ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Твърде очевидно е Асен да е убиецът. По-скоро целта на Милошев е да сме наблюдавали убиецът през цялото време, но да ме сме предполагали, че е този персонаж, а не такъв, който всички факти сочат към него.

# 646
  • София
Честно казано, не ми се иска мотивът да са някакви психарии като от американските сериали. Нереално ми изглежда. Както го докараха към момента, ми харесва, има логика и някакъв смисъл, макар и мрачен. Затова - по-добре Асен, макар и предвидим, и харесван, отколкото Филип с някоя извратена психопатщина.

# 647
И Филип не мисля да е. Защото теорията с психопатщината има леко фантасмагорични нюанси. Според мен е някой много реален образ, все пак историята е по действителен случай, но не толкова предвидим и просто логически. Колебая се между Мия и Донка.
Едната работеле буквално до преди да роди.
Другата се появи с появата на убийствата.

# 648
Асен показа абсолютно контролирана жестокост към човек. И това автоматично обезценява качества като последователност, съпричастност, любов към близките и т.н., които, между другото, очаквам и от мъже, и от жени, но явно вече много рядко се срещат, щом ви впечатляват. Защо сценаристите го показаха толкова жесток? Можеше да поступа пчеларя, да го заплаши с нож, но без реално да го ползва. Но той го ползва.
В лицето му виждам брада, уши и нос. Ако не беше брадата, щеше да изглежда по-добре.

# 649
Лазар няма как да е през 85 не е бил роден. Той си е бунтар и филмар. Не мисля, че има дупе да убива.
Докато един Асен ни го показват, като безкомпромисен, ако се наложи да стигне до истината и да помогне на онеправданите.
Малко, като героинята на Джоди Фостър в "Другата в мен".

# 650
Блу, напълно споделям твоите тези и разсъждения. И аз така ги ви дам и усещам нещата.

# 651
Това, което на мен ми прави впечатление, е, че Краси е в кръв и явно Попето ще остане с него.

Мия и Филип отиват в пещерата. Мия казва: "Стига кръв!". И двамата са насочили пистилети към някого. Ръката, която стреля не е на Филип, нито на убиеца, защото на скрийншота се виждат Филип и Мия отзад като сенки. Т.е. Мия, Филип и този, който стреля, са насочили пистолетите си в една и съща посока (най-вероятно към убиеца).

# 652
Убиецът със сигурност е някой, който сме гледали в 11 епизода. В това можете да сте сигурни.

# 653
Хммм, единствените, които със сигурност сме гледали 11 епизода, са Филип и Мия. Другите все в някой епизод не са се появявали.

# 654
Ченгетата сме ги виждали във всеки епизод.

# 655
Всъщност като се загледам добре Мия и Филип са насочили пистолетите си към този, който стреля.

# 656
Инстинктът на Мия посочи само един Убиец досега: Асен. Не беше нацелила мотива с жента първия път, но мотивът се изясни. Въобще има заиграване с това, че инстинктът й не лъже. Идеята е да е агент супер спец като образ.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 12:46 от HappyRSmile

# 657
  • Оптимист по принуда

В лицето му виждам брада, уши и нос. Ако не беше брадата, щеше да изглежда по-добре.

Тъмен балкански субект. Тези обръснати глави мен ме отблъскват.

# 658
Мисля си,че думите на Мия, че търсят мъж на около 35 г. може да не се отнасят за убиеца, а да са просто поредната уловка 🤔
Май в 11 еп. видяхме всички главни герои.

# 659
И Филип не мисля да е. Защото теорията с психопатщината има леко фантасмагорични нюанси. Според мен е някой много реален образ, все пак историята е по действителен случай, но не толкова предвидим и просто логически. Колебая се между Мия и Донка.
Едната работеле буквално до преди да роди.
Другата се появи с появата на убийствата.

Историята не е по действителен случай.
Елементи от убийствата, някои събития и персонажи са вдъхновени от действителни такива.

Общи условия

Активация на акаунт