ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 4

• 21 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, в сряда ще ме правят серклаж. Някоя от вас минала ли е през това? С първото дете ми правиха амниоцентеза, умрях от страх и притеснение. Сега грам не се вълнувам. Имам ли какво да ме притеснява?
Какво го налага, скъсена шийка ли?
Не, няма какво да те притеснява. Просто ще трябва много пазене, лежане.  То.е сравнително стандартна манипулация

В коя седмица си? Колко е шийката в момента? Накарай ги да видят кръвопотока към матката.

# 91
Здравейте, аз съм 16та седмица с близначета Simple Smile Започнах от 65кг. 176см. сега съм 69кг., като не се ограничавам от нищо , но аз по принцип съм много злояда.
Мислих,че съм само аз в темата с близначета-значи сме двечки. 😍🥰

# 92
19 г.с. + 2 дни и съм качила 5 или 6 килограма ( все различно ме показва кантара). Тръгнах от 57, сега съм 62 или 63 кг.

# 93
Здравейте😊,
Включвам се и аз в темата с термин 09.10.2019. Първа бременност🤗.
В 19с. и 5д. съм., като в края на седмицата съм на втора ФМ, реално вече ще съм в 20с.
Все още не знаем пола и нямаме търпение да разберем в сряда. Предните пъти бебчо показа характер😂. Въпреки това неусетно на няколко пъти говорех за бебока в мъжки род,  и все си мисля, че може и да не е толкова случайно.
С килограмите съм +3/4, като определено имам вече добре заформено коремче, а гърдите ми са огромни 🤣 просто не знам до 9м. какво ще е положението.
Иначе за хапването - не се ограничавам от нищо, но и не прекалявам, особено с тестените неща.
Все още не сме купували нищо, мисля че е още много рано.
Пожелавам успех на всичкиии🤩🙃

# 94
  • София
Аз започнах на 53кг., а сега съм 60. Надявам се да не надмина 70кг. Предния път отидох да раждам 75кг., но тогава и преносих, а сега живот и здраве ще родя планово секцио и ще е по-рано от термина. Притеснявам се, че с това лежане ще стане страшно. Лятото ще наблягам на плодове и зеленчуци повече. Странното е, че по принцип от много години не пия газирано и кола, а в последно време ужасно много ми се пие. Станах страшен фен и на вафлите Чудо, че са по-големи 😂

Количка си харесах-Дивайна на КикаБу. Другите неща също ще пазарумам края на август/началото на септември заедно с баткото, че и на него трябва да пазаруваме за учебната година. В онлайн магазина на Н&М има големи намаления.

# 95
Един калкулатор за бременни ми изчислява, че на моя ръст 165см и 56кг.в началото на бременността трябва до 9м.да стигна 70кг....до тук вече 59кг., не знам дали няма да ги надхвърля тези 70кг....ама каквото е....

# 96
Спряла съм се на количка 2в1 X-PULSE - X-LANDER 2018,но със сигурност ще си харесам още някоя,но за сега гледам в интернет,като тръгна по магазините ще се реши,все пак трябва да ми е удобна.
 А аз да питам,вие сънувате ли? От както забременях сънувам много и то все едни сънища...

# 97
Аз съмнувам много, само еротични сънища всякакви Grinning Не се издържа без с**с. Не знам още 6 месеца и повече как се карат.....

# 98
19сед и 4 дни,тръгнах 57 кг сега съм 59 ,160 висока доста голямо коремче съм оформила..все още работя и работата ми е свързана с много движение по цял ден може би затова и не качвам много,не се ограничавам ,много тесто ми се яде напоследък и мен много ме гори на газирано особенно спрайт и севън ъп,и аз сънувам много еротични сънища чак се учудвам от себе си но ние все още си правим секс въпреки че мъжът ми го е шубе да не стане нещо,само незнам бяха ме предупредили да не свършва в мен до 3ти месец някой знаели дали до края важи това нещо?

# 99
Има ли други момичета с менструални болки? От 2 дни съм с тях.

# 100
Мен не е спирсло дс ме боли, защо така незнам. Доктора казва че е от матката ама днес се и поуморих и имам чувството, че ще ми изпадне нещо. Иначе и аз в сряда съм на втора ФМ и ще разберем какво е бебето. Днес така се беше  развихрило, че си видях на корема как рита😂

# 101
Мен не е спирсло дс ме боли, защо така незнам. Доктора казва че е от матката ама днес се и поуморих и имам чувството, че ще ми изпадне нещо. Иначе и аз в сряда съм на втора ФМ и ще разберем какво е бебето. Днес така се беше  развихрило, че си видях на корема как рита😂

Същата история съм. Все едно ще кльопне от мен, а няма как да не излезнем два пъти с детето, защото ме побърква иначе в нас.

# 102
И аз имам някакви болки, ниско долу, не е постоянна, нещо като разтягане, все едно бебето ще падне. Усещам се, че ми е време да спра с работните дела...
Утре съм на преглед и ще разпитам подробно за болките, понеже ми е много притеснено. Въпреки, че реално е невъзможно да нямаме никакви усещания...все пак в нас расте човек.

# 103
Здравейте😊,
Включвам се и аз в темата с термин 09.10.2019. Първа бременност🤗.
В 19с. и 5д. съм., като в края на седмицата съм на втора ФМ, реално вече ще съм в 20с.
Все още не знаем пола и нямаме търпение да разберем в сряда. Предните пъти бебчо показа характер😂. Въпреки това неусетно на няколко пъти говорех за бебока в мъжки род,  и все си мисля, че може и да не е толкова случайно.
С килограмите съм +3/4, като определено имам вече добре заформено коремче, а гърдите ми са огромни 🤣 просто не знам до 9м. какво ще е положението.
Иначе за хапването - не се ограничавам от нищо, но и не прекалявам, особено с тестените неща.
Все още не сме купували нищо, мисля че е още много рано.
Пожелавам успех на всичкиии🤩🙃
Добре дошла ☺ Аз съм с термин 02.10 и също съм в 19г.с + 5 дни🤔

# 104

borisova, изкарах само с основната количка от ден първи до края. Особено зимния кош за мен е напълно ненужна вещ с изключително кратка употреба.
Сега ще взема столчето за кола към количката, защото е с много хубави характеристики. Това е единственият продукт, за който не щадя пари и никога не бих взела втора ръка. Преди 6г нямаха столчета и купихме едно от водещите по безопасност към онзи момент. Разбира се,не вземам най-скъпото, а умерено съотношение цена-качество.

А при положение, че ще родим октомври и че бебето няма да може да седи, а само да лежи, не би ли трябвало да взема и зимен кош? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт