Спирала за мигли - тема №18

• 50 316
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Вчера отворих тази

Доста добро първо нанасяне, разделя и подрежда. Уж се отразява добре на миглите, ще видим.
Дава ли и обем на миглите, че за него мен това ми е основното, като си купувам спирала.

# 106
  • sofiq
Вчера отворих тази

Доста добро първо нанасяне, разделя и подрежда. Уж се отразява добре на миглите, ще видим.
Дава ли и обем на миглите, че за него мен това ми е основното, като си купувам спирала.

Аз никак не съм доволна от тази спирала,ползвам серума от както е на пазара всеки ден вечер и съм много доволна,но спиралата не ми хареса.Не успява да придаде обем,не позволява напластяване,според ме е подходяща за лек ежедневен грим.
Дали и тя помага за укрепване и разтеж на миглите незнам,но серума помага много.

# 107
Здравейте!
Търся заместител на една спряна спирала - на Макс Фактор според цвета на очите. Спряха я преди може би вече 5-6 години, но на мен ми стоеше супер и не мога да намеря подобна. Опаковката беше Бяла с нарисувано око в съответния цвят.
Ако някой се сеща за алтернатива на тази спирала ще съм много много благодарна!
Здравейте, Ейвън предлагат нещо подобно на тези спирали - черна, с леки цветни частици. За съжаление не ги откривам в текущата кампания.

# 108
Здравейте! Имате ли впечатления от Телескопик на Лореал? Не съм я имала от години, но беше много добра и ми се иска да си я купя пак. Търся ефект дължина, тип изкуствени мигли +обем. Някой да има впечатления от по-скоро? Ще взема също и Орифлеймската 5 в 1, чакам да я пуснат на промоция, че колежка е представител.

# 109
За Лореалската мисля, че вече не се предлага в бг. Май я поръчваха от Ибей. Но не съм сигурна в това, дано и друг да се включи. А за Орифлейм - има я в този каталог в някакъв комплект, по спомен целият струваше около 18- 19 лв. Може да си разделите с някой нещата и ще ви излязат изгодно Peace

# 110
Има я, но е друг цвят, аз искам синята. Колежките казаха,че ще я пуснат на промоция и реших да изчакам, не ми е спешна. Телескопик съм виждала тук.

# 111
Аз никак не съм доволна от тази спирала,ползвам серума от както е на пазара всеки ден вечер и съм много доволна,но спиралата не ми хареса.Не успява да придаде обем,не позволява напластяване,според ме е подходяща за лек ежедневен грим.
Дали и тя помага за укрепване и разтеж на миглите незнам,но серума помага много.
Може ли снимка на серума и откъде го купувате?

# 112
  • sofiq
Може ли снимка на серума и откъде го купувате?

Ето това е серума,продава се в аптеките.

# 113
Аз ползвам Телескопика, но не живея в БГ. За мен е най-добрата спирала която някога съм ползвала. Какви ли не скъпотии пробвах, нищо не мога да сравня с нея. Последно от тук видях, че е харесвана на Елизабет Арден някаква. Само нея не бях пробвала. Взех я. Въобще няма място за сравнение с Телескопика.

# 114
  • Sunshine state
Аз похвалих Елизабет Ардън спиралата, много е хубава и прави миглите ми плътни, обемни и извити. На Лореал Телескопик не съм  пробвала, но сега ми стана любопитно и ще си я взема. Сега ползвам на Мейбилин Лаш Сенсейшанъл, която ми е сред любимите.

# 115
Аа аз не те виня 😊 да не се обидиш. Просто го споменах. Ще я доизразходя. Но аз каквото взема и ми бледнее пред Телескопика. А може самата спирала да стои добре на моите мигли.

# 116
  • някъде под слънцето...
Понеже съм на отпускарска (цветна) вълна се сдобих с една прекрасна спирала от магазин на Радиант.
Точно в моя "лилав цвят".
Поставих я върху покаьаната основа на Евелин(втората от стимките на а
Агентката).
И ефекта при мен  е УаУ.

# 117
Виждам, че хвалите Телескопик-а, но кой точно? Знам, че са няколко вида - черна, златиста и сребриста опаковка.

# 118
  • София
Взех си хвалената от разни блогърки спирала Charlotte Tilbury Full Fat Lashes, но изобщо не може да се сравни с любимата ми Dior Pump N Volume. Не знам дали ще издържа да я ползвам или ще я метна в коша веднага, след като си попуча диорската (която поръчах). Цената й е висока, от същия ценови клас е като Диор, Шанел, Ланком, а на моите мигли е като спирала от Лили или ДМ... Може и аз да не се справям с поставянето й. Ще изгледам клипчета и ще й дам още малко шанс, но първите ми впечатления не са никак добри...

# 119
Виждам, че хвалите Телескопик-а, но кой точно? Знам, че са няколко вида - черна, златиста и сребриста опаковка.
И аз сега ще си взимам, но се чудя коя да купя?

Общи условия

Активация на акаунт