Спирала за мигли - тема №18

• 50 299
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте. В английския сайт на Lancome има  намаления на комплекти със спирали (+безпл доставка до английски адрес + 2 безплатни мостри):
https://www.lancome.co.uk/winter-sale/hypnose-mascara-set/A01746-LAC.html
Не мога да направя поръчка от английския сайт - не минава плащането нито с карта, нито чрез Пей Пал. Писала съм и адрес на превозвач. Sad
Имате ли идея защо не мога да завърша поръчката или каква е тайната на пазаруване от сайт на Ланком до БГ? Благодаря.

# 616
  • Street of Dreams
На Ланком сериозна дължина ми даваше Волюм а Порте, въпреки името си. За мен си остава най-добрата спирала на марката, Драмата при мен си беше драма... Най-ужасната спирала, която съм имала. Grinning

Ето ги двете :

# 617
На Ланком сериозна дължина ми даваше Волюм а Порте, въпреки името си. За мен си остава най-добрата спирала на марката, Драмата при мен си беше драма... Най-ужасната спирала, която съм имала. Grinning

Ето ги двете :

Втората е Уау! Първата не е твоята, миглите са като паяци, сякаш ги е слепила. Коя е втората?

# 618
  • Street of Dreams
Volume a Porter - Lancome

# 619
OnDine, на мен също тя ми е най най-любимата,но при мен и доста обем даваше. Драмата и при мен си беше чиста драма-слепваше ми миглите,но пък явно на доста хора се харесва много- на моя близка Драма е любимата ѝ спирала.
Scratte, аз останах с впечатлението,че само дължина търсиш,затова ти посочих тези спирали . Извинявам се,ако съм се объркала.

# 620
  • Street of Dreams
Да, трябва да добавя, че в последствие и при мен даде доста обем. Просто имах навика още при първата проба да ги снимам, много малко спирали имам снимани в развитие. Много често първото нанасяне е средна работа, а после стават истински добри.

Ето ви пример с urban decay perversion, първо нанасяне и две седмици по-късно.

# 621
Много ми харесва как ти стои! На мен perversion ми е в списъка за следващи спирали Simple Smile

# 622
OnDiNe_, какви прекрасни мигли. И очи! Heart Eyes

# 623
  • София
On dine
С една спирала ли си на всички снимки?

# 624
  • Street of Dreams
Явно нещо не се изразявам правилно. Ако питаш за втория пост - това са два различни колажа на една и съща спирала UD Perversion, правени през две седмици. Първите три са в деня, в който я купих, а следващите 4 са от по-късен етап, със същата спирала. На телефона наистина изглежда малко объркващо с този бял фон на колажите.

# 625
  • Бургас
оо,тази две седмици по-късно изглежда супер! Purple Heart

Ето ви пример с urban decay perversion, първо нанасяне и две седмици по-късно.

[/quote]
OnDine, на мен също тя ми е най най-любимата,но при мен и доста обем даваше. Драмата и при мен си беше чиста драма-слепваше ми миглите,но пък явно на доста хора се харесва много- на моя близка Драма е любимата ѝ спирала.

Scratte, аз останах с впечатлението,че само дължина търсиш,затова ти посочих тези спирали . Извинявам се,ако съм се объркала.
Да, правилно си ме разбрала,просто не отхвърлям напълно и други варианти.Много ти благодаря за отзивчивостта.Определено смятам да изпробвам тази на Ланком,която ти ми предложи Flowers Hibiscus

# 626
Definicils на мен ми дава само дължина,стои доста естествено. Аз търся обаче по-драматичен ефект и затова ми харесва много Volume a porter и Hypnose. Сигурно ставам досадна,но наистина горещо препоръчвам комплектите на Ланком с една голяма и три минита,дава страхотна възможност да се пробват по-голямата част от спиралите им,жалко че тази година не ги предлагат в България. Но който иска,може да поръча от UK например. Тази на УД също си заслужава пробата според мен. Спирам,защото за спирали мога да говоря до утре. Те са ми най-голямата страст в грима 😊

# 627
  • Бургас
Невероятни очи и мигли, а спиралата е топ.

# 628
  • Пловдив
В нотино са пуснали любимата ми топла миглоизвивачка😊 с гимнастики преди време се сдобих с нея по препоръка на Sl, за което още веднъж и благодаря!
https://www.notino.bg/ardell/heated-eyelash-curler-masha-za-iz

# 629
В нотино са пуснали любимата ми топла миглоизвивачка😊 с гимнастики преди време се сдобих с нея по препоръка на Sl, за което още веднъж и благодаря!
https://www.notino.bg/ardell/heated-eyelash-curler-masha-za-iz
Това нещо дали действа на супер къси и твърди мигли? Вече в чудо се виждам с тези мои четини. Нищо не ги извива.

Общи условия

Активация на акаунт