Спирала за мигли - тема №18

• 50 389
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • Sunshine state
Аз я пробвах веднъж, не съм впечатлена засега. Ама гледах едно видео, слагат я с праймър отдолу. Ще пробвам и така. Иначе на мен нищо особено не ми прави на миглите, нито обем, нито дължина. Ама ще й дам още един шанс. Иначе лесно се сваля.
Зависи от миглите. Моите са гъсти и дълги, и ефектът е много добър. Не ползвам праймър. Харесва ми това, че се сваля много лесно, без да те прави на миеща мечка. 😅

# 406
  • Някъде там
Има ли разлика между лимитираната версия и тази

# 407
За мен не, но матовата ми харесва повече.

# 408
  • София
Тушът на лимитираната стои една идея по лъскав от матовата.

# 409
  • някъде под слънцето...
Споделям отзиви за спиралата на it

Разделя, удължава издържа цял ден без да се рони.
Ефекта е по добър на няколко пласта , но накрая минавам с чиста четка от друга спирала.
Няма УаУ драматичен ефект.
За ежедневен грим е добре.
Като за цена от 24 евро е ок

Остава ми да изпробвам Марк Джейкъбс, Хуаърглас и  Тарт, които си взех напоследък
Отзивите за  новата Марк Джейкъбс са добри, старата не ми хареса.
Утре ще пробвам и праймера им, който доста ме заинтригува.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 14:15 от sl

# 410
  • София

Приятно изненадана съм от серума.... Преди като слагай от същата спирала не ми харесваше толкова много, но сега с него е по добре... Сякаш миглите ги подготвям з а спирала, стават една идея по твърди и после само дооформям със спиралата
Със спирала на ЕЛ не се получава толкова добър ефект

# 411
По принцип и аз ползвам една база на Ланком понякога, не винаги, само като търся по-голям ефект. Не мога да кажа, че прави по-добър ефект от една база-серум на Евелин, която съм ползвала преди доста. Не е тази, която Михаела е показала. Обаче имам чувството, че последния път като си я купих не беше същата вече, може и моите мигли да са били в лошо състояние тогава. Ланкомската ме дразни, че пуска много продукт, не я препоръчвам. Онзи ден купих lash sensation на Maybelline и съм сууупер доволна. Нямам нужда от база с нея, но ще я пробвам и с база тези дни.

# 412
  • София
Аз съм много доволна от ланкомската база.

# 413
  • някъде под слънцето...
Преви доста години имах есна ланкомска с вибрираща четка, уж равномерно нанасяне.
Не помня защо не съм я повторила , но явно не ми е харесала до ствпен да я повторя.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 22:07 от sl

# 414
  • София
Онзи ден купих lash sensation на Maybelline и съм сууупер доволна. Нямам нужда от база с нея, но ще я пробвам и с база тези дни.
[/quote]
Може ли снимка на спиралата?

# 415

Често се говори за нея тук, даже няколко поста по-нагоре. Това ме провокира и да я купя де, освен супер ниската цена от 8 и нещо в Lilly, нямаше как да я пропусна.

# 416
  • някъде под слънцето...
Базата на Марк Джейкъбс никак не е лоша в комплект със спиралата се получиха доста дълги мигли, но отново трябваше да отстраня излишното с чиста суха четка(изпросих си  си десетина от МАС, тези с които пробват спиралите)

# 417
Sl, аз имам много странна връзка с тази спирала. Един път ми прави миглите страхотни - дълги, с обем, много, много хубави, друг път ми ги слепва ужасно. Нямам тяхната база, но всички спирали ги ползвам с Dior maximizer.
В крайна сметка това ми една от любимите спирали и също така от най- омразните ми, защото знам какво може реално, а невинаги ми се получава Smiley

# 418
  • някъде под слънцето...
Топно защото слепва, минавам с чиста суха четка.Тя разделя и обира излишното.Става по бързо, от колкото ако запична да трия и да слагам отново.

# 419
Аз съм много доволна от lash sensational. След няколко ползвания, става с по-хубава текстура. Доста често ме питаха дали не съм с изкуствени мигли след като съм я нанесла. В момента съм със SuperShock  на Ейвън. Преди изобщо не я харесвах, но сега съм приятно изненадана. След нея ще заложа на 5in1 Wonder Lash Brilliant Black на Орифлейм (една от любимите ми).

Общи условия

Активация на акаунт