Спирала за мигли - тема №18

• 50 294
  • 761
  •   1
Отговори
# 645

Поръчах си отново тази спирала на Ланком от Парфимо, на добра цена беше - 41 лв. Разделя, не слепва, няма ефект уау, но аз и не търся такъв, а да ми задържа правите мигли извити и видимо по-дълги. Като цяло не ми изглеждат добре и изискано напластени мигли, като дадените снимки ( с най-добри чувства) Това го свързвам с доста ретро цялостна  визия, както и с омазано-модерно-кифленска. Но те пък вече залагат на изкуствените 😀

# 646
  • Варна
Покажете визия, която е приемлива според вас тогава.

# 647
Покажете визия, която е приемлива според вас тогава.

Веднага отговарям.
Снимката е от сайта на Адри.
(лично аз бих спестила слагането на спирала на долните мигли)

Ето и още една от нета

Мисълта ми беше да се търси по-естествена визия, нищо повече.
Редактирам се - видях, че точно моята спирала сте обсъждали на предните страници, радвам се, че и други я хатесват.
OnDiNe - само докато ти видях снимките, веднага разпознах Volume A Porter 🙂
На мен ми стои по абсолютно същия начин, но аз нямам толкова добри мигли.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 20:55 от ainmo

# 648
Аз също не слагам на долните мигли. За съжаление, там са ми много дълги и редки. Ако сложа спирала е катастрофално😁

# 649
  • Варна
На мен Шанел ми стоеше невероятно, докато не купих поредна опаковка. Нищо общо нямаше, а резултатите бяха катастрофални в голяма степен.
Сега отворих нова Lancôme Monsieur Big, след като се влюбих в тази спирала преди няколко месеца. Ами, не е толкова добра, колкото предишната беше Disappointed

# 650
На мен Шанел ми стоеше невероятно, докато не купих поредна опаковка. Нищо общо нямаше, а резултатите бяха катастрофални в голяма степен.
Сега отворих нова Lancôme Monsieur Big, след като се влюбих в тази спирала преди няколко месеца. Ами, не е толкова добра, колкото предишната беше Disappointed
Шанел никога не съм ползвала, но видно от кадрите, са добри спирали.
За разликите в еднакви спирали - има голямо значение според мен срока на годност, дали е отваряна и съхранението на спиралата.
Предната Volume A Porter я купих от Дъглас или БЗ, не помня вече точно кой беше магазина. Изключително бързо свърши и си мисля, че мааалко беше отваряна и поради тази причина по-суха и гъста. Днес отворих новата от Парфимо, струва ми се по-мокра, утре ще я пробвам.

# 651
  • Street of Dreams
Taйга - какво?! Не ми разбивай сърцето така, тъкмо си чакам Шанела! Няма да преглътна и тази спирала да са развалили!

(учуди ме в сайта на Дъглас, че са я намалили. Това не съм го виждала при Шанел)

Аинмо, дай й малко време на Ланком. И при мен тук е на първо нанасяне, но после става още по-добра. Нямам кой знае какви мигли.

# 652
Аз взех Lancôme Monsieur Big по празниците и е някаква трагедия при мен. Слепва миглите на огромни снопове и получавам ефект “паяци”. Дължина не добавя почти никаква. Надявам се с времето да спре да пуска толкова туш и да се пооправят малко нещата. Не съм я отписала още, ще я мъча.

# 653
Тайга, моята Мосю Биг още не е отворена, дано да не е с развалено качество :/ Сипралата на Шанел ми беше супер любима,докато не купих Revolution, която пък въобще не ми хареса. От класическата версия не съм купувала скоро.

(учуди ме в сайта на Дъглас, че са я намалили. Това не съм го виждала при Шанел)
Може ли линк?

P.S а някой има ли впечатления от базата за мигли на Шанел?

# 654
Революшън при мен се ронеше много, но пък ми даваше една идея повече дължина.Останах си на класическия Ле волюм, разменям го понякога само с Ланком Хипноуз.

# 655
  • Варна
Последната Ле Волюм беше ужас при мен - спластени, натрупани, груби мигли.
Новата ми  Мосю Биг "постига" сходни резултати, а предишната гилза даваше наистина много обем, беше в наситен черен цвят, но допълнителните екстри ги нямаше.
Вече не знам какво да купувам.

# 656
  • някъде под слънцето...
Пацолина преси години  съм ползвала  базата на Шанел .останала е в минало незапомнено(както и много други.Примерно от тази на Ланком стм запонила само вибриращата четка), занчи не  е била чудо невиждано на моите мигли.Както и спиралите на Шанел.Прекратих връзката.си с тях преди години

# 657
Тайга, а можеш ли да сравниш двете гилзи на Мосю Биг? Да не би да има някаква разлика място на производство, вносител, срок на годност? И двете от един и същи магазин ли си купувала? Чудя се каква може да е причината за тази разлика...Pensive

# 658
  • Варна
Тайга, а можеш ли да сравниш двете гилзи на Мосю Биг? Да не би да има някаква разлика място на производство, вносител, срок на годност? И двете от един и същи магазин ли си купувала? Чудя се каква може да е причината за тази разлика...Pensive

Не от едно и също място, но и двете гилзи са от така да се каже "проверени" магазини. Първата купих от безмитния магазин - тук, във Варна, на Морска гара.
Втората - от Дъглас.
Първата струваше 40 лева в комплект с дегримьор и мини молив за очи в черно, втората - 57 мисля.

Останалото не мога да сравня, защото не пазя предишната опаковка.

# 659
Дано да не е с променена формула, а да има някаква друга причина. И моята е купувана от Дъглас от коледните комплекти, ще пиша,когато я пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт