Спирала за мигли - тема №18

• 50 377
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Една съфорумка беше похвалила извивачка за мигли от Джъмбо. За 2 лв. Е, наистина работи. Не ми е най-удобната, която съм използвала, но върши работа и миглите ми са извити, докато не си сваля спиралата. Има +1 от мен 😊

# 421
Една съфорумка беше похвалила извивачка за мигли от Джъмбо. За 2 лв. Е, наистина работи. Не ми е най-удобната, която съм използвала, но върши работа и миглите ми са извити, докато не си сваля спиралата. Има +1 от мен 😊
Може да ми се смеете на въпроса, но кога извивате миглите - преди, или след спиралата? Виждала съм и двете техники. Имах три извивачки, от евтини до скъпи и ги изхвърлих и трите, защото просто не извиват нищо. Моите мигли са супер къси, но все си мисля, че колкото и да са къси, трябва да се извият поне малко. Ако ги извия преди спиралата, като я нанеса и се изправят. Ако е след нея, става ужасна картинка.

# 422
  • Пловдив
Преди спиралата, но трябва тя или базата да се нанесат много бързо, защото наистина миглите се изправят ако не са фиксирани. Има и много неподатливи и упорити мигли, разбира се, както е и въпрос на вътрешно състояние на организма и ефекта му върху коса, нокти, мигли и т.н., сезонност...

# 423
А откъде мога да купя само силиконови четки за спирала, имате ли идея? Виждала съм да се продават четки, но не силиконови. Миглите на едното ми око във външния ъгъл са някак кръстосани и винаги със спирала става ужасно грозно - слепят се, стоят потресаващо и се налага разресване с чиста четка, а в момента нямам изхабена спирала, за да ползвам четката.

# 424
  • някъде под слънцето...
.
Вземам от магазините на МАС.Когато купувам нещо си изпросвам  по няколко четчици .Не харесвам спиралите им с изключение на една, която купувам заради цвета, но четчиците ми вършат добра работа.

# 425
А някой знае ли миглоизвивачка с по-малки размери, стандартните ми идват широки и не мога да стигна до корените на миглите ми.

# 426
  • Пловдив
За разресване ползвам гребенче за мигли. По- удобно ми е от четка.

# 427
  • някъде под слънцето...
И аз бях доволна от едно метално гребенче, но му се счупи деъжката и намирам само пластмасови, а те не ми харесват

# 428
  • София
Може ли да ми пратиш снимка на лично?

# 429
А някой знае ли миглоизвивачка с по-малки размери, стандартните ми идват широки и не мога да стигна до корените на миглите ми.
MAC имат такава Simple Smile

# 430
Може да ми се смеете на въпроса, но кога извивате миглите - преди, или след спиралата? Виждала съм и двете техники. Имах три извивачки, от евтини до скъпи и ги изхвърлих и трите, защото просто не извиват нищо. Моите мигли са супер къси, но все си мисля, че колкото и да са къси, трябва да се извият поне малко. Ако ги извия преди спиралата, като я нанеса и се изправят. Ако е след нея, става ужасна картинка.
Аз я използвам преди спиралата, веднага след извиване я нанасям, защото както казаха преди мен бързо се изправят. Втората техника съм я пробвала може би последнито преди 10 години и резултатът беше плачевен 😁 Може би не правиш нещо както трябва? Аз не стигам чак до корените. Използваш ли спирала за удължаване?

# 431
Само силиконови четчици има в Джъмбо. Мисля, че са 6 в кутийка, различни видове.

# 432
  • Toronto
И аз бях доволна от едно метално гребенче, но му се счупи деъжката и намирам само пластмасови, а те не ми харесват
sl, все се каня да те питам, мисля че ти беше поствала някаква загряваща извивачка за мигли? Ако е така, доволна ли си, т.е. по-доволна от обикновена?

# 433
Здравейте!
В друга тема имаше похвали за Monsieur Big на Ланком. Интересува ме с много течен туш ли е?

# 434
  • При елфите ...
Взех си тази... След 2 мазания нищо от споменатите ефекти (извивка и обем)... Ще продължа да я пробвам от време на време, нещата може и да се променят... За първи път си купувам спирала със силиконова четка... сигурно и за последен...

Общи условия

Активация на акаунт