ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 020
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Асен каза на Мия да не казва на Филип, не е казвал, че Филип не знае.
Защо държите Филип да разправя на всеослушание,че Асен е осиновен? Никой не е питал Филип дали знае,че Асен е осиновен. Предполагам,че Филип в 11 еп. е започнал да навръзва нещата и в 12 еп. ще се разплете.
Логично е да пази тайна, за да предпази брат си, все пак са израстнали заедно, независимо,че Асен е доведен. Отделно може Асен и Филип да не са говорили на тази тема. По-странно ми се стори това,че майката се е изпуснала и Асен е разбрал. Обикновено в такива случаи децата разбират от хора извън семейството.Логични са и критиките на Чанови основно към Филип - не е станал прокурор, не се е задомил, Асен не им е кръв и се държат по-скоро безразлично. На детектора Мия попита Чанов дали е посягал физически на близък и дадоха сцената на Филип и Асен,които се бият и как Чанов удари Асен. Мисля,че това беше показателно, Чанов отговори с не,защото удари Асен, а той не му е кръв и беше истина. Междудругото в описанието Асен разказва случка,в която Чанов му удря два шамара. Филип не помня да е споменавал,че като дете е "ял бой".

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:58 от Organza

# 601
И аз отдавна задавам същите въпроси, но отговор не получих. И тази теза, че татко Чанов е женен за една жена ,после се жени за друга??? Тези хора, колкото и отдалечено да живеят се знаят особено семействата си. Някой овца да си купи се разбира още по-малко да осинови дете, да се разболее жена или да се снабди човек с нова съпруга.

# 602
Не държа Филип да разказва на ляво и на дясно, че Асен е осиновен. Аз останах с впечатлението, че не му е известен този факт. Т. е. мисли, че Асен му е истински брат. Затова ми е странно. Но наистина не е ясно какво точно знае Филип.
Аз не мисля, че баща му го предпочита пред Асен. Та той непрекъснато го обижда, мачка и критикува. Това, че не го удари го приемам като обида и подигравка към Филип, а не любов към роден син.

# 603
Когато ножът от убийствата пристигна в управлението, Асен, доколкото си спомням, беше освободен вече. В сериала от самото начало показват кадри, които не е ясно точно кога са се случили. Например, първият път, когато Миа беше край езерото, май показаха в гръб убиеца, но кога и защо е бил там не стана ясно.

В последния епизод казаха, че Диана прекарва много време при конете на Асен. Дали там не са измислили някаква драма? За да няма продължение този сериал с тези персонажи, допускам, че в пещерата ще убият или Филип, или Миа.

# 604
  • España
След изглеждането на снощния епизод, мога вместо да пиша, просто да копирам поста си отпреди няколко теми назад... точно се развиват нещата, според, както подозирах!  Но може и да не излязат сметките накрая... От ден първи основен заподозрян ми е Асен... обаче... мисля си, за да има изненадващ финал...  Асен наистина може да е синът на Сабри и Фатма и до там ...  тоест - разбрал е и е простил ,  а истинският убиец да действа поради съвсем друга мотивация... ей това би ме изненадало мен !!!
Що се отнася до Краси ,отдавна подозирам ,че той е болен от някаква тайна (в смисъл- не я е споделил) смъртоносна болест - води подробни бележки за всичко, за да не забрави ; пие някакви странни течности... и тези цигари ... с жена си се е скарал, но защо  " любовта си е отишла"и тя си е хванала любовник   и т.н.т. и т.н.т.  а и ,както вече писах, може би някаk  вече се досеща как ще се разплетат нещата...

Скрит текст:
Между другото и аз съм от 1-я процент, дето не са гледали GOT ! Но пък съм страстен фен на Star Wars,
 откак се помня!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 19:56 от dyvaromi

# 605
Защо ако Асен е убиеца казва на Филип: " Не се отказвай, ще го хванем!"? Преди също имаше момент, в който Ф. искаше да се откаже, точно А. го спря и му каза, че може, и трябва да продължи.

# 606
Теодора Духовникова беше разказвала за сцена, в която кара кола. Как объркала педалите и изкарала акъла на Карамазов. Значи имаме сцена, в която Филип е в колата, но се налага Мия да кара. Досега, когато са били заедно, винаги е карал той. Значи по някаква причина не е в състояние. Според мен е прострелян. Кадърът от промото с изстрела. Теорията ми е - ръцете на Филип треперят и не може да се пречупи да стреля по брат си. Мия има моментно колебание заради Филип. Асен стреля и го ранява. Нещо такова ми се върти 🤔.

# 607
  • Русе
00:45:51 - вижда се ръката, която стреля , но не срещу Мия и Филип , а може би срещу Чанов ,защото първите са отстрани

# 608
  • Бургас
Някой стреля на поразия! Не ви ли се струва странно, че простреляният Краси и Попето сякаш са в полицейското управление.  Прострелян от вътрешен човек?  И онази сцена в къщата , където Мия и Филип намират снимката на Чанов и вестникарски изрезки - Филип в изстъпление разкъсва тапетите от стените. обикновено такова действие е свързано с внезапно  събуждане на  стари спомени. Това в промото за големия финал.  А в края на 11 еп. ги виждаме двамата на същото
място много уплашени. Това дома на Асен ли трябва да е или някакво новооткрито място?

# 609
  • Варна
Прекалено явно ни навират Асен като евентуален убиец. Профилът му пасва повече от идеално, няма спор. Ако той е синът на Сабри и след като е притиснал Недко е завършил пъзела, е имал време да измисли отмъщение за останалите... Но пък точно категоричната следа към него ми е съмнителна.
Ако е Краси, или друг, продължава да стои въпросът, защо? Краси няма как да е нито Сабри, нито синът му, заради годините. Освен по някакъв начин да е бил свързан силно емоционално със семейството на Сабри, за което още не знаем.
Евентуално Филип, ако е синът... Обаче пък това с раздвоението ще е ту мач. Чанов не е , Чанова как би успяла да го извърши... Абе въртя се в кръг, нещо ми се изплъзва.

# 610
Мен ме интересува на кого е сватба, за която съфорумка два пъти писа, че е видяла в града по времи на снимките? Кой се жени във финалната серия?

# 611
От известно време ме тормозят едни флаш кадри на ръце точещи брадва. Хрумна ми една идея. Като знаем Чанов какъв саможив човек е дали пък е възможно да се трогне от съдбата на детето на Фатма и да го осинови. Едва ли. Не е ли по-вероятно да накара друг да направи това...примерно Каракехайов. Външно Страхил повече ми прилича на мисюлманин отколкото Асен,поне на мен. Отделно това с образа на майка му и  иконите също е доста налудничаво. А относно ключовата роля на Камелия...ами,ако тя всъщност се окаже жената,която е била голямата любов от песента.Любовта на Страхил! Рамаданова и това,че Асен е осиновен може да са подвеждащи случайности-видяхме до тук много такива.В подкрепа на това ето и снимка с брадвата и Страхил с иконата.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 23:05 от nadito1402

# 612
Момичета, какво толкова намирате у Асен? Не се заяждам, по-скоро се притеснявам вече, че не си падам по него.

# 613
Всичко. Истински мъжкар. Heart Eyes

# 614
  • Берлин
Момичета, какво толкова намирате у Асен? Не се заяждам, по-скоро се притеснявам вече, че не си падам по него.
И аз това се питам...

Общи условия

Активация на акаунт