Спирала за мигли - тема №18

• 50 428
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • Sunshine state
Не съм и нямам идея как са. Дано се включат повече момичета с отзив.

# 301
Бенефит се продават в Сефора.

# 302
А от високия клас, колкото пъти съм купувала, толкова пъти съм удряла на камък.
Разликата, която усещам при тях, е в състоянието на миглите. Няма го това пречупване и късане или поне не е така осезаемо при повечето от тях. Иначе, чисто визуално не се справят  по-добре от бюджетните спирали.

# 303
Може. Аз след тази хич и не посмях да купя други от серията. Ползвам си extreme leather black.

А ползвала ли си Бенефит?

Цена и къде ги има? Лили, ДМ?
Бенефит е висок клас, ако не се лъжа ги има в Сефора

# 304
Точно така е.

# 305
  • Пловдив
Бенефит ги има и в Нотино и Парфимо.

# 306
Бенефит ги има и в Нотино и Парфимо.
А дали има и мини версиите?

# 307
Ами проверете в сайтовете. И Парфимо и Нотино са достъпни за всички, и сами можете да си направите справка.

# 308
В тези двата сайта всичко, което ми трябва е изчерпано 😂

# 309
Дами, моля да ми препоръчате спирала. Пробвали ли сте някоя с фибри - и доволни ли сте?
Аз имах мигли косъм по косъм, които унищожиха моите, и сега 2 месеца по-късно след упорито мазане с рициново масло, искам да си купя хубава спирала.
Пробвала съм всякакви, но на мейбълин розовата - четката и най-ми допада, но самата спирала е изключително водна....

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 19:21 от Не се сърди, човече

# 310
Пробвала съм всякакви, но на мейбълин розовата - четката и най-ми допада, но самата спирала е изключително водна....
Оставете я отворена 24-48 часа...

# 311
  • София
Аз имах мигли косъм по косъм, които унищожиха моите, и сега 2 месеца по-късно след упорито мазане с рициново масло,
Може ли да разкажеш малко повече за това с мазанрто на рициново масло..... С кое точно, колко често се мажеше и колко време като цяло?

# 312
  • някъде под слънцето...
Лятото попаднах на тази спирала

Взех я заради цвета, но се оказа че е идеална за моите мигли.
Извива, удължава, а точно това лилаво  е нвероятно подходящо за моите "мутантски" очи.
Сега ме е яд, че не си взех повече бройки, но се надявам да не я спрат до другото лято, когато тийнката ще ходи в България.

# 313
  • При децата ми
Sl, от къде купи спиралата?

# 314
  • някъде под слънцето...
От магазин на Радиант на втория етаж  в някакъв    Мол близо до кв Лаута в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт