Здравейте, тук съм за да ви разкажа историята на баба ми и нейните “добри лекари”
Баба ми почина внезапно, в същия ден в който почина тя отива просто на контролен преглед - здрава, права, в добро състояние
Отива с цел да й подменят помпичката защото нейната лична лекарка и пулмолог са я “лекували” за астма и бронхит. Искам само да отбележа, че тя не беше небрежен пациент, ходеше си периодично на прегледи, консултации и изследвания, дори спря цигарите и кафето защото “лекарите” й казаха, че ако иска да живее трябва да ги спре и тя го направи.
И така, личната лекарка я праща при пулмологът й за пореден път уж да се смени помпата. Той прави рентген и казва, че нещо не му харесва, при което я праща на цветен скенер ( доколкото се информирах, четох и го чух от доста хора този цветен скенер може да е опасен за живота и не всеки организъм би го издържал)
Тук искам да вметна, че в този ден тя е ходила с нейната асистентка, която си взима решение от шапката да заведе баба ми на такъв скенер в дадена болница, без да се допита до нас и близките й, все пак за такова нещо трябва първо да се допиташ до роднините, а не да я води без наше знание, тъй като ние ако знаехме щяхме да откажем да се прави този скенер или поне щяхме да изберем друга болница.
Тази асистентка води баба ми в болницата, правят на баба ми този цветен скенер, при което тя припада. Получила е шок или алергична реакция. Асистентката чак тогава решава да съобщи на майка ми какво се случва и в коя болница да отиде, при което майка ми отива. След скенера и припадъка баба ми се е свестила за малко при което след два часа почива.
“Лекарите” казват на майка ми, че са открили рак на белия дроб със разсейки на черния и че става дума за минути и часове и едва ли не това е причината.
Искам да попитам как човек в добро състояние отива на контролен преглед и след два часа се случва това?
Искам да ви кажа и, че баба ми лежа в сърце и мозък тази година март месец. В епикризата не пише нищо за рак разсейки и така нататък. Пише, че е имала бронхит. Изписват й пак помпички и лекарства. Там е правен рентген в който може да се види ако има разсейки (мнение на друг лекар) Отново нищо такова не е описано.
За толкова време нито един “лекар “ не е видял, че баба ми има рак.
Искам да отбележа и че дори да го е имала за два часа няма как да почине. Починала е от скенера, който са й направили. Баба ми се затрудняваше при дишането, как ще вкараш такъв човек в тунел без да диша за да му направиш скенер!? И да му вливаш течности от които тя може да е алергична??? Но тях това не ги интересува, парите са важни!
Това не са лекари, това са бизнесмени!!!
Системата няма да я променим, но няма да оставиш случая потушен.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 08:53 от Veronika80