Спирала за мигли - тема №18

• 50 362
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
Последните две спирали, които изхабих са на Charlotte tilbury legendary lashes  и на  It cosmetics Superhero mascara и двете много ми харесаха, но добавям и малките подробности, че ползвам серум за мигли на bonilash, който изненадващо има голям ефект и на три месеца си извивам трайно миглите

# 511
  • София
Не изчаквам между основата и спиралата, даже напротив - първо слагам основа и спирала на едното око, за да бъде спиралата непосредствено преди основата и след това правя същото с другото око.

# 512
И аз не изчаквам да съхне, че като се втвърди, няма да се споят двата слоя.

# 513
И аз не изчакам.

# 514
  • София
Здравейте,коя спирала от тези :

https://shop.lillydrogerie.bg/million-lashes-spirali-za-ochi
https://shop.lillydrogerie.bg/million-lashes-excess-spirali-za-ochi
https://shop.lillydrogerie.bg/za-ochi-nu-01
https://shop.lillydrogerie.bg/essence-spirala-za-obem-i-love-crazy

според вас е най-добра за къси,тънки  и редки мигли?Само купувам спирали и с никоя не мога да постигна желания ефект-търся дължина и обем,но без слепване Sad

Благодаря Simple Smile

# 515
  • При децата ми
Не изчаквам между основата и спиралата, даже напротив - първо слагам основа и спирала на едното око, за да бъде спиралата непосредствено преди основата и след това правя същото с другото око.

По същия начин процедирам и аз.

# 516
  • София
А каква е разликата?

# 517
  • Австрия
В краен случай винаги мога да набутам четката на първата в тубичката на втората et voila Simple Smile

Мислила съм си го Smile Но имам някаква вътрешна задръжка да не го правя. Като се поизхаби още малко Волюм а порте, ще се опитам да обера остатъците от туша, измия четката и тогава определено ще пробвам Grinning

За колко време привършват спиралите при вас?
Аз ползвам една опаковка около година (слагам по един слой на горните и съвсем бегло на долните мигли, всеки ден се гримирам).

# 518
Оо аз на месец и половина два купувам нова. Не че свършва настоящата, ами позасъхва, стои различно на миглите, почва да се троши и не ми харесва. По скоро си купувам нова, защото ми харесва нанасянето с прясна спирала, отколкотода ми свърши напълно.

# 519
При мен са безкрайни, но и аз имам ужасният навик да отварям по 3-4-5 едновременно. Много харесвам минита по тази причина - хем разнообразие, хем има шанс да свърши!

Пац, това ме навежда на мисълта да ти кажа, че ако ще купуваш праймъра на Смашбокс в Ибей има минита по 7-8УСД. Горещо препоръчвам такова да си вземеш при количествата продукт, които и ти поддържаш!

# 520
  • София
С една спирала изкарвам около 4-5 месеца. Никога не ползвам две спирали по едно и също време, отварям нова само, когато старата вече е изхабена.

# 521
  • София
Почти винаги имам по 2-3  отворени, понякога ги ползвам смесено - един пласт с едната, един с втрората или едната да е повече за удължаване и дефиниране, друга за обем и ползвам в зависимост какъв ефект търся.
Повечето спирали си ги изхабявам доколкото е възможно. Понякога ако позасъхнат, но има още доста продукт,  разреждам с капки за очи - изкуствени сълзи.
И аз обичам минита.

# 522
От години ползвам предимно минита и отварям по две спирали едновременно. Рядко само една, но не и повече от две минита.

# 523
  • Австрия
Е, само и единствено една спирала.. хм, не става. Една е предпочитаната за ежедневие, друга - за 'по-така' и трета - за лошо (дъжд, сняг) време Laughing - това е любимата Larger than life volumizing mascara на Nars, която за мое огромно съжаление не намирам повече от дълго време, явно не се произвежда. Мини-спиралите не се броят. Макар все по-често да си мисля, че използването им е най-удачно и практично. За долните мигли имам всъщност специално отворена спирала - super slim definition, look by bipa Smile която ползвам от време на време.. Много прилича на тази:

Преди време бях силно впечатлена от спиралата на HR Lash Queen Sexy - едно, че оформяше много добре, друго - че за 3 месеца приключи дейността си Rolling Eyes Изключителен случай. Не поднових, разбира се.
В интерес на истината не съм попадала на спирала, която да се 'троши', рони или размазва, но за това пък съм попадала на спирали, които след ефекта с миглоизвивачката тотално да изправят миглите (главно на Клиник спиралите имат такова действие върху ми).

# 524
  • Street of Dreams
Мечтая си всички козметични продукти да са минита(та да имат свършване), но точно при спиралите не са ми удобни никак.

При мен са точно три месеца и използвам само една - сменям като свърши.

Общи условия

Активация на акаунт