Спирала за мигли - тема №18

• 50 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • Австрия
ДимС.. Ако не те притеснявам, можеш ли да ги сравниш двете?

Благодаря за хубавите думи, Пацолина! И ме извини за позакъснелия отговор Relaxed

И двете спирали са хубави! Тушът на Monsieur Big е някак си по-течен и по-наситено черен. За цвета е плюс, за консистенцията не толкова, поне докато е нова спиралата, защото по четката остава доста (дори и да се стремя да го пообера в гърлото на опаковката) туш и се разпределя неравномерно някак си по миглите. Докато това не е така при Volume-à-Porter в началото, но пък след няколко месеца (имам я и ползвам ежедневно от април или май месец, май трябва вече обновяване) се усеща сухота и трябва повечко движения на четката по миглите. Четката й обаче, лично, е много удобна и я предпочитам като форма - лесно работя и оформям, което не мога да кажа за четката на Monsieur Big, но.. в края на краищата често всичко опира до привикване. Същото се отнася и за формата на капачката, която се държи - по-удобна ми е тази на Volume-à-Porter, но пък съдържа 6,5мл в сравнение с количеството туш (10мл) на Monsieur Big. Миглите ми с нея изглеждат по-тъмни, но някак си по-диви по краищата, докато с Volume-à-Porter лесно се укротяват и подреждат, запазват и по-хубава извивка, но заради цвета или най-вероятно консистенцията (вече) на туша не изглеждат толкова гъсти.

Скрит текст:

Monsieur Big

Volume-à-Porter

По впечатления от снимка, предполагам, всички ще са за Monsieur Big, но реално за ежедневието залагам на Volume-à-Porter Relaxed
Или на кратко: четката на едната и тушът на другата биха дали при мен оптимален резултат Wink

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 18:59 от DimS.

# 496
ДимС, много благодаря за подробното описание. И на мен Volume-à-Porter ми е фаворит, но скоро ще пробвам и Monsieur big. В краен случай винаги мога да набутам четката на първата в тубичката на втората et voila Simple Smile даже сега като ми ги описа така задължително ще го направя, заради пробата Simple Smile Отново много благодаря!

# 497
  • някъде под слънцето...
Още един глас за праймърите,
Преди гпдони във форума ми се подиграваха за тях...
Сега преотлрих праймъра на Марк Джекъбс.Даже поръчах втори на киберпонеделника, но сайта на Сефора се бъгна и ще го купя по нататък.
Набелязала съм и този на Тарт, някой ползвал ли го е?

# 498
И моите мигли са ужас. Няма принцеси, няма царици, нищо не ги прави да изглеждат що-годе прилично. Прави, къси и супер твърди мигли, освен това на едното око във външния ъгъл растат преплетени, пълен кошмар. Едно време тази лилавата на орифлейм ми беше фаворит, но откакто е в новата опаковка не съм я пробвала и май ще се върна към нея.

# 499
  • Бургас
Flowers Hibiscus Благодаря много на всички за съветите и предложенията!Определено ще се възползвам,пък ще видим Simple Smile

# 500

Да, тази е. След нея, просто всичко друго ми бледнее. Слагам с две-три движения, няма разтрошаване по лицето ми, лесно се маха...дано не я бастисат и нея. Напоследък единствено което забелязвам е че, почнаха да правят четката малко по-мека и ми е трудно да бръкна в шишенцето пак. Но иначе консистенцията си е същата.

# 501
  • Street of Dreams
Коя от двете доброволно ще изпрати един кашон на стария континент?

# 502
Ааа той де ще е Киро на кирия както се казва. Освен ако някоя ваша позната да се прибира от Щатите да ви вземе. Мойте приятелки как ли не я смятат, но на никъде не пасва с доставката. Като се прибирм им нося. Но се прибирам веднъж на високосна година ( даже веднъж на две високосни).

# 503
  • София
Телескопик на Лореал златиста та на каква цена е ч?

# 504
Къде на каква цена е? В Щатите е десетина $, много често купуваш едн, другата 50% оф.

# 505
Аз като тъпа пак да питам - някой ще качи ли снимка за кой точно телескопик става дума? Искам да поръчам на един приятел като си заидва за празниците.

# 506
# 507
  • София
Когато слагате основа, изчаквате ли да изсъхне, преди да нанесете спиралата?

# 508
  • София
Когато слагате основа, изчаквате ли да изсъхне, преди да нанесете спиралата?
Аз да

# 509
  • Пловдив
Аз не,дори бързам да сложа спиралата преди ос новата да е изсъхнала.

Общи условия

Активация на акаунт