ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 575
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Още, когато Асен показа снимката написах за приликата с мама Чанова. От тогава до сега все нещо ме "чопли" за "мама". Но пък, как такава крехка жена ще убива и разчленява такива едри мъже??? Защо сега? Какво я е провокирало? Тя знае повече отколкото показва.

След края на епизода всичко води до Асен, но не вярвам да е той. Дано  е някой, когото не познаваме, но надали.

Не се наемам да анализирам, кое от момчетата Чанови е осиновено, дали и двамата не са осиновени, защото варианти много.

И друго се сетих - как документите са изчезнали от архива на полицията и то преди 10 години? Кой ги е взел и защо?

# 496
Аз не мисля, че чак толкова сложно и заплетено ще се окаже.

Но при положение, че всичко води до Асен, най-верочтно не той е убиецът.

# 497
Наследници са жената и детето. Вземаш ги в дома си за свои и готово.
Само как се отървал от собствената си жена не е много ясно..

Документите е взел Асен, когато е работил в полицията, когато е започнал е бил на 24-5..

# 498
Какво пречи да са били любовници? Дали са или не - това не променя нищо.Освен това дъщерята на Рамаданова посочи Чанов от снимката и каза, че е идвал често в дома им, бил е съученик. Просто Чанов е казал само част от истината на Филип.
След като са убили Сабри, жена му са я изкарали луда т.е сложили са я под запрещение, изпратили са детето в дом и след това са го осиновили, все пак е единствения наследник - синът им(Асен).

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 10:52 от Organza

# 499
Какво пречи да са били любовници? Това не променя нищо, освен това дъщерята на Рамаданова посочи Чанов от снимката и каза, че е идвал често в дома им, бил е съученик. Просто Чанов е казал само част от истината на Филип.
След като са убили Сабри, жена му са я изкарали луда т.е сложили са я под запрещение и са взели единствения наследник - синът им(Асен).

Или Чанов е "побъркал" жена си с помощта на Дениз и се е оженил за Фатма.

# 500
Взел е и пази  тези документи и чак сега започва да прочиства?

# 501
да се включа и аз след снощния епизод, макар че не знам какво точно да кажа Simple Smile много ще е тъпо ако се окаже Асен (поне за мен), не само защото непрекъснато ни го бутаха в очите, а и защото ще се окаже безсмислено акцентирането върху разпита на пчеларя, когато Асен всячески се опитваше да разбере дали има нещо общо с убийствата и с цялата помощ, която оказа на разследването.някак ми е нелогично едновременно да е толкова прецизен в убийствата и толкова усърдно да помага да го хванат

# 502
След ЕШТ остават белези по слепоочията. Чанова няма ли нещо подобно?

Не е имал намерение да отмъщава, докато не се е случило това с Джамила. Ако нещо се е случвало преди, то пак ще се случи и спонтанността на първото убийство води към желание за мъст, спотайвана с години..

# 503
Как така ще се взима дете от някого и се прибира от друго семейство? Дете е. Не е чувал с картофи. Това не може да остане скрито. Чанов все в Смолян е живял. Не е дошъл от друго място. И с жените е така. Как ще ги разменя така - деца жени?

# 504
  • Англия
Относно радиоточката-имам детски спомен, че те работеха и когато нямаше ток( едно време нали все имаше режим на тока). Някой по-възрастен да каже. Така че може просто да са го споменали като факт, за който по-младите не знаят, а не да има връзка към случая.

# 505
Е, как ще се вземе, като на филм. Бай Митьо е млад прокурор, наскоро дошъл в Смолян, не е ясно дали семейството му е дошло с него. Може никой да не я е виждал преди да стане размяната. И никой да не е знаел, че той има само един син.
Помакините  ходят и те с кърпи на главата, трудно може да ги разпознаят без.

# 506
  • Бургас
ana.ana  Да те са слаботокови както старите телефони.... това е ясно, но самото й споменаване едва ли е случайно, пък и в общите планове винаги се набива на очи, при положение, че е доста на високо... Mag

# 507
По онова време хич и не ми е чудно как са взели чуждо дете и то някой по-висшестоящ. Малко ли истории има за изчезнали бебета от родилни домове. Имам приятел чиито баща е близнак, няколко дни след раждането му съобщават на майката, че другото бебе е починало, но нито дават труп нито някакви обяснения. Та така, такива истории от онова време колкото искаш.

# 508
  • София
Наследници са жената и детето. Вземаш ги в дома си за свои и готово.
Само как се отървал от собствената си жена не е много ясно..

Документите е взел Асен, когато е работил в полицията, когато е започнал е бил на 24-5..

Не трябва да са имали дете,  осиновеното е по-големия. А лудата жена от промото вероятно е първата жена на Чанов.
Радиоточката работи без ток.

# 509
  • София
Аз съм от разкрилите Асен , но сега понеже всичко води към него взех да се съмнявам, че е той.
и аз така...ако е той го разкриха преди финала и това не говори добре за сценаристите...но пък ако е замесена и майката,/Чанова-Фатма/ нещата се навързват и може наистина да е той....

Общи условия

Активация на акаунт