Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои популярни синьо-ориентирани парфюми, споменати в дискусията?
Какви са впечатленията на участниците в дискусията от конкретни син парфюми?
Кои арабски парфюми бяха споменати в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои популярни синьо-ориентирани парфюми, споменати в дискусията?
Участниците обсъдиха различни предпочитания за син парфюм, като споменаха Light Blue Intense, Cloud Ariana Grande, Bellе d'Opium YSL, BLV Bvlgari, Armani Code и Dior Addict. Те също така споделиха лични впечатления и свързаха ароматите със специални моменти и емоции. Други предпочитания включват Midnight Poison от Dior, Angel от Thierry Mugler, Moonsparkle Escada, Hypnose Lancome и Blue Sugar от Aquolinia. Освен това бяха споменати парфюмите Addict и Oiseau de Paradis на Dior, които също са в сини бутилки.
-
Какви са впечатленията на участниците в дискусията от конкретни син парфюми?
Участниците споделят своите впечатления от конкретни син парфюми, като подчертават техните характеристики, дълготраен аромат и специални асоциации, които предизвикват. Някои споменати парфюми са Dior Addict, Good Girl, Angel, Sha Limar, Midnight in Paris, Paradiso Azurro , Black Opium Intense и други.
-
Кои арабски парфюми бяха споменати в дискусията?
-
Кои са някои от любимите аромати на участниците в дискусията?
-
Какви са впечатленията и характеристиките на парфюма Orchid Soliel от Tom Ford?
)) Чета ви с голям интерес и удоволствие от известно време.
Ще си припомня този фланкър на Гучи, не го помня ясно, тествах го набързо, като излезе. Имам Chanel 19 Poudre, в който също има много галбан, да, много прашно, зелено и дори "тебеширено" стои при мен, което за определени настроения е идеално (мислех да го разменям, но се отказах, обичам си го). 

, или хайде, ако сме по-политкоректни, интроверт в дадени моменти. За мен е дзен парфюм.
Aз си залитам по мъжкареещи парфюми, колкото и често да ми казват хората, че по друг начин ме виждат и че трябва да нося по-женствени неща. Още не съм се отказала от идеята да допроуча Baraonda Nasomatto например, бегло я тествах преди няколко месеца за пръв път, но малко се притеснявам от това уиски, доколко ще звучи уместно върху мен (комично е, защото не пия твърд алкохол).

Някакво далечно ехо от Аmouage Honour,по който се разтапям,като аз лично откривам сходство с Гучи Блуум/който обожавам/ и Diptyque Do Son.За доста хора може да дойде силен,нахален и задушлив,за мен е рай.Парфюм за тази вечер Dior Forever And Ever,от скоро му се радвам и е безумно мой/не знам защо отлагах дълго покупката му,грешка е било/,много специален за мен парфюм с толкова опростена пирамида,а класата му личи от далеч.Ухае скъпо на хладни цветя,сякаш сте в цъфтяща градина рано сутрин,появява се невероятна фрезия допълнена от роза светъл,романтичен,ангелски парфюм за мечтателки.Обожавам го!!!:blue_heart: