ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО Тема 8 "Ако нещо се е случило преди, значи може да се случи пак"

• 37 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Аз изгледах едва вчера сериала, залагам за Камелия, убиец

# 691
  • Варна
уф, каква е връзката на Краси със събитията от 1986 г.
Освен да е Сабри ама Сабри май трябва да е около 60 г. Но кой знае, кой знае... Нали ще правят ексхумация? Да не се окаже там друг труп... Wink Това е последния шанс за най-логичното нелогично обяснения за убиеца. Защото няма как да е синът, който е между 30 и 40 г.

Ако Сабри се окаже жив  и е Краси, доста неща ще трябва да обясняват. Дори и да приемем, че на възраст го докарва, защо ще чака толкова години да си разчисти сметките? Иначе, да Сабри има още по-сериозен мотив от сина си примерно. И ДГ съвсем ще стане копиран от ,,Мостът".
За последния искам да благодаря на споделилите го тук, изгледах го и ми хареса доста.

# 692
Дяволо, след 3-4 епизод някъде досега предположенията ми бяха твърдо - Попето или Филип.
Признавам, че 11ти силно ме разколеба - просто вече всичко крещи "Асен". В някои сериали убиецът се разкрива в предпоследния епизод и в последния го гоним и хващаме. Ако и тук е така, значи ще е Асен. Въпросът е дали са го построили по този начин или ще имаме plot twist в 12ти.

# 693
  • Другата България
Убиецът е някой, чието присъствие ще позволи да бъде монтиран аналепсис с негови кадри от всички епизоди, върху който аналепсис Мия ще ни разкаже как се е случило всичко.
И това го знаеш от? newsm78
Или са някакви фантасмагории?

# 694
И аз съм от фен клуба на Асен, направо съм влюбена Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat хи-хи-хи

А сега по-сериозно. По принцип досега не съм подозирала Лазар и сега не го подозирам, но достъпът до пещерата нали е контролиран, отваря се само за групи посетители, иначе е затворена. Как външен човек ще влиза свободно там, ще убива, ще гори неща и т.н. Може и да е дреболия това (нещо като с обхвата в пещерата Grinning) и сигурно си има обяснение, но просто замислих... Thinking

# 695
Повечето гласувахме за Филип, защото той би бил изненадващия убиец.
Асен е твърде логичният избор още от епизод 1, когато на много от нас ни беше 1 избор за убиец.

А това, че обсъждаме само кой е убиецът не е съвсем така. Нищихме и мотивите и връзката между убитите. Сега вече остана само да нищим Кой е, затова и е топ тема.

# 696
Честно казано, всички, които твърдят, че Филип е убиец, нямат никаква идея защо може да е той. Хванаха се за него, след като от продукцията казаха, че убиеца щял да е някой харесван герой, за който зрителите нямало да очакват, че е той. И айде, Филип е. И шок голям ще е, пък че няма логика, майната му. И не се завъртат случаите около Филип, а се натъкмява Филип да е удобен на случаите. То не беше шизофрения, пък не е той родния син, а осиновения и т.н.
Реално, няма никакви основания той да се смята за убиеца.

# 697
  • София
Това е така, да.
Най-логичния убиец по логиката на разказаната ни до тук история е Асен. А Краси е този с тънките намеци и подсказки, но ми е много интересно ако е той как ще го натъкмят, защото нито на Сабри отговаря, нито на неговия син.

# 698
Моят приятел мисли, че Асен е убиецът още от първите епизоди.
А аз мисля, че няма да е той и ще е по-завъртяно. Може Попето да се окаже изчезналото момче (синът), а може Краси да се окаже брат на мъжа, на когото са взели имота. И така Краси да е убиецът

# 699
А защо да не е Миа убиецът?

# 700
А защо да не е Миа убиецът?
Защото не е.

# 701
Аз Попето го изключих още в началото и аз не знам защо, просто ей така (и все пак се замислих де, ама той е твърде импулсивен за хладнокръвен сериен убиец). Никога не съм гледал на него като нещо повече от забавния шут, такива герои са задължителни за всяко едно шоу и обикновено са любими на повечето хора и нищо не им се случва, но и 'те не случват нищо' Та ако е наистина Попето ще съм много изненадан. Тук май само ти го мислиш за убиеца? Ако познаеш шапка ти свалям. Wink
Не е само тя. Вече 7 сме гласували за него,
след последната серия си промених гласуването за Попето. Хич не искаше да съдейства на Краси, нито за заповедта за ексхумация, нито с архиварката, правеше много странни физиономии с устата.
Много ми е симпатичен, но ще има ефекта "Уау-у", ако е той.
Другият ми любим кандидат е мъжът на Мия. И там ще го има този ефект. Може дори да са ни го показвали, а Мия да не го е разпознала, ако е с пластична операция.

# 702
  • Street of Dreams
Joy

# 703
Ееее отидохме и до пластични операции Grinning Което ме навежда на мисълта, ако Краси е Сабри...  И той ли си е направил пластична операция, че да не го познаят вече толкова години Grinning  
А пък да е мъжът на Мия... не знам дали за Филип отива в сферата на фантастиката, ама Мия, мъжът и Диана като заподозрени убийци е направо е в сферата на паранормалното Grinning

# 704
Може Пчеларят да е момчето на Сабри и той да отмъщава...

Общи условия

Активация на акаунт