Къде да следя бременността си? София

• 520
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,
Много съм объркана с избора си на доктор, който да ме следи съответно и къде да родя в бъдеще, защото все още е твърде рано за това.
Понеже съм от Младост се колебая за някои от докторите в 25та поликниника, но до колкото знам те не израждат. Мислех си също за доктор Каменов в Америмед (Грийнберг), също и за София Мед...Моля споделете вашето мнение.

# 1
Доктор Весела Кукуряшкова. Да, не изражда, но иначе е много добър специалист и най-искрено ти я препоръчвам. Simple Smile И някакси е с много успокоително излъчване, за нервозни хора като мен (хипохондрици) е супер.

# 2
Lorelada, направо съм се психясала от всякъде 😁😁. Доктор Чернев установи бременността ми, но пък който и да попитам за него все лоши отзиви... Мислех си дали направо да не отида в Майчин дом и там да си ме подхванат от началото, но пък и там не се знае кой ще ми се падне и какъв ще и как ще е... 🤔😞 Просто от сега толкова се панирам, че не ми се мисли как ще издържа до раждането.. 😂

# 3
Моето раждане беше в Майчин дом, доктор Сергей Славов. Но там отидох чак за раждането, не са ме следили.

# 4
А там как ти се стори?

# 5
Доволна съм. Беше секцио, самата операция мина много добре, в смисъл възстанових се бързо и нямах проблеми. Според мен там е най-добре да се роди - е, в частните клиники ще е по-разкошно, но нали при нужда пращат жените в Майчин дом. Поне така съм чувала. В смисъл, ако недай боже нещо не върви по план... а аз например не вървях по план и току-виж ме бяха помъкнали по средата на процеса към Майчин дом. А и не ми се даваха толкова пари де... Иначе моя приятелка препоръчва Щерев, тя пък оттам е доволна.

# 6
Да, Щерев и аз съм чувала, че е добре, но от финансова гледна точка не е много добре 😁

# 7
Lorelada, направо съм се психясала от всякъде 😁😁. Доктор Чернев установи бременността ми, но пък който и да попитам за него все лоши отзиви... Мислех си дали направо да не отида в Майчин дом и там да си ме подхванат от началото, но пък и там не се знае кой ще ми се падне и какъв ще и как ще е... 🤔😞 Просто от сега толкова се панирам, че не ми се мисли как ще издържа до раждането.. 😂

Аз бяхпри него. Бавен,та бавен и много лаконичен. А аз съм хипохондричка,супел прштеснителна. И на мен ми трябма човек да ми обяснява и да ми обръща внимание. Викам си каквато и мотка ако раждам при него...не знам какво ще е.
И родих при док. Нашар. Тя вече е в Токуда обаче. Иначе беше доскоро в МД. Аз при нея отидох 33 гс и много я харесах. Така ме впечатли. Що народ пратих при нея. Страхотна е.Мила,любезна, прекрасен специалит. А такива паники като мен така ги успокоява. Много съм доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт