ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Патолога го дават, заради ексхумацията. Нищо подозрително няма в това. А фалшификацията в смъртния акт със сигурност е причината за смъртта. Ако някой е починал в следствие на удари по главата, това лесно се вижда върху черепа. За доказване на фалшифицирана смърт трябва ДНК анализ. Едно че отнема време, второ с чие ДНК ще сравнят, за да потвърдят че няма съвпадение и погребаният не е Сабри??
Иначе казано според мен Сабри си е съвсем починал. Жената в стационара на психиатрията вероятно е познавала Фатма, която вярвам също не е сред живите.
Кадрите с хола и полицейската униформа са ми убягнали 😱. Някой може ли да качи скрийншот 😊?

Да, май си права за патолога, абравих, че ще правят есхумация.

Патологът също така, може да прави безупречни хирургични разрези.
Нали така казаха за убиеца!
За Попето, както бях писала, че е убиец, не отговаря!
Жалко, ако се окаже патологът! Него, почти не сме го виждали. Дори не бях му обърнала внимание.
Това е все едно, брутално извършено убийство, в което заподозрените имат мотив и възможност, а убиецът, да е случайно преминаващ скитник.
Друго си е, някой обичан и често виждан от нас персонаж, да е убиец. Без Филип и Асен, че и това е прекалено очевидно.
Другият интересен вариант е мъжът на Мия. Може неговият смъртен акт, да се е оказал фалшив.
Затова дъщерята плаче.Не разбира как човекът, когото най-много е обичала, е психопатът, който подлуди целия град.
Намира баща си и го губи отново!

# 616
Какви са мотивите на патолога и мъжа на Мия?? Няма никаква логика.
За мен почти на 100% е сигурно, че е Асен. Оставям вариант и да е Филип. Всички други са абсурдни вече.

На смъртния акт на Сабри са фалшифицирали само причината за смъртта,а не човекът. Дори да беше жив, би трябвало да е на около 60+ години, няма как да е той. Очевидно е синът му, затова и дядото спомена, че има дете, което "изчезнало".

# 617
А пък на мен ми направи впечатление, че каза "дете", което е изчезнало, а не "син", "момче". Това, че е от мъжки пол, май тук си го решихме. А ми ако е имал момиче?

# 618

А пък на мен ми направи впечатление, че каза "дете", което е изчезнало, а не "син", "момче". Това, че е от мъжки пол, май тук си го решихме. А ми ако е имал момиче?
Е, тогава са Донка, Мия или любовницата на Каракехайов, дори дъщерята на Рамаданова става.
Но, ако нямат съучастник, нямат физическа сила, да местят трупа.
А мотивите на патолога и мъжът на Мия, са същите - дете на Сабри.
Дори мъжът  на Мия е спецназ, те имат(според мен), поне минимална медицинска подготовка.
Това, за перфектните хирургични разрези.    

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 23:50 от criisi

# 619
Не каза ли “малък син”? 🤔

# 620
Ами, ако детето е... Камелия Joy нали все чакаме малката, но ключова роля... До сега не виждам нищо ключово.

# 621
Ами, ако детето е... Камелия Joy нали все чакаме малката, но ключова роля... До сега не виждам нищо ключово.

Явно в последния епизод ще се отключи.. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 622
Филип и шизофрения не ми се връзва, Асен също е много елементарно измислено ако е той
Страхил - не знаем какво точно е станало в това семейство освен, че бащата има любовница, а синът рисува майка си по икони, иначе е добър с ножа и по тази логика може да извади чифт очи.....
Кирето на Донка- на възраст отговаря, леко смахнат, но може и да знае къде са камерите в управлението....
Кметът, възраст близка до Чанов и определено не се обичат двамата, друго за него не се знае

П.п. Малък син е имал Сабри

# 623
Всички,които заподозряхте патолога,моля Ви припомнете си,че първият актьор в тази роля беше далеч над 35годишен. Което го изключва автоматично!

# 624
Всички,които заподозряхте патолога,моля Ви припомнете си,че първият актьор в тази роля беше далеч над 35годишен. Което го изключва автоматично!

Да, а после мистериозно изчезна и се появи този. Аз не смятам, че първият е бил убиецът, по-скоро подозирам този младия. Не знаем къде е бил, откъде се появи и защо.

# 625
Привет и от мен. Не издържах и аз накрая реших да се включа. Възхищавам ви се за наблюдателността и търпението да се връщате отново и отново на епизоди, кадри и персонажи. В тази тема има материял за още поне три сезона.
Аз не съм толкова обсебена и пристрастена, но следя сериала с интерес.
Първоначално подозирах Филип, след последният епизод и моята първа реакция беше - Асен. Но. Обикновено в такива филми до последно са сигурни в евентуалният убиец и няколко минути преди края се оказва, че грешат, спомнете си "Мостът" и убиецът в инвалидна количка. И тук според мен не е никой от главните персонажи и Мия ще го разбере в последните минути, възможно е и Филип да разплете случая. Не е задължително точно синът да отмъщава за баща си, може да се появи друг луд извършващ ритуални убийства по съвсем различна причина.
Та в този ред на мисли, остават Страхил и новият патоанатом, или изненадващо да се появи старият, който изненадващо изчезна. А нищо чудно да се окаже и неподозиран до сега персонаж от масовката покрай когото камарете е минавала между другото.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 08:25 от Sysly

# 626
  • Бургас
SCARBOROUGH FAIR с кадифения глас на Карамазов беше много приятна изненада за мен! Сравнявах го с ефирната по-висока тоналност на „Саймън и Гарфънкъл“ и той ми звучи по-драматично (вероятно търсен ефект). И понеже вчера четох, че   LP  пристига в България за Франкофоли, ей така си се размечтах да чуя съвместната им версия. Тази песен би звучала много вълнуващо с редуване на мъжки и женски глас!  Broken Heart

# 627
Привет и от мен. Не издържах и аз накрая реших да се включа. Възхищавам ви се за наблюдателността и търпението да се връщате отново и отново на епизоди, кадри и персонажи. В тази тема има материял за още поне три сезона.
Аз не съм толкова обсебена и пристрастена, но следя сериала с интерес.
Първоначално подозирах Филип, след последният епизод и моята първа реакция беше - Асен. Но. Обикновено в такива филми до последно са сигурни в евентуалният убиец и няколко минути преди края се оказва, че грешат, спомнете си "Мостът" и убиецът в инвалидна количка. И тук според мен не е никой от главните персонажи и Мия ще го разбере в последните минути, възможно е и Филип да разплете случая. Не е задължително точно синът да отмъщава за баща си, може да се появи друг луд извършващ ритуални убийства по съвсем различна причина.
Та в този ред на мисли, остават Страхил и новият патоанатом, или изненадващо да се появи старият, който изненадващо изчезна. А нищо чудно да се окаже и неподозиран до сега персонаж от масовката покрай когото камарете е минавала между другото.

Е,ако е така ще е егати тъпотията!

# 628
Момичета, какво толкова намирате у Асен? Не се заяждам, по-скоро се притеснявам вече, че не си падам по него.

Как какво - мъж на място!
Всичко е въпрос на вкус.

# 629
Асен е много далеч от хубав, дори обратното, но е мъжкар, показва хубави мисли, действия и последователност. Услужлив е, но мрачен. Гледа си работата и не се бърка в чуждата. Говори малко, но винаги намясто, съпричастен е, обича семейството и брат си, може да мълчи в кофти ситуации и не си изпуска нервите. Здрав е и има много хубаво тяло. Има топло излъчване и демонстрира споконост и овладяност във всичко. Привлича за споделяне и стои зад гърба на близките.
Дано не е той убиецът, в което аз предвид образа му, който представят вярвам 90%.

Общи условия

Активация на акаунт