Спирала за мигли - тема №18

• 50 307
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
Аз хваля златния телескопик.

# 121

Здравей! От къде я купуваш?

# 122
Аз похвалих Елизабет Ардън спиралата, много е хубава и прави миглите ми плътни, обемни и извити. На Лореал Телескопик не съм  пробвала, но сега ми стана любопитно и ще си я взема. Сега ползвам на Мейбилин Лаш Сенсейшанъл, която ми е сред любимите.
Здравей! Коя на Елизабет Ардън харесваш?

# 123
Идвам да споделя разочарованието си от зелената принцеса. Сплъстени, претрупани и неподредени мигли. Ще я пробвам с друга четка и ако не се получи, ще замине в коша.

Преди години бях доволна от една на Орифлейм, колкото и невероятно да звучи, но нещо не я откривам. Дали има сред нас консултант на фирмата, за да ми каже спряна ли е, заместена е с друга ли...

# 124

Здравей! От къде я купуваш?

Не живея в Бг. Но разбрах че в Англия я има. Ако имаш приятелки там, можеш дс помолиш да ти вземат. Иначе он-лайн.

# 125
  • Варна
Влизам да похваля спиралата за обем на Кларанс:
https://douglas.bg/clarins-supra-volume-mascara-conf-39437
Страхотна дължина, обем, повдигане, изобщо - всичко, случвало се е по 3 пъти на ден да ме питат с каква спирала съм Stuck Out Tongue Winking Eye Ползвам я от началото на юни, но вече привърши и си взех пак за обем на Герлен, с доста добри отзиви, но при мен не се получава този уау ефект, както при спиралата на Кларанс и като че ли няма никакъв обем,  а по-скоро дълги и тънки мигли....

# 126
  • Sunshine state
Аз похвалих Елизабет Ардън спиралата, много е хубава и прави миглите ми плътни, обемни и извити. На Лореал Телескопик не съм  пробвала, но сега ми стана любопитно и ще си я взема. Сега ползвам на Мейбилин Лаш Сенсейшанъл, която ми е сред любимите.
Здравей! Коя на Елизабет Ардън харесваш?
Червената, пускала съм снимки яколко страници по-назад. Simple Smile

# 127
Благодаря ви, момичета! Уж прегледах темата, но нещо съм изпуснала. А имате ли отзиви за NYX ON THE RISE VOLUME LIFTSCARA?

# 128
А някой има ли впечатления от тази?

# 129
Max faxtor wild volume имате ли впечатления? Търся нещо с ефект изкуствени мигли, но и обем.

# 130
  • Бургас
Здравейте!От спиралите на Catrice,коя беше много хвалена тук?Май беше някаква за удължаване?! Rolling Eyes

# 131
Не живея в Бг. Но разбрах че в Англия я има. Ако имаш приятелки там, можеш дс помолиш да ти вземат. Иначе он-лайн.

Значи все пак правилно помня, че я няма в България Simple Smile

# 132
Има я и във Франция, аз оттам си я взех пролетта. Първото нанасяне за мен беше много разочароващо - сплъстени мокри мигли, без никакъв ефект. Оставила съм я настрана оттогава, но ще я пробвам пак тези дни. Интересно, че освен отзивите тук, съм я виждала и на миглите на моя приятелка, където ефектът беше УАУ! Не знам защо при мен беше толкова зле, дали е още много течна, дали не съм ѝ свикнала...

# 133
Няма я наистина Телескопика, казаха ми в местната козметика, че понякога внасят от Германия. Онлайн обаче гледам, че я има.

# 134
Още един възторжен отклик за Supra на Clarins Heart Eyes Heart Eyes
Супер дълги, обемни, плътни мигли.
Самата консистенция на спиралата е креместа, но не се рони.
Със сигурност ще я повторя като започне да изсъхва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт