ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
аз имах предвид тези бели пластмасови туби, които дават на промото за финала, че някой слага върху тях детонатор и може би именно това е причината да дават и къщата след това в пламъци, т.е.някой я взривява, а това което ти казваш го обясних от моята гледна точка, че Филип отива при Асен (в къщата му) може би за да търси помощ от него или да му каже че убиеца е хванал баща им в дяволското гърло

# 571
аз имах предвид тези бели пластмасови туби, които дават на промото за финала, че някой слага върху тях детонатор и може би именно това е причината да дават и къщата след това в пламъци, т.е.някой я взривява

Да, това наистина е така. Другите туби - въобще много туби ще има на този Финал хехехе ScreamSatisfiedSmileSweat Smile
Дано Краси оживее... ама на дали. Краси беше най-добрият професионалист. Интелигентен, надушваше отдалече, а си даваше вид на разсеян. Само той си остана на поста с Мия, когато Филип абдикира при обвинението над брат му. Дано в крайна сметка оживее.

# 572
някой беше пуснал снимка, че колата на Филип се продава и явно имат гориво в туби в излишък Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 573
А т'ва промо с финала къде е?

# 574
# 575
# 576
сега изгледах пак промото и се зачудих кои ще са тези двамата, чиито крака се виждат на стълбите зад Попето? Един зад друг са, Попето крещи и се притеснява, че Краси умира, а те си стоят съвсем спокойно?!?!?

# 577
Сега изгледах сериата. Като видях колко сте изписали, викам си нещо яко ще е станало. Честно казано серията беше интересна, ама нищо кой знае какво докато не дойде края... Направо се развълнувах...
Всичко сочи към Асен, но аз продължавам да си мисля, че е прекалено очевидно. Маса народ го заподозряха още от епизод 1. С Краси са толкова съмнителни, че просто не може да е един от двамата. Както стана ясно Краси не е и като видях промото ми стана кофти, явно ще умре Sad Двамата с Попето са големи образи, особено в тази серия.
След снощи разума ми казва, че Асен е убиеца, а вътрешното ми чувство -  Филип...  Как ще изтраем до другата седмица не знам...

# 578
именно!!! много ни ги бутат в очите бе, а Асен погледнато реално от самото начало много им помага, защо да е той?

# 579
Мисля, че Филип и Мия ще открият в дома на Асен доказателствата има кадри, в които Филип къса и крещи и накрая са от там..

# 580
Нека сме честни - Краси го набедихте, заради стъкления поглед, а Асен го оневинихте, заради голия му з****к. Т.е. само по физически белези.

# 581
Асен не е черно-бял образ. Той търси възмездие и наказанието, което заслужават за деянията си. Търси справедливост. Само че се е разочаровал от Полицията и действа с други методи. Явно е видял, че нещата са толкова дълбоко засекретени и замазани с родителите му, че няма да има Наказание по официалните пътища. Детето в гората прелива чашата. Тогава научава и още подробности от първата жертва и 'запретва ръкави'.
По същия начин действа и с Пчеларя. Т.к. самият Асен е Убиецът (според мен), когато видя окървавените дрехи до къщата на Пчеларя, веднага му беше ясно, че изтезава някого. Полицията беше с вързани ръце този ден заради липса на документ за претърсване и заплахите за адвокати. За да му попречи да си замие следите, Асенчо действа веднага и го разпита по неговата си методика. Изтръгна му Истината с Кръв. После го предаде на властите.
Образът му си е много последователен и логичен даже.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 15:52 от HappyRSmile

# 582
  • Бургас
Да, така е. Но всичко това го прави и разочароващо предвидим! Направо прозрачен. Ако разбира се е убиеца. Ако не е , добре ни водят за носа. Предпочитам второто.

# 583
Мотивите, мотивите! Много пъти екипът на филма споменава, че не е важно толкова кой е убиеца, а драмата зад убийствата.

# 584
Кой беше епизодът с пчеларя и Асен искам да видя пак нещо?

Общи условия

Активация на акаунт