Цялата ЮНСКА дружинка стана вече на Годинка!

• 10 468
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте  Heart Eyes

Честито първо зъбе на Еммката. Хотче, страхотни снимки. Тя има ухажьори, ама като гледам и тя напада момците  hahaha

Мимес, отивай на лекар, но някакъв свястен. Стилян нали имаше разстройство преди 10 дни - нищо не му помогна от лекарствата, прахчета и т.н.. Беше на строга диета. Оказа се, че червата малко не били в ред...

Мона, Адам е много сладък, ама и на мен ми се виждат леки тъмни.

Всички болни бързо да оздравяват, че да има усмивки по лицата!

Лек ден!  Heart Eyes

ПС. И моето диване се тръшка. Обаче, за да не ми се хабят нервите, които са на изчерпване/и килограмите, които вече намаляха на 43  #Crazy/, го оставям да прави каквото си иска - да се зарива в пясъка, да извива щорите, да бърка по чиниите на масата, да се освинва отвсякъде, защото накрая резултатът е такъв и всякакви подобни неща върши. Разбира се, не му разрешавам да прави опасни неща. И после в банята вадим всякакви боклуци и песъчинки от памперса...

# 61
Ехеййй, браво на Еммата, честито й първо зъбче, безпроблемно вадене на останалите бели бисерчета. Хотче, много е сладко малкото пухче. За първи път забелязвам, че очите й са много готин цвят  Flutter
Болните дечица бързо да оздравяват. Мимес, аз давах на Ицко едно прахче за разтройство, но допитай се до лекар все пак, те са по-компетентни.
Перси и аз издивявам с това ядене, ние сме така от два месеца, косата ми настръхва вече. Започнах да давам витамини за подсилване на апетита, но пак няма резултат. От кухнята ядем само крема, другото аз си го хапвам. Вече се върнах на бебешкото му меню само и само да яде. Сега давам зеленчукова каша за обед с десерт плодово пюре и е доволен.
Иначе режима на хранене ни е следния: сутрин между 6:30 - 7:30 когато стане, хапва 270 мл. мляко с бисквити, 12:30 часа обяда /в повечето случаи само крем/, 17:30 пробвам да му дам супата от кухнята, но без резултат, хапва някоя друга лъжица каша и 21:30  270мл. мляко с 5 бисквитки.
Ерия, само може да се радваш, че хапва, като иска повече давай, може в тия жеги да му се пият повече течности.
Ваня, мила ще се стопиш, да ти дадем на заем от нас.

# 62
Ваня, мила ще се стопиш, да ти дадем на заем от нас.

Вили, приемам на драго сърце, пък и мъжът ми ще е доволен!!!!!!!!  Mr. Green

# 63
Здравейте, пак Simple Smile
Мона, от края на май не се кърмиме Simple Smile . Не било хубаво да се отбива лятото и така. А вчера съм пропуснала да кажа, че синеочко Адам все по-хубав става  Flutter
Честито първо зъбче на Емма . Да са и белички и здравички Simple Smile

Вили, винаги му давам, когато разбера, че иска нещо. Но от месец, няма мляко сутрин и не съм се сетила да предложа.

Уффф с това ядене. И моя все ме подяжда. Та като ям нещо следко винаги взимам от неговите бисквитки иначе настава революция. Май ще се наложи да питам педито. Не ми изглежда недохранен ама знае ли човек. Мислех си, че трябва по 5 пъти да яде на ден, ама гледам, че и вашите са на 4-ри кратно хранене.

Надявам се със Сети всичко да е наред Praynig

Чао

# 64
  • София
Да се похваля,вече не сме така  newsm32 и така  newsm30!А сме ето така  nuts и така   tiptoe!
Имаме си ходещи крачета  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44!
В къщи се отпуска повече да ходи,а навън само няколко крачки 3-4!
Мама да му мисли,макар още да не сме толкова стабилни!Ама да не се оплаквам,че нали и килцата трябва да се свалят,то само с ядене не става!Всъщност началото беше в Барбарони,когато за първи път Мели се нави да ходи като съм я хванала за ръчички.На другия ден направи първите си 2-3 крачки,а сега са повече!
По този повод Ви черпя с ето това:

# 65
  • София
Честито Първо зъбче на Ема!Да и пораснат още много такива и да не хапе мама! Laughing

# 66
  • No Line On The Horizon
Честито първо зъбче на Емма!
Честити ходещи крачета на Мели!

# 67
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТО ПЪРВО ЗЪБЧЕ НА ЕММА tooth Heart Eyes

Али, БРАВО на Мели newsm44 Честитити ви ходещи крачета Heart Eyes

Рали, по книгите пише за годинка - 4-кратно храненене Wink Иначе не пречи на Гого да цока сутрин към 5-6 и вечер след манджата. Може и на Ники да му се ще повече мляко Sunglasses

# 68
  • София
Честити ходещи крачета на Мели! Браво  smile3501

Сети се появи. Къде ходиш, бе, мила? Побъркахме се тук  ooooh!

# 69
  • София
Сети-и-и пиши,че частните детективи ряпа да ядат пред нас.............!

# 70
  • София
оооооооооооо забравих да се похваля и Мели си има 1во зъбче. На 1г и 15 дни ни се показа!
Голямо чакане падна, но се появи! Crazy

# 71
Здравейте любими любимки мои Hug!
Съжалявам, че съм ви разтревожила, нямах възможност да влизам, а нали знаете, че съм пристрастена, много трудно ми беше  Mr. Green . След смс-а на Бубето обаче нИ мога да не се включа, сигурно ми го е пратила в комплект с някоя добра отварка и сега всичко е ок, пред компа съм и вече няма да мърдам Grinning.
На всички прекрасни малки/големи едногодишни сладурчета искам да се извиня за закъснението и с цялата ми любов да пожелая

ЧРД
ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ и ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!!!

На сладкия бонбонен Хрис-

На нежната красавица Емма-

На чаровния шоколадов Алекс-

...и да сте много обичани!
Ние сме добре, Лоричка щурее, малко дела в личен план имаме да довършим, но надявам се скоро да приключат добре и да ми остава повече време за форумчето.

Хотче, първата страничка е страхотна, аватара ти също !

Бубе, добро аватарче, в интерес на истината обаче...ъъъъъ...на мен големички ми се видяха...
Благодаря за обаждането Heart Eyes!

Браво на Мели за крачките  Heart Eyes!
Браво на Еммичка за зъбчето /аз така си и мислех, че и на нея като на Лора ще е за ден-ден Grinning!!

На Хрис, Мия и Дари бързо оздравяване.

Целувки на всички дечица  Hug Heart Eyes Hug !
До скоро!

# 72
Хриси, честито първо зъбче и на Мели!

Ей ме на за половин минута два поста, ако някой не ме е забелязал-тук съм  Grinning!

# 73
  • някъде ... тук ...
Сети  Hug

# 74
Честити ходещи крачета на Мели  Grinning

Рали, по книгите пише за годинка - 4-кратно храненене Wink Иначе не пречи на Гого да цока сутрин към 5-6 и вечер след манджата. Може и на Ники да му се ще повече мляко Sunglasses
Ами докато се кърмехме сучеше по 7-8 пъти на ден  newsm78 . Явно веднъж му е малко. Макар, че само 1 ядене му е безмлечно. Ще го пробвам с мляко след всяко хранене и ще видя Simple Smile
А Сети се е появила  Hug Успешно разрешаване на личните дела и цунки за Лорка

Общи условия

Активация на акаунт