Спирала за мигли - тема №18

• 50 460
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Мнения за новата спирала на Loreal?

# 211
За тази бялата Бамби, дето я рекламират? И аз чакам отзиви, изпревари ме в питането. Наистина една спирала може да работи съвсем различно при различните хора. Например доста време ползвах най-евтината на Maybelline Great lash -розовата със зелената капачка. С една малка четчица, не дава големи надежди.Правеше миглите ми уникални, а никой не я е хвалил. Напоследък нещо не ми харесва, може и да е със сменена формула от 1-2г, а може и миглите ми да са се променили, знам ли. В момента фаворитът ми е mad lash на the balm, дава ми всичко, което искам от една спирала- удължава, разделя, дава обем, извива. Преди това ползвах на Lancôme hypnose, за мен тази е несравнимо по-добра на почти двойно по-ниска цена.

# 212
Аз нямах търпение да пуснат Бамби спиралата. На мен много ми харесва, но мисля, че може би прилича на Volume Million Lashes в червената или златната опаковка. Иначе разделени, обемни мигли, без да се рони.

# 213
  • София
А за Miss Manga на L'Oréal какво мислите?

# 214
  • Street of Dreams
А за Miss Manga на L'Oréal какво мислите?

Много натрупваща и тежка спирала. Не е за всякакви мигли. Даже не знаех, че я има още.

# 215
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мнения за новата спирала на Loreal?
Днес я взех ще пиша когато я отворя .

# 216
В момента имам ланкомска спирала, но е на привършване. Беше ми препоръчана Миша. Купих си я, много е суха и не ми допада. Досега никога не съм купувала на Лореал. Но се замислям за Римел, защото години наред ги използвах и бях много доволна.

# 217
Аз вече изкарах 1 седмица с Maybelline Temptation и съм доволна. За моето ежедневие е чудесна, трайна и миглите ми изглеждат много добре.

Предложете ми спирала за постигане на по-обемни и плътни мигли. Да не е водоустойчива и по възможност да е дрогериен клас, за да я видя и взема тук на място.

# 218
  • Sunshine state

Предложете ми спирала за постигане на по-обемни и плътни мигли. Да не е водоустойчива и по възможност да е дрогериен клас, за да я видя и взема тук на място.
Maybelline Lash Sensational /лилавата/ е супер за тази цел. Ползвам я ежедневно. Simple Smile

# 219
  • Пловдив
От скоро ползвам Extreme dimension на Mac заедно с основата за мигли на Mac.Четката е много хубава,силиконова е и много добре разделя,без да сплъстява миглите.Придава хубав обем и в комбинация с основата се получава супер.Някой ден трябва да я пробвам самостоятелно да видя как ще се получи.

# 220
Обикновено рициново масло дава ли видим ефект на миглите и веждите? Точно в момента не мога да дам 50-80 лв за бонилаш и т.н.

# 221
Обикновено рициново масло дава ли видим ефект на миглите и веждите? Точно в момента не мога да дам 50-80 лв за бонилаш и т.н.
Аз ползвам рициново масло за миглите и съм доволна. Има видим резултат и дори без спирала се забелязва. Даже майка ми ме попита какво съм си слагала.
Рициновото масло си купих от Зоя много мъничко шишенце и го ползвам вечер преди лягане. На клечка за уши слагам малко количество и минавам по ръба на клепача при миглите. Ако случайно сложа по-голямо количество на клечката с нея минавам и по дължината на миглите. Просто и ефективно. Аз съм много доволна и Бонилаш и тем подобни хич не ме съблазняват. Прочети ако искаш в гугъл за рициновото масло, и отзиви и на други хора  и си прецени дали да пробваш.

# 222
  • София
Може ли снимка на въпросното рициново масло?

# 223
Да се включа и аз.
Най-добрите спирали, които съм ползвала, са:
Lancome hypnose doll lashes
Скрит текст:

Too faced better than sex
Скрит текст:

На една екскурзия в Швейцария преди 2 години бях забравила да си сложа спирала и като бяхме в Sephora дамата, която беше пред щанда на Urban Decay ме заговори и ми предложи това чудо:
Скрит текст:
Скрит текст:
праймера и спиралата Subversion & Perversion.
Тя ми ги нанесе като показно, преди да си ги купя, и не знам дали заради техниката на нанасяне, обаче миглите ми бяха страхотни...все едно са изкуствени, но без фалшивия ефект.
Когато ми свършиха си поръчах отново, но някакси не останах със същото впечатление - не, че не беше добре, просто го нямаше този "wow" ефект.

Ето за справка как ми харесва да изглеждат миглите ми с хубава спирала:

Та да ви питам, за човек, който иска този ефект на наситено черни, дълги и гъсти мигли (не съм фен на "естествени" спирали, все едно нямаш нищо на очите), каква спирала бихте препоръчали?
Ако може от по-достъпните спирали, не такива над 50лв.

# 224
  • Велико Търново
Включвам се в темата, без да пиша отзив за изхвърлен спирала, а с положително мнение за Бамби! На мен много ми хареса - стои " свежо" дълго време, не падат чернилки и е удобна за нанасяне. Единствено със свалянето й ми беше малко по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт