Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 363
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
Дарена ми е с разтройство. Какво да правяяяяя? Вече съм в паника, утре ще говоря и с лекарката й, но не зная какво може да е. Привидно нищо й няма, здрава си изглежда, но има разтройство.

# 46
Дарена ми е с разтройство. Какво да правяяяяя? Вече съм в паника, утре ще говоря и с лекарката й, но не зная какво може да е. Привидно нищо й няма, здрава си изглежда, но има разтройство.

Не се шашкай. При нас има вирус с висока Т, разтройство и повръщане, но не всеки път всички заедно. Утре заведи детето на лекар. Не се притеснявай. Сигурно е нещо незначително.
Дано всичко е Ок.

# 47
  • София

Не се шашкай. При нас има вирус с висока Т, разтройство и повръщане, но не всеки път всички заедно. Утре заведи детето на лекар. Не се притеснявай. Сигурно е нещо незначително.
Дано всичко е Ок.

да вирус е ! Има много хубави хомеопатични от серията на боарон за разтройство! Веднага действат. Питай в аптеките. Сега съм на табота и немога да ти ги напиша точно!

# 48
Ybag, как сте? Щом си на работа се надявам, че стет добре вече.
Мимес, може да е от зъбче! На Ники му се е случвало. Дано е безобидно.

Мамита, имам питане. Вчера правих на малкия супа и му добавих АМ. След като хапна, му дадох да си доизпие млякото. Като го изпи започна да си иска още Shocked.  А сутрин попарата му е с АМ, следобяд кашата също, вечер пие по 300гр. Дали му е малко млякото newsm78 . Сега му дадох след закуска 120гр. и си ги изпи. Много съм се притеснила, да не би да си държа гладно детето Sad . Как хапват вашите? По колко пъти на ден?

# 49
Alex- честито нов дом!  bouquetСамо хубави и прекрасни моменти ти желая в него!

Хрис от два дни е с висока температура - поддържа едни 38 градуса.Ту ги смъква ,ту ги качва.Никнат му наведнъж три кътника , но доколкото мога да видя /естествено е ако ми разреши/май и кучешките и те ще тръгват и направо е кошмар.Много го боли детето.Вечер не може да спи , почти нищо не хапва , пие основно вода в промишлени количества.На ден сигурно едно 1,5 - 2 литра ги отразява.

# 50

Мамита, имам питане. Вчера правих на малкия супа и му добавих АМ. След като хапна, му дадох да си доизпие млякото. Като го изпи започна да си иска още Shocked.  А сутрин попарата му е с АМ, следобяд кашата също, вечер пие по 300гр. Дали му е малко млякото newsm78 . Сега му дадох след закуска 120гр. и си ги изпи. Много съм се притеснила, да не би да си държа гладно детето Sad . Как хапват вашите? По колко пъти на ден?

Хрис яде четири пъти на ден.Сутрин в 8 часа му е закуската -попара,грис,макарони или супа от кухнята ,после яде някакъв десерт/плод/..,обяда е в 12 часа основното от кухнята+десерт /плод/ , следобедна закуска в 16 часа - крем,кроасан с мляко ,грис.И в 19,30 часа вечеря супа и кисело мляко.Той АМ не яде, сок не пие.

# 51
  • София
амо уж сме вече добре вкъщи, но ме е страх да го кажа! Много тежка пневмония изкара Габи, още немога да повярвам, че всико е свършило!
И на Мели и никнат зъби и някаккъв кошмар, реве неспи, темпетатури абе ексрти всякакви! ooooh!
Поздрави !

# 52
  • София
Добро утро!

На Хрис и Дарена пожелавам скорошно оздравяване!Дано температурата при Хрис и разстройството при Дарена да са от нещо незначително  Praynig!
Ибаг добре дошла!Чудихме се защо те няма на общия РД!?!Пиши как са дечицата!
Мами,някоя свърза ли се със Сети?Доколкото си спомням по-късно щяха да ходят на почивка!

# 53
гсм-то на Сети не е включено   phoneuu

# 54
  • някъде ... тук ...
И аз си помислих да не са на море Thinking Сети не е писала и влизала от 28.06

Рали, Гого яде 4 пъти твърда храна, режима е като при Хрис. Определено си търси я плод, я бисквита след всяко ядене. Да яде колкото иска, но не мога да спася нищо от масата вече. АМ никога не е пил.

И аз като адашката Confused
М*ка им Френска #2gunfire
Италия - Шампион Sunglasses

# 55
Оффф, с туй изхранване...
В момента се опитвам да закуся,а Бобсъна обикаля стаята и идва до мен и ми вика "ам аммм мм мам"
Ще взема да заслабна...Подяжда ме много...

# 56
Мерси, момичета за отговорите Grinning
Хот, ами за бабите и дядовците ги правим, а пък и за нас де. Извадили са ми една на хартия и е ОК, ама на екрана трябва доста да изсветля за да ги видя, та затова питах, че не съм много спец newsm78
Ериа, нещо съм пропуснала, че вече не се кърмите май.  Rolling Eyes Откога?
Али, мерси, мерси Flutter Въпреки, че откак Ади е подстриган късичко повече заприлича на баща си май. Абе като че ли има нещо вярно, че момчетата приличат на майките си, а момичетата на бащите си, знам ли Grinning
Аз да ви кажа, че после да не кажете че съм си траяла пак  Mr. Green- на зелева супа съм от 2 дни Sick Незнам как свалят 7-8 кила хората, ама аз за 2 дни съм -1  Sad Въпреки това съм решила да устискам щото тия последните кила много ме дразнят, хич не мърдат  #Cussing out
Хрис и Дарето да оздравяват Praynig
Ибаг, дано и вие сте се оправили вече!
Абе мисля си, че Сети щеше да каже ако ще ходят на море. Тя е толкова редовна. На мен ми мирише да е без комп, по-скоро newsm78
Айййй, Петинка ми се е включила на скайп-а най-после  Grinning

# 57
  • София
Брей, много слаба активност тази сутрин  newsm78 Mr. Green

Аз да се похваля - имаме си най-накрая първо зъбче  tooth Май точно на РД е избило. Толкова дълго го чаках, че вече не мога и да се зарадвам като хората  Rolling Eyes
Сложихме и Акт Хиб, дано няма странични реакции  Praynig

От нас толкова  Heart Eyes Болничките да оздравяват  Praynig

# 58
  • Sofia
Честито първо зъбче на Ема!   261uu
Желая на Хрис и Дарена да се опряват по-скоро!
Ибаг добре дошли у дома!
По въпроса за храненето аз не съм в час. Косара от няколко дни ми прави бойкот и вече не ми издържат нервите. Не иска да яде, тръшка се, обръща си главата като рита и бута. Направо не издържам вече на фасоните.  smile3511 newsm61
Момичета и вашите ли деца са тръшкат за щяло и нещяло? Как се справяте. Доскоро малката не ми беше правила такива номера, а сега за всичко се тръшка!

# 59
Здравейте и от нас!
Ели,честито ви първо зъбче.Сега другите ще изникнат като гъбки.
На болните дечица бързо оздравяване.Дано да е нещо незначително,защото вируса е много гаден.Този вирус не премина ли вече?Васи отдавна го изкара.
Относно плодовете-опитал е почти всички с изключение на ягоди,праскови,малини.Едни харесва,други не много.Но от зеленчуците обожава доматите.
PresiN,и при нас тръшкането е голямо за всяко нещо,което не му разрешиш или изпълниш.Проявяват характер-ако мине номера.
По въпроса за храненето-когато е много топло не яде.Сутрин и вечер не си изпива цялото мляко,а през деня основно е от кухнята

Последна редакция: чт, 06 юли 2006, 14:29 от babi

Общи условия

Активация на акаунт