Спирала за мигли - тема №18

• 50 333
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Смарти, би ли споделила колко мл е тази спирала, че и аз май ще си я поръчам?  Mr. Green

# 136
Здравейте търся читава спирала - дрогерийна( с цена около 10ина лв) с едно единствено изескване- да се маха лесно.
Имам гъсти, не много дълги мигли, но винаги ми е голяма драма свалянето, все остава нещо, затова търся нещо, което наистина се маха лесно.
Благодаря!

# 137
Здравейте търся читава спирала - дрогерийна( с цена около 10ина лв) с едно единствено изескване- да се маха лесно.
Имам гъсти, не много дълги мигли, но винаги ми е голяма драма свалянето, все остава нещо, затова търся нещо, което наистина се маха лесно.
Благодаря!

Новата спирала на Маybelline Snapscara се маха изключително лесно и този месец в Лили е намалена на 8 лева. Аз за втори път си вземам от нея и съм много доволна. Аз също обичам спирали, които се махат сравнително лесно.

# 138
Смарти, би ли споделила колко мл е тази спирала, че и аз май ще си я поръчам?  Mr. Green

8 ml. Купих я в комплект с разкошно мини червило от Дъглас, по време на намаленията, та ми се вързаха двете около 40 лв. Но и сама по себе си спиралата си струва парите, сваля се лесно, чудна е Simple Smile

# 139
Благодаря!

Новата спирала на Маybelline Snapscara се маха изключително лесно и този месец в Лили е намалена на 8 лева. Аз за втори път си вземам от нея и съм много доволна. Аз също обичам спирали, които се махат сравнително лесно.

+1 глас за Майбълин Снапскара

# 140

8 ml. Купих я в комплект с разкошно мини червило от Дъглас, по време на намаленията, та ми се вързаха двете около 40 лв. Но и сама по себе си спиралата си струва парите, сваля се лесно, чудна е Simple Smile

Много благодаря, ще я търся за покупка. bouquet

# 141
На мен като туш най ми допада тази на Есенс дето е с ефект на изкуствени мигли. Уви четката не ми е ок. Мойте мигли стават най-добре със силиконова четка. Онзи ден си взех друга на Есенс със силиконова четка, но пък на нея тушът не ми харесва. И сега съм им разменила четките и така ги ползвам..Grinning Все не мога да уцеля на спирала.

# 142
Какво ли не съм пробвала през годините и най-накрая се усетих, че е безмислено да давам луди пари за спирали, след като при моите на пръв поглед не особено гъсти и дълги мигли, една спирала трябва да е мега зле, че да не изглеждат добре като се гримирам.
В последно време съвсем приличен грим постигам с евтините спирали на Essence и съм абсолютно неподатлива на всички нови реклами, които се бълват за от добри по-добри спирали на най-различни марки.

# 143
Аз харесвам много цикламената на Есенс за обем, със силиконова четка. И моите мигли стават по-хубави с нея, по-лесно се работи. Много ми е трудно на мен да нанасям спирала, много съм зле в това отношение, тези най-малките четки, извити не ги харесвам. Силиконовите дебели и големи четки са ми в пъти по-удобни. С тази спирала стават наистина хубави миглите, не знам коя опаковка вече купувам.

# 144
  • При елфите ...
В момента ползвам тази... взех си я с голямата надежда, че правите ми и тънки мигли ще станат по-обемни, по-извити... ами нИ съм доволна с една дума...

# 145
Преди 7-8 години пробвах 2-3 на HR и останах страшно разочарована.

# 146
На мен ми харесват.
Много пъти сме казвали до мигли е.

# 147
На моите мигли тази HR стана ОК след може би месец ползване. Много повече ми допада тази: https://www.notino.bg/helena-rubinstein/lash-queen-feline-extrav … avane-na-miglite/
Сега се чудя пак нея ли да поръчам или да пробвам Супрата на Кларанс, която похвалиха тук.

# 148
Днес си взех тази.
url=https://postimg.cc/Sjc0xfZt][/url]
Спонтанна покупка, просто реших да е на Буржоа.
На първо нанасяне е прекрасна. Миглите ми станаха дълги и много добре подредени, разделени, абе страхотни. Нанесох втори път и станаха огромни, ефект кукленски и изкуствени. Моите мигли са къси и прави, нормални.
Отделно естествено изглежда, и много, много ми хареса. Фенка съм на Буржоа като марка, но избягвах спиралите им, защото съм с две леви ръце, неудобни са ми четките им и супер много цапат, просто те са си открай време такива с много туш.
Страхотна е спирала, много приятно се изненадах.
Препоръчвам горещо!

# 149
  • Стара Загора
Ей, от 3 дни я мисля след като я видях в каталога. Не намирах никакви ревюта, но ще ме караш да я купя и аз. Много доволна останах от Adjustable volume reveal на марката, а тази ми напомня с четката си на Eye catching. Някой похвали и Snapscara на Мейбълин, която също виждам от снимки прави хубави мигли.... Но имам 3 нови спирали оффф....Grinning

Общи условия

Активация на акаунт