Спирала за мигли - тема №18

• 50 369
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Аз я ползвам вече месец и съм много доволна. Нямам такива проблеми, каквито описваш.

# 436
  • някъде под слънцето...
И аз бях доволна от едно метално гребенче, но му се счупи деъжката и намирам само пластмасови, а те не ми харесват
sl, все се каня да те питам, мисля че ти беше поствала някаква загряваща извивачка за мигли? Ако е така, доволна ли си, т.е. по-доволна от обикновена?
По доволна съм отколкото от обикновените.
Единствено не харесвам, че бързо свършват батериите.
Но пък на другите им се изхабяват гумичките....Така че....
Във второто видео  сладурът обяснява нагледно
https://www.google.com/search?q=rizador+de+pesta%C3%B1as+termico … bih=560&dpr=3

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 19:46 от sl

# 437
  • Street of Dreams
Аь имах такава по едно време (то аз какво ли съм нямала) и много бързо я зарязах. Наскоро я изхвърлих, да не ми се мотае.

Обмислям пак да направя ламиниране.

# 438
На мен спиралите със силиконова четки са ми много по-удобни за подреждане на миглите. Ако спиралата е подходяща и не се напластява прекалено, разресване не се налага. Ако е съвсем нова и с много туш, разделям слепените мигли - обикновено във външния горен ъгъл, с клечка за зъби или карфица.

# 439
  • При елфите ...
Моите мигли са тънки и прави... трудно ги "мотивирам" да се извият и да са по-обемни... Никога не съм ползвала основа за мигли (не знам как точно се казва)... Дали ще ми свърши работа?!? Да ми препоръчате някоя... (на село няма голям избор на магазини, така, че да е по-намираема) Wink

# 440
Мнения за тази спирала

# 441
  • някъде под слънцето...
Смвбух батериите на миглоизвивачката и сложих спираталата на IT без праймър, ефекта на моите мигли беше по добър отколкото с обикновената и  праймър и спирала на Марк Джейкъбс.
Праймъра остава в изчакване  да реша дали остава или заминава.
Соиралата отива  при тийнката.
Втора от бранда с която не се разбрахме.
Трети опит  със спирала на марката няма да има.

# 442
Аredhel, пробвай основите(подхранващите серуми, те са и основи/бази за мигли) на Евелин, има 3в1,5в1,8в1, с арган също. Добри са и вършат доста прилична работа. Който и да вземеш, няма да сбъркаш. Да не се учудиш, че при нанасяне оцветяват миглите в бяло, но то е докато поизсъхне, няма и минутка. Аз не чакам да съхне, а направо нанасям спиралата.

# 443
  • При елфите ...
Аredhel, пробвай основите(подхранващите серуми, те са и основи/бази за мигли) на Евелин, има 3в1,5в1,8в1, с арган също. Добри са и вършат доста прилична работа. Който и да вземеш, няма да сбъркаш. Да не се учудиш, че при нанасяне оцветяват миглите в бяло, но то е докато поизсъхне, няма и минутка. Аз не чакам да съхне, а направо нанасям спиралата.
Много благодаря за полезната информация... ще потърся какво предлагат на село... Wink

# 444
  • Австрия
Може да ми се смеете на въпроса, но кога извивате миглите - преди, или след спиралата?
Винаги преди поставяне на туш за мигли! След спирала има опасност или да се накъсат миглите (ако тушът е засъхнал), или да се слепят (ако са влажни). Моите мигли са по-скоро тънки и много прави, някои растат в посока не напред, а надолу Satisfied затова задължително ползвам миглоизвивачка и фиксирам извивката от нея с водоустойчив туш. Ако не е такъв, много често след нанасяне на спиралата, миглите ми се изправят. Доволна съм от миглоизвивачката на Tana:

И през последната година от спиралата на Ланком Hypnôse Volume-à-Porter.

..имаше похвали за Monsieur Big на Ланком. Интересува ме с много течен туш ли е?

Този път направих изключение от правилото (заради негативни отзиви за водоустойчивата) и взех неводоустойчивата Monsieur Big. Тушът не е мнооого течен, но да, сравнително течен с други спирали на марката. Спиралата ми харесва! Не, няма да замени за момента любимата ми (спомената по-горе), но работи добре Relaxed Така стои на моите мигли (макар и неводоустойчива, запазва хубава извивка):

Винаги слагам само един слой. Не знам как би се държала, ако се сложи втори..

# 445
DimS., и миглите и очите ти са великолепни!
Точно така нанесена спирала харесвам, която да подчертае погледа, не да натежи от напластяване.

# 446
  • Варна
Ох, че си красива, DimS!

# 447
Много, много хубава! Heart Eyes

# 448
  • Австрия
Ееех, момичета, много сте мили Relaxed - приемам хубавите ви думи като комплимент към уменията ми да се гримирам Smile и добър отзив за качеството на ползваните продукти. Картинката без грим е ..хм, да кажем - доста различна ScreamLaughing Всеки път като си направя снимка от близо (така се вижда естествено всяко косъмче, как, накъде расте) се чудя на несиметричността на вежди и мигли, свикнала да ги виждам по друг начин в огледалото Rolling Eyes Е, веждите ги пооправих някак и то благодарение на снимките.

пп. Следя темата аз.. макар и да пиша вече по-рядко. Но след изпробването на минимум 30-на спирали, вече съм намерила, мисля, оптималните за  мен и съм се закротила Hug

# 449
ДимС,много, много си хубава! Прекрасни мигли 😍 и на мен Volume à porter ми е много любима спирала. Скоро очаквам да пробвам и Мonsieur big Simple Smile Ако не те притеснявам, можеш ли да ги сравниш двете?

Общи условия

Активация на акаунт