ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 4

• 21 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Как се мери шийка ? От коя седмица ви я мериха последно бях на гинеколог 16 седмица но не са ме мерили. Пуснаха ми само цитонамазка и микробиология

# 151
Аз ги карам на всеки преглед да ми в мерят. В Щерев ми я мерят с вагинален, но ако доктора има много добър корем ехограф и с него става. Мери се дали е запазен ъгъла и, дали има някакъв конус и колко см е.

# 152
BG_US, благодаря Simple Smile Вярно е скъпичко. За тези пари си помислих, че списъкът ще е доста дълъг Simple Smile Стискам палци всичко да е наред и с тази серия Heart

Весенце, много сладка поза е заел този бебок Simple Smile))

# 153
BG_US, благодаря Simple Smile Вярно е скъпичко. За тези пари си помислих, че списъкът ще е доста дълъг Simple Smile Стискам палци всичко да е наред и с тази серия Heart

Весенце, много сладка поза е заел този бебок Simple Smile))
И аз Благодаря, шоколадче! 
Тук всичко е скъпо .Независимо, че и аз и съпруга ми имаме хубави застраховки! Казвам го , защото не сме от имигрантите,които си спестяват осигуровките .Той е инженер и работи като такъв,аз съм физиотерапевт/в медицината сфера/ , осигурени сме на пълни доходи и пак доплащаве космически суми.Раждането е между 10 и 15 000 $ .все още не проумявам американците Как години наред живеят така☺.е,имаш опция да плащаш на вноски😂😂😂😂

# 154
Да не говорим, че повечето американци не остават с по едно-две деца май Grinning Наистина е ужасно скъпо.

На мен пък никога не са ми мерили кръвно, килограми,обиколка на корема. Шийката май също. Само в Майчин дом като ходих преди 2-3 седмици в спешен кабинет заради болки в корема, докторът държеше да я види и каза, че е перфектна. Ох, за всичко ли ние трябва да си питаме?

# 155
  • София
Да не говорим, че повечето американци не остават с по едно-две деца май Grinning Наистина е ужасно скъпо.

На мен пък никога не са ми мерили кръвно, килограми,обиколка на корема. Шийката май също. Само в Майчин дом като ходих преди 2-3 седмици в спешен кабинет заради болки в корема, докторът държеше да я види и каза, че е перфектна. Ох, за всичко ли ние трябва да си питаме?

В Щерев не ти ли мерят кръвно и килограми? Аз като ходя всеки път ми ги мерят. То не че не се следя и сама, това поне е лесно 😁

# 156
Хихи Америка е една необятна тема , пълна с абсурди 😂, но да не разводнявам пейзажа.
На мен всеки път ми мерят кг и кръвното.Шийката никога не са ми я мерили.Обиколките сама си ги меря.
Но кръвното и кг ги следя и сама.С кръвното никога не съм имала проблеми, но сега страх лозе пази😁

# 157
Мимозка - не, нито в Щерев, нито в Токуда... Може би очакват да съм записана на ЖК и там да ги следят тези неща. Килограмите си ги следя аз, като се опитвам да е всяка сутрин, гола или само по бельо, след ставане от леглото и минаване през тоалетната. Кръвно меря също, но по-рядко, че ме помръзва. Обаче обиколка на корема - не. Това за какво е важно? Не е ли достатъчно, че следят бебчо с ехограф?

# 158
На всеки преглед по ЖК се мерят килограми, кръвно, обиколка на корем, тонове. Въвеждат се в картона и се следи както разтежа на бебето, така и вие да не качите много и да няма риск от гестационен диабет.

# 159
И на мен ми мерят обиколката, кръвното и килограмите. Не че не си го правя и вкъщи сама...
Шийката ,честно казано с предните (неуспешни) бременности,така и никога не я измериха. Сега много държа на това. Днес като ми я мериха беше с коремен- тръгна с вагинален, ама вика я преди това да пробваме и с коремен. Каза,че много добре се вижда, идеална е над 4см.. все пак ще я следим постоянно.
Иначе, това безсъние ще ме побърка, почти 03часа е а аз си дремя будна... Weary

# 160
Здравейте. Скоро не съм влизала тук и ми се беше насъбрали за четене...🙂
В понеделник бях на консултация в 19 с. и 1 ден и бях 69 кг. Качила съм 4 кг от началото. Дано не се освиня пак, че по спомени предните два пъти качвах по кг. Иначе всички вие сте направо манекенки и много ви се радвам.😘
Почвам да си мисля, че много ми претупват прегледа. АГ ме гледа само на ехографа. Нито обиколки мери, нито кръвно. За шийка да не говорим. Или поне нищо не ми е казвала, ако я мери с коремния ехограф. Думите с ченгел й ги вадя и аз я кабинета забравям половината неща, които искам да питам. Питам я да пия ли магнезия, тя ми казва - ами пий го не ти пречи. Питам да пия ли още но шпа, тя - спирай го вече. Ми ако не питам нищо? Сама ли да се сещам... Аз верно, че работя в болница, но не съм специалист...А и много ме тормози чувството, че защото е трето бебе като че ли неглижира нещата...А е добър специалист, познаваме се, работим в една болница. Явно не е от обяснителните...
А има ли някой, който още пие но шпа? И да питам, имам останала още фолиева киселина, пречи ли да си я изпия? Или в 19 седмица вече не се пие....Никакви други витамини не пия и забравих да питам трябва ли да пия нещо, а и тя не ми каза....
За гърлото - гаргара със сода правих и пръсках от един спрей Оливокап.

# 161
Аз пия нош па, фолиева киселина, витамин В12, витамин Д и аспирин протект, като го попитах до кога да ги пия, той ми казва до края, само аспирина да го спра в 31 г.с мисля, че беше Simple Smile в момента съм в 18 г.с и 5 дни.

# 162
А мен родата щеше да ме убие като казах че ще раждам в частна болница и 1000 лв ще е раждането...все още ми ядат чорапите за това и за много други работи:-) това по повод момичето при което раждането е 15 000,иначе на мен шийката ми я мериха само първия път или поне другите пъти не ми е казвал...

# 163
  • София
При мен само майка ми, ММ, сестра ми и една приятелка знаят, че секциото ми ще е 1800лв. при доктора, който ме следи. Един път е, но наистина не са малко пари. Ще е там, защото доктора ми е невероятен.

# 164
  • Пловдив
Споко хора и на мен не са ми мерили шийката, кръвното, не са ми взимали урина, за кг ме питаха мен...в австрия.  Не са ми изписали дори фолиева киселина и витамини, за таласемията ми вика ми иди другаде и ми даде талон. Чудно и съм при една с космически отзиви, говори с една дума на 10 минути. Самотек му викам на това.

Общи условия

Активация на акаунт