ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 252
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Много неща сте/сме забелязали, които изглеждат многозначителни, но няма време да навържат всички в смислена история. Simple Smile Явно някои ще си останат просто висящи, недогледани.

# 511
Условно написах "взели" - Асен е бил в дом, осиновили са го след това. А от директорката Цанка в последствие е разбрал подробности.

# 512
не мога да разбера чий е гласа в началото на промото за финала, който казва "ако те са причинили това, то част от мен разбира убиеца".Звучи ми като на Краси и още нещо забелязах, дават туби върху които има нещо като детонатор, дали не взривяват къщата на Чанови и затова да я дават в пламъщи.В сцената с Попето и Краси на заден фон се виждат краката на още двама, застанали един зад друг на стълбите

# 513
Сега гледах пак промото. Има кадър, на който някой се храни. Яде супа. Асен не разказа ли на Мия точно това, че седял пред чинията , когато разбрал. Явно е спомен.
Гласът в на патоанатома според мен. На него ми кара. Онзи младият.

# 514
Ядящият супата не е ли Чанов, дават го как налапва лъжица? Възможно е и да си права и за това Мия да му отвръща, че той няма право да наказва така, че с нищо не е по-добър от тях

# 515
Включвам се в края на сезона, но ви чета редовно Simple Smile 

И аз мисля, че в промото Чанов яде супата.

# 516
Да, да Чанов е явно. Не знам защо се сетих как Асен разказваше , че седял пред чинията в онзи ден..

И това, че Мария все на храната акцентира ми е странно...

# 517
  • Русе
Защо Попето е гол в сцената с Краси, има наистина на стъпалата още двама души с дънки и бели панталони, а този,които яде супата е старши Чанов, вижда му се рамката на очилата и брадичката и част от лицето.Вълнувам се за финала!

# 518
И кадъра с Краси ми е малко интересно къде е сниман, отзад се вижда полицейска униформа, но ми изглежда като за по-едър от него човек, в нечие чуждо полицейско жилище, над нея има няколко икони.Мина ми през ума и друго, сцената с Филип и Асен може да е от момент, в който Филип му казва, че баща им е в опасност.Някой беше написал, че имало снимани сцени на Чанов гол в дяволкото гърло.А Попето е гол на сцената с Краси, най-вероятно защото с дрехата си притиска кървящата му рана

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 11:31 от maxito6666

# 519
  Аз понеже не мога да вникна и да се трогна в тая драма с политико-религиозни елементи (което хич не ми е по вкуса), вчера ме развесели сценката със знойната архиварка, Краси и Попето ,който трябваше с чар да измъкне необходимата информация Wink Уж се дърпаше , а пък като взе жената да изважда някакъв кашон , как прихващайки я  през кръста галантно я отмести, да не се натовари Joy Справи се човека ,и телефона си даде - Краси веднага намери химикалка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 520
Аз само не разбирам как ако Чанова е Фатма, една жена от друга вяра и със семейство, ще приеме спокойно убийството на съпруга си. И после ще заживее като семейство със сина си и с мъж християнин и ще си построят къща върху имота на покойния й съпруг. Тя нали и преди това е живяла там, има хора, които я познават, това да размениш две жени не е като да смениш местата на две папки върху бюрото.
Освен това Асен е бил в дом, оттам са го взели, за да го осиновят.

# 521
С Електрошокова терапия. Само не мога да се сетя има ли белег Чанова или не някъде около слепоочието.

# 522
С Електрошокова терапия. Само не мога да се сетя има ли белег Чанова или не някъде около слепоочието.

нещо май изпуснах Simple Smile за какво е тази терапия и защо търсим белег? Ох хем работя, хем чета и губя нишката Smile

# 523
Големи фантасмагории в темата Simple Smileсценаристите да черпят идеи за следващ филм/сезон. Всичко води към Асен, защото е той-бивш полицай, физически здрав, познаващ планината , имащ мотив..не забвсряйте, че той вече веднъж беше ‘оневинен’ точно за да има изненада за финала. Колкото до кръста..не знам дали не си е измислил този гроб и смъртта на майка си, за да излезе от подозрение, а в действителност тя да е жива. Той се държа доста странно и при арестуването му, не съвсем като невинен човек.

# 524
  • Бургас
Blue Heart   "Е, сега всичкo свършва и по този повод чуйте SCARBOROUGH FAIR в мое изпълнение. Изпълнението на Филип Чанов"  Чухте ли това!?  Във ФБ профила на Карамазов.

Общи условия

Активация на акаунт