Спирала за мигли - тема №18

• 50 389
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Възможно е да е била в предния каталог, защото колежката ми беше снимала на телефона само страницата със сприлата да ми я покаже. И явно съм решила,че е от коледния каталог заради намалението. Извинявам се,че може би съм ви подвела. Пускат ги периодично на промоция.
Те са няколко вида спиралите. Тъмно лилавата е моята.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 09:25 от Мис Каролин Бингли

# 466
  • При децата ми
Да, в предния каталог беше спиралата. Няма я сега в новия.

# 467
Тя ми показа една малка книжка и реших, че е от този.

# 468
Момичета, имате ли представа за тази спирала да не би да е спряна от производство ?
https://remedium.bg/make-up/maybelline-falsies-push-up-angel-ver … lack-mascara.html

# 469
  • Street of Dreams
Да направим петиция да върнат пак златния Телескопик с онова му качество и да си решим проблемите.

# 470
  • София
Да направим петиция да върнат пак златния Телескопик с онова му качество и да си решим проблемите.

С каква спирала си тук?

# 471
OnDiNe_,  а сегашното й качество с какво се различава от предишното? Никога не съм я ползвала, но бих я пробвала. Знам, че я няма в бг.

# 472
  • Street of Dreams
OnDiNe_,  а сегашното й качество с какво се различава от предишното? Никога не съм я ползвала, но бих я пробвала. Знам, че я няма в бг.

Сребристата, която все още се намира на европейския пазар, нямам представа защо носи същото име, но е коренно различна спирала. При мен прави неравномерни пръчки, слагането й е мъчение. Някой преди няколко години ми беше пратил златна от някъде (на млади години имам проблеми с паметта, особено при все че какво ли не е минало през ръцете ми) - качеството беше различно, някак нищожно в сравнение с това от европейската версия тогава. Снимката е от 2013. Малко след това я спряха, поне в Германия, и оттогава започна едно безкрайно експериментиране и харчене на пари на вятъра.

# 473
OnDiNe_, тъкмо си въвеждах данните в един uk сайт и щях да поръчвам златната Smiley но щом казваш , че е различна май няма смисъл

# 474
От парфимо си взех златната, имаха и сребристата.

# 475
  • Street of Dreams
От парфимо си взех златната, имаха и сребристата.

И как е златната?

Пацолина, имам бегъл спомен, че златната ми беше от Boots в Англия. Но може и от Щатите да е била...

# 476
Добре е, не ми слепва, не се рони след време, но и моите мигли не са нещо особенно, крехки, светли и не много дълги.

# 477
  • Бургас
Много моля,някоя от вас,която НЕ е надарена с пркрасни мигли от природата да препоръча спирала за такива като мен-с хилавки и късички мигленца.Значи взех си най-накрая прехвалената Lash Sensational /и хем си знам ,че не се спогаждам с мейбълинските спирали/...амии много зле пак.Какви ли не спирали пробвах,нищо не работи за мен.То е ясно ,че проблема си е в мен,но все пак ако има някой с по-скромнички мигли,но доволен от някоя спирала да сподели,ако може!Мерси Simple Smile
P.s.да спомена само,че все пак има една спирала,която горе долу ми върши работа,но рядко я намирам.Тя е на Avon- жълтата.

# 478
Пацолина, имам бегъл спомен, че златната ми беше от Boots в Англия. Но може и от Щатите да е била...

Точно от него щях да я поръчам. Още не съм затоврила сайта даже хахааха. А, чакай, от него ти е била хубавата или развалената?

Редактирам се за да добавя : златната не я намирам в парфимо Sad

Scratte, в какъв ценови клас търсиш спирала?

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:18 от Пацолина

# 479
  • София
Scratte,
И моите са рехави мигли, прави, тънки, на Мейбълин спиралите ми правят обем, но ми ги слепват ужасно. Пробвала съм 3-4 от тях и все същото. Последно си купих на Лореал Парадайз, по-скъпичка е, но на намаление за 15 лв. я взех. Много съм доволна, в смисъл удебелява ми, уплътнява, не слепва, не се разтича, не прави панда ефект, че аз и този проблем имам с много спирали понеже имам вече торбички под очите. При мен прави ефект на почти изкуствени мигли и като ми свърши със сигурност ще подновя.
Дано и други момичета с рехави тънки мигли се включат с опит.

Общи условия

Активация на акаунт