Спирала за мигли - тема №18

• 50 294
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тази извивачка изглежда мноогооо добра... Но с какво се нагрява?

# 631
  • Пловдив
Да, аз съм с къси и прави мигли. Станаха дълги с Бони лаш и като ги извия са чук😊

# 632
Това нещо дали действа на супер къси и твърди мигли? Вече в чудо се виждам с тези мои четини. Нищо не ги извива.
На мен пък такива мигли са ми много симпатични. Що се мъчите да ги извивате, като те и леко подчертани със спирала си стоят красиво. По-дългите и естествено извити, всъщност по-често стоят рошави и разхвърляни.
OnDiNe_, , ти не си много критерий за хубава спирала Grinning На тези разкошни мигли и очи и най-обикновената възможна спирала, трудно ще стои лошо според мен.

# 633
  • Street of Dreams
Е не, качвал съм много фейлове - като Драма и първоначалното ползване на UD. Имам и други, мога да кача.

# 634
Здравейте,можете ли да ми препоръчате спирала с ефект изкуствени мигли??? Purple HeartRelaxed

# 635
Ей тази спирала не е никак лоша, разделя ми миглите много добре и не напластява туш. Не е нещо Уау, но за такъв клас е добре. В началото никак не се разбирахме с нея.
Скрит текст:

# 636
  • Варна
Здравейте,можете ли да ми препоръчате спирала с ефект изкуствени мигли??? Purple HeartRelaxed

От високия клас препоръчвам тази:

# 637
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Имам нужда от спешен съвет. Трябва да избера спирала между Dior Pump 'N' Volume HD и Iconic Overcurl. Искам драматични мигли, с обем и хубав черен туш. Миглите ми последните години доста се оскубаха, имах проблеми с клепачите, правих операции, и не съм носила грим и спирала сигурно от 2 години. Преди бях много доволна от Drama Lancome и Le volume Chanel, но сега искам да взема друга.
Някоя от тези двете дали се размазва и коя е по-добрата (за това, което търся), според вас? А, и коя се сваля по-лесно, защото със шанелската виждах зор.

# 638
  • Street of Dreams
С Overcurl имам ужасен опит, утре мога да кача снимка ако искаш.

# 639
  • Пловдив
Значи този вариант отпада. Ще взема другата.
Ако не ти представлява трудност, качи снимка,за да се ориентирам. Какво не ти хареса?

# 640
  • Street of Dreams
Значи този вариант отпада. Ще взема другата.
Ако не ти представлява трудност, качи снимка,за да се ориентирам. Какво не ти хареса?

Какво не ми хареса е видимо - слепени, неравномерни, макар и дълги, обемни и извити.

# 641
Много интересно. На мен Overcurl ми е една от най-любимите спирали и никога, никога не съм постигала такива резултати😳
Даже напротив - леки мигли, издължени и извити, направо прекрасни.
Едит:
Намерих една читава снимка при мен как е:

# 642
Малко преди НГ си поръчах 2000 calories curl addict на max factor  от makeup.bg. Утре я очаквам, дано да е попадение...

# 643
  • Street of Dreams
Може да стм прекалено критична, но ми се струва, че и при теб ги е слепила на снопчета.

# 644
Може от ъгъла да е. Тези дни ще се поровя да видя къде е и ще направя прясна снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт