момиче, да живее при тях и се притесняват, когато напуска дома. А другият син, чуждият, ами той е ... там в планината някъде - все тая Wink.

# 569
на Финала колата на Филип рязко спира пред къщата на Асен. Ето ги тубите от там Еп. 3, едни и същи са.
Асенчооо, ех... Той насърчаваше брат си да разследва - явно е искал Истината публично да се знае, дори и той самия да е зад решетките. Или - как го разбирате неговото насърчаване Филип да не си подаде оставката в Еп. 3?!?

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 15:16 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт