ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 36 994
  • 738
  •   2
Отговори
# 630
Гледах "разпита" , който Асен проведе с пчеларя. Той не го разпитва за убийствата. А за дрехите. Вероятно е разбрал, че е женен, но жена няма и че тя е в опасност. Той има болезнено чувство за справедливост и затова прибегна до грубите мерки. Но за убийствата не го е питал. Просто на нас така ни се стори тогава.

# 631
Всички,които заподозряхте патолога,моля Ви припомнете си,че първият актьор в тази роля беше далеч над 35годишен. Което го изключва автоматично!

Да, а после мистериозно изчезна и се появи този. Аз не смятам, че първият е бил убиецът, по-скоро подозирам този младия. Не знаем къде е бил, откъде се появи и защо.
Назад в темата някой беше писал,че Стефан Денолюбов е приел да участва само в няколко епизода,после е имал други ангажименти. Просто сменят актьора,не заменят патолога в самия филм с по-млад. Аз поне така разбрах.

# 632
И понеже вчера четох, че   LP  пристига в България за Франкофоли, ей така си се размечтах да чуя съвместната им версия. Тази песен би звучала много вълнуващо с редуване на мъжки и женски глас!  Broken Heart

Вчера имаше интервю с LP, пред Нова. Говореха и за песента й Scarborough Fair в ДГ.

https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … O9RMJ&ampcf=1

# 633
Асен печели симпатии с характера си,не толкова с визия.Жените си падат по мълчаливи,сложни мъже Simple SmileДърдорковци и мекушавци не са на почит.Колкото по -мълчалив е един мъж ,толкова е по-загадъчен.И дава заявка,че на него може да се разчита.Е като се прибави и хубаво тяло ..Simple SmileАз съм фенка на Филип,но само визуално,другото изредено важи и за мен.

Смятам,че има резон в теорията за патолога.Не ми се иска да е някой от братята,това се изтъркахме да го повтаряме,но..

# 634
Вяра Коларова (Руфинка) по Нова сега.

# 635
  • Street of Dreams
Определено Филип генетично е по-надарен - големи очи, хубава долна челюст, носът е ок, има коса и хубави, дълги пръсти. Обаче излъчването... Асен го води на две обиколки в този, най-важен, параметър. Присъединявам се към Денси, защо Асен.

Мерси на Владо, че ни попя. Знаете, че му вдигнах мерника още като се говореше, че е твърде готин за участие в капките.

# 636
  • Русе
Хич не ми се иска да е Асен, но след последната серия всичко май клони към него. Казаха, че синът на Сабри е около 35. Попето никога не ми е бил подозрителен като вероятен извършител. Значи се изключва Краси / другият заподозрян/.  Освен това е осиновен и не се знаят биологичните му родители. Пък и това, че от групичката с плакетите е оставил "за десерт" баща си, също натам клони.
Много ми се иска да е някой друг, не от главните герои.

# 637
И аз се присъединявам за Асен. Харесва ми защото има ясна позиция, намерил е своето място под слънцето и категорично го заявява и защото е бунтар. Не ми се иска той да е лошия, но и да е той няма да загуби симпатиите ми.

# 638
Аз също не искам да е Асен, защото е много явно. От 1 епизод кажи речи всичко сочи към него. Само си пуснете реакцията му при срещата с красивия бежанец и овцата.
Недко се е занимавал с превеждането Амена и се е опитвал да се отърве от Джамила. Ако него е убил спонтанно, за да спаси детето, което е било много зле и вероятно затова не помни случилото се. Е тръгнал да проучва каналджиите и като е разбрал, че тези са свързани и с убийството на баща му е тръгнал да отмъщава..
Не знам кой друг би паснал така добре. Освен Филип, който да има раздвоение на личността.
Именно затова и дълго бях за убиец Филип, защото Асен е изключително явният такъв.

# 639
 По принцип не е нужно Филип да има раздвоение на личността, за да е убиецът.
Декстър-сериалът май беше нещо подобно - разследващия разследваше собствените си престъпления.
Играе си като се преструва умело на слаб и лабилен, а всъщност е "чудовище" отвътре.
И преди да попитате защо тогава настоява да се върне Мия - подобни психопати се мислят за прекалено умни и им харесва да се надиграват с хора на тяхното ниво. Иначе не им е интересно.
А може и да иска в крайна сметка да бъде разкрит накрая - след като приключи с мисията си.
Пак да повторя - не казвам, че и тук ще е така - просто сме гледали вече филми /сериали и с такава развръзка. 😜

# 640
Тихите води са най-дълбоки, нали знаете Wink. Мълчаливците често могат да те поставят в ситуация - очаквай неочакваното. Това още повече ме накланя към тезата, че Асен идеално пасва в профила на извършителя. Овладян е и никой не знае какво става в главата му.

Някой от местните може ли да помогне? За пещерата през Устово може ли да се кара?

# 641
Той и Асен все повтаря на брат си да не се отказва.
Декстър не съм го гледала. От типа на CSI , Bones ли е? В смисъл всеки епизод нов случай или нещо, което се разкрива малко по малко?

# 642
Декстър много ми хареса в началото после нещо го зарязах.

# 643
Декстър не съм го гледала. От типа на CSI , Bones ли е? В смисъл всеки епизод нов случай или нещо, което се разкрива малко по малко?
И двете. Но заради историята на главния герой и някои...негови особености, да речем, не е като CSI и Bones

# 644
Хващам се за последното изречение на DiDi§.
От това което аз съм гледала за разследвания на серийни убийства, почти винаги психологичният портрет на убиеца изготвен в самото начало на разследването се оказва верен. И в 98% от случаите убиецът е бил заподозрян, залавян и пускан поради недостатъчно улики и доказателства за да издържи в съда.
Освен Асен, задържан и освободен беше Лазар, който също изцяло отговаряше на профила на убиеца. Не стана ясно дали замина за мисията която Мия обеща да му уреди. Още повече, че баща му е знаков адвокат в София. То и началника на ДАНС е от София, но се оказа дружка на Чанов. Подозирам, че може да се окажат всички от едно и също котило - бивши партийни функционери, издигнали се до високи държавни постове и длъжности, газейки по трупове и заплетени като свински черва, всеки дължащ услуга всеки му.
Та имам и още едно подозрение, че е напълно възможно е да ни върнат Лазар на бял кон като Убиецът от Дяволско гърло.

Общи условия

Активация на акаунт