ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 036
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Искам само да споделя, че за пръв път в този епизод ми хареса играта на всички, вкл. и Духовникова, която иначе никак, ама никак не харесвам как играе. Моментът, в който разболичи шефа си и беше огорчена, много добре й се получи (за разлика, например, от паник атаката с баретите).

# 586
Кой беше епизодът с пчеларя и Асен искам да видя пак нещо?

В 5-ти отиват в къщата му с Мия и Филип, в 6-ти намира жената на пчеларя

# 587
  • Бургас
Кой беше епизодът с пчеларя и Асен искам да видя пак нещо?

5-ти струва ми се.

# 588
Васил Банов ми хареса много в този епизод. Не че имах съмнения във възможностите му, просто досега нямаше сцени, в които да ги покаже.

# 589
Мотивите, ако е Асен са добре измислени и ми харесва цялата история. Просто отказвам да повярвам, че убиеца ще е един от двамата най-съмнителни персонажи.

# 590
От фейсбук:
Цитат
Ей значи, в тая държава темите за матурите, дето са държавна тайна изтичат, а тука сценария на един сериал не можа да изтече Joy

# 591
Интересно е,че всеки актьор сам е трябвало да напише описание на героя си за кастинга. В последствие всички "одобрени" са качени на сайта на Нова:
https://nova.bg/diavolskotogurlo/profiles
В описанието Чанов казва,че Филип е по-големият, а в описанието на Филип, че е на 40г. Пиша го ей така, да се знае.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 17:21 от Organza

# 592
Колкото и да ви се иска, няма да се появи изневиделица друг убиец , то просто няма кой да е , че и да пасне добре в историята.Още повече, че от самото начало акцентират в драмата на семейство Чанови. И защо толкова много искате изненада, дори да е скалъпено и много измислено? А и при положение, че списъкът на заподозрените се простираше почти до бебето на Донка:) то как да ви изненада човек Simple Smile))

# 593
добре де ама мене все още ме човърка ако Асен наистина е убиеца, кой изпрати ножа? Ръцете и телосложението от дадените кадри видимо са мъжки, пак ли да е пропуск в сценария и недоглеждане

# 594
На кутията пишеше 1 ден, може би да се достави след един ден.

# 595
На кутията пишеше 1 ден, може би да се достави след един ден.

надписа 1 ден не беше ли върху парчето плат?

# 596
Мен ме интересува на кого е сватба, за която съфорумка два пъти писа, че е видяла в града по времи на снимките? Кой се жени във финалната серия?

# 597
Мен ме интересува на кого е сватба, за която съфорумка два пъти писа, че е видяла в града по времи на снимките? Кой се жени във финалната серия?

Единствените, за които се сещам, че това би било възможно, са Донка и приятелят й! За други - съзнанието ми не допуска такива опции...
Аз си мисля, че финалът ще е отворен, много въпроси ще останат без отговор, ние да се чудим какво е станало... и предвид факта, че няма да има втори сезон, ще се чудим вечно .. Grinning Не виждам как в 45-минутна серия ще се разплете всичко, че чак и време за сватба да остане... Щеше да е хубаво да е двоен финален епизод! Как може на "Откраднат живот" и "Г-н "Х" и морето" да е двоен, дето са класи под "Дяволското гърло", а нашия да го ограничават до такова мизерно времетраене... Ще съм адски разочарован, ако всичко натупат и претупат на финала...

# 598
Относно осиновяването да поясня.
Когато при 4 годишно доведете 2 годишно, няма как да не възникнат въпроси у голямото. Както и някой съсед, познат, приятел да попита за братчето. Какво ли му е обяснено, че Асен е убеден, че Филип НЕ знае за осиновяването на първия? 🤔
Ако помня добре от разказа му пред Мия/а.

# 599
  • Берлин
Разликата с брат ми ни е 4 години. Помня отлично как го къпеха в моята розова ваничка хихи и помня,че мама дълго време не беше вкъщи,а в болница. На осъзната възраст разбрах,че е лежала за задържане. Та при разлика 2 години Филип-Асен, не ми е реално големият да не помни нищо.

Общи условия

Активация на акаунт