Спирала за мигли - тема №18

• 50 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
По принцип ползвам дегримьор за очи за спиралата и сенките и самото почистване не е проблем. Друг е въпроса, че очите ми се зачервяват и сълзят страшно много и от спирали, и от моливи, които са водоустойчиви. Не знам на коя от съставките реагирам така, но съм изпробвана всякакви марки и резултатът винаги е такъв. Затова при избор на продукт за очи първо проверявам дали не е водоустойчив.

# 181
  • Sunshine state
И аз не обичам да отделям много време за махане на грима надвечер и за това не ме кефят водоустойчивите. Махам с мокри кърпи за грим, плискам вода и това е. 👌🏻
Най-лесно и без остатък ми се маха синята на Лореал, ама може би, защото е синя. Днес съм с нея и получавам много комплименти. 😃
Ето снимки, макар и леко размазани, но е трудна работа да си снимаш окото 😂

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 21:35 от Pupitka

# 182
  • Toronto
Моите мигли са не много дълги, не много гъсти, изобщо средна работа. Имам спирали на Dior, Lancome, Tart, Two faced, It cosmetics, UD, Buxom и т.н., както и по-евтини на L'Oreal и Maybelline. Естествено от някои съм по-доволна, от други не толкова. В последно време обаче ползвам предимно BADgal BANG! Volumizing Mascara на Benefit, която буквално ми натикаха в ръцете при купуването на един парфюм. Стана ми любима, защото ми прави миглите чудесни, подредени и плътни, държи извивката и не се размазва или рони след н-броя часа. Идеална е за дневен грим.

# 183
  • на последния етаж
Pupitka, коя е тази спирала?

# 184
  • Street of Dreams
Пупитка - ако не бях убедена, че не пише тук, бих могла да се закълна, че това е окото на сестра ми! Невероятна прилика - и тя ходи със сини спирали и много й отиват на зелените очи. Само веждата й е мааалко по-права. Grinning

# 185
  • Sunshine state
Лита, единствената синя, която можах да намеря тук, защото противно на очакванията, нямат голям избор. L'Oreal Voluminous Cobalt Blue е спиралата. Като цяло е доста бейсик и иска напластяване, но пък върши работа очевидно. Аз в началото я слагах върху черна основа, но реших да пробвам самостоятелно и според мен беше излишно това упражнение с черното. Иска ми се и тюркоазена да пробвам, ама не съм намерила за сега и ще трябва да поръчам онлайн.
Ondine, и аз имам сестра, но и тя не пише тук. Grinning

# 186
Аз пък да благодаря на съфорумката, която похвали Clarins Supra. Ами супер е!

# 187
Лита, единствената синя, която можах да намеря тук, защото противно на очакванията, нямат голям избор. L'Oreal Voluminous Cobalt Blue е спиралата. Като цяло е доста бейсик и иска напластяване, но пък върши работа очевидно. Аз в началото я слагах върху черна основа, но реших да пробвам самостоятелно и според мен беше излишно това упражнение с черното. Иска ми се и тюркоазена да пробвам, ама не съм намерила за сега и ще трябва да поръчам онлайн.
Ondine, и аз имам сестра, но и тя не пише тук. Grinning
Тюркоазена спирала имат Ейвън - червена туба, Ейвън марк big&magical.

Взех си червената и тюркоазената и ми харесват. Четката е хубава, дават обем, оформят. Ползвам ги самостоятелно или с нанесена черна преди това. Особено червената ми прави очите а изпъкват много добре, със светлозелени съм. Мисля да пробвам и лилавата, че сега имам една на Лореал, но ми е много светла.

# 188
  • Sunshine state
Тук Ейвън е трудна работа, не са много разпространени, но като се прибера в Б-я другата година, имам от кого да си я поръчам и взема. Благодаря! 👌🏻 Сигурна съм, че ако се разтърся по-задълбочено, ще намеря и тюркоазена, ама не ми е щукнало. Аз тази синята си я купих импусилвно, че нещо се бях присетила за синя спирала. 😃

# 189
Здравейте,
От години не съм ползвала спирала за мигли, тъй като очите ми реагираха към всичко, което изпробвах. Бяха все водоустойчиви спирали или за чувствителни очи.
Вчера спонтанно взех Maybelline Total Temptation и чудо... очите ми не сълзят. Simple Smile Не направи кой знае какъв обем, но за ежедневна спирала ми се струва добре.

След снимките на armira бих изпробвала и спиралата на Bourjois... изобщо, сега преоткривам спиралите и ми се експериментира Simple Smile

# 190
На буржоа имат и за чувствителни очи е също много хубава. Една бяла с черна капачка. Бях купувала.преди години,че и аз имам проблеми с очите отвреме навреме,а и са ми чувствителни като цяло.
Тези дни усилено тествам спирали,че си бях в къщи с детето(грипен сезон нали).
Тази на Орифлейм е чудна. Много хубаво извива. Не мърда спиралата до вячерта,не се размазва. Тази на Буржоа ми е фаворит червената. Имам и една на Макс фактор синя дебела,не и запомних името, lash нещо си...тук имаше лоши отзиви. Първоначално не ми хареса,но после й дадох шанс-ами и тя е доста прилична. Та се оказах със 3 спирали сега по случайност,но най-много ми харесва червената на Буржоа.

# 191
  • София
Каква спирала да си взема от тези дето са без цветните за са ми под хранят миглите и веждите
Например
Или нещо подобно

# 192
  • Бургас
Здравейте!Да питам,някой запознат ли е,дали продължителното изполване на Бонилаш не вреди по някакъв начин, в дългосрочен план/заради наличието на биматопрост в състава/?Някак не ми се струва особено безобидно.Иначе има ефект! Rolling Eyes

# 193
  • Пловдив
От 4 месеца използвам бонилаш, мога само да го похваля и то много!  Не познавам съставката спомената от теб, за какво става дума?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 22:16 от armira

# 194
  • София
От 3 месеца използвам бонилаш, мога само да го похваля и то много!  Не познавам съставката спомената от теб, за какво става дума?
Колко време го ползваш и на кой ден даде резултат?

Общи условия

Активация на акаунт