GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 164
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Бургас
Да отрови Денерис докато й е домакиня, и е заобиколена от войските й? Можеше...
Как ще я убие на тяхна територия? Ще ги размажат на място - дотраки, дракони, неопетнени. Ще стане мазало и тя ще е първата в списъка с виновните.

# 2 041
  • Варна
И малко имаше момент, както някой отбеляза, подобно на процеса срещу Тирион: Иска ми се наистина да бях чудовището, за което ме мислите. В онзи момент ако той имаше дракони, какво ли щеше да стане...

Аз го бях споменала. Мислиш ли, че той вижда нещо от себе си е нея и затова й е верен?

# 2 042
Някой написа, че ако беше като Кутрето, щеше да се мазни на Денерис. Точно, затова казвам, че тя все повече ми прилича на Нед. Плещи каквото си реши, стига да го смята за правилно и честно.

Денерис не превъртя от камбаните или гледката на цитаделата. Нито от липса на секс. Много се принизяват нещата, нищо че добри смешки се получават от това. Превъртя в момента, в когато разбра, че и със страх няма да може да управлява. Защото не е в природата ѝ. Всички, които я подкрепяха - Джора, Варис, Тирион в пряк или директен смисъл са казвали, че има добро сърце. Тя беше обсебена от мечтата за трона, в началото като цел, след това като средство за да направи светът по добър. Не ѝ се получи с любов, както се надяваше, пробва със сила и страх, както не веднъж я бяха съветвали, примерно Олена, Даарио. Разбра, че и това не е нейното, тотално заби и натисна бутона резет. Аз така го виждам. И малко имаше момент, както някой отбеляза, подобно на процеса срещу Тирион: Иска ми се наистина да бях чудовището, за което ме мислите. В онзи момент ако той имаше дракони, какво ли щеше да стане...
Не е превъртяла. Осъзна коя е наистина. Мислеше си че знае, но тогава наистина го осъзна.

# 2 043
А бе хора, как ще скрият крал бе майна... 😄 Ама това не засяга само Сансита, не засяга дори само Севера. Защо сте сигурни в безкористните цели на Варис, а се съмнявате в тези на Санса. Интуиция ако искате го наречете, но Санса от един поглед разбра, че нещо не е както трябва. Жените ги надушват тия работи, и не сбърка. Предупреди Джон, че работата не е читава, каза и на самата Денерис какво иска. Защо да е подмолна, че даде инфо, което може да подобри живота на всички ли? Да, застраши Джон. Но той не е като да е бил в безопасност по принцип. Пък и с един задълбочен разговор между хора, които имат представа от политика, а не само Дракарис, нещата можеше да се поизяснят.
Wanda - Денерис е длъжна да защити кралството си и Джон беше длъжен да тръгне с нея на юг. И всичко е пито платено вече. Да, добре че Джон все пак сподели на семейството си, иначе съвсем можеше да минем без него в тоя сезон. Абсолютно безгръбначно поведение. Мрънка цял живот, че не знае кой е, а като разбра мрънка, че не иска да е такъв. Ами пич, поеми си отговорността пък като не искаш властта ще го мислиш като подредиш нещата. Това се надявам да стане в понеделник.

Това което си написала за Джон си е самата истина, едва ли има по-пропилян герой от него в този сезон.

По принцип никога не съм имала нищо против Санса, даже в първите сезони, обаче защо все някой друг трябва да й върши работата. От нея искам да действа, но не на чужд гръб , ами тя да го направи. Айде прозряла, каква била Дани. Ами защо примерно не сипа нещо в храната й преди да отлети на юг с Дрогон и флотата. Ей го Варис, не се посвени да го направи, нищо, че е без топки.

EsmeWeatherwax,
Дали би жертвала живота на Джон?  5 пари не давам за негови живот, не вярвам на спойлерите главно защото не вярвам той да оцелее. Но ако толкова ще се чудим дали би го жертвала, сети се за Рикон и си отговори

Да натрови Дана - добре. Ама какво правим с драконите и войските и. Санса от къде да знае, че няма да се обърнат срещу тях? Особено драконите. Майчето им умира и те или тръгват да горят всичко в мъката си, или политат на някъде. Но, Санса няма как да е сигурна кое от двете ще бъде.

Рикон не го е жертвала. Знаеше, че е обречен, защото познава Рамзи и ние го знаехме, поне аз не очаквах да не го убие.

# 2 044
Wanda- съгласна. Можеше да направи опит да я отрови, но и двете знаем, че нямаше да успее. Санса щеше да е дракатната, Джон щеше да убие Денерис още в ЗХ. Щеше сам да тръгне да се справя с Церсей, защото вече друг претендент няма за престола и той щеше поеме отговорност. И тогава май щеше да е по- интересн сюжета 😄😄😄. Но остава въпросът с войската и драконите.

За Рикон не съм съгласна, че го пожерта. Тя знаеше, че той така или иначе е мъртъв вече. Не можеше да бъде спасен.

Денерис за мен НЕ осъзнавава, че НЕ я бива да управлява нищо.

# 2 045
Майчето умира докато лети с Дрогон към Драконов камък.

# 2 046
Санса има ли отрова, която започва да действа 5 дена по - късно?

# 2 047
  • Бургас
Как е знаела, че Рикон не може да бъде спасен?
Тя как се спаси? Теон?
Тирион си заложи главата и пусна брат си от палатката, с измама.
Яра си заложи живота и тръгна за Теон при Рамзи.  
Абе Санса просто отписа Рикон и това е.

# 2 048
Тя как ке спаси? Теон?

Аря си заложи живота и тръгна за Теон при Рамзи. 
Добре, обясни тогава как щеше да го спаси? Срещнаха се на бойното поле. Рамзи за нищо на света нямаше да им го върне. Ситуацията е подобна на Церсей - Мисандей - Денерис.

# 2 049
Тя как се спаси? Теон?
Яра си заложи живота и тръгна за Теон при Рамзи.  
А сега просто ще отпише Джон.

# 2 050
Никой не знаеше, че Рикон е при Рамзи.

А другото драконче кво щеше да прави през това време?

# 2 051
Санса има ли отрова, която започва да действа 5 дена по - късно?
Помниш ли как умря Мирцела? Една целувка за довиждане и по-късно в кораба след трогателен разговор с тате,
край с Мирцела..

# 2 052
Никой не знаеше, че Рикон е при Рамзи.

А другото драконче кво щеше да прави през това време?
Знаеха за Рикон. Рамзи го написа в писмото.

aWanda, тази отрова Санса от къде да я има? И точно с Дана ли ще се целува за чао? 🤣

# 2 053
  • Бургас
Тя как ке спаси? Теон?

Добре, обясни тогава как щеше да го спаси? Срещнаха се на бойното поле. Рамзи за нищо на света нямаше да им го върне. Ситуацията е подобна на Церсей - Мисандей - Денерис.
Само дето Санса я искаха на мястото на Рикон, а тя обясни, че и без друго ще го убият...що да ходи.
Ако искаха да го спасяват Рикон все щяха да намерят начин. Познават Хребета. Щом Яра намери начин, що те да не могат. Ми защото няма смисъл според Санса. Той и без друго е пътник. Просто Теон има сестра Пич Simple Smile може и да не успя, но опита.

За отровата нищо не съм казвала.

# 2 054
Тя как ке спаси? Теон?

Само дето Санса я искаха на мястото на Рикон, а тя обясни, че и без друго ще го убият...що да ходи.
Ако искаха да го спасяват Рикон все щяха да намерят начин. Познават Хребета. Щом Яра намери начин, що те да не могат. Ми защото няма смисъл според Санса. Той и без друго е пътник. Просто Теон има сестра Пич Simple Smile може и да не успя, но опита.

За отровата нищо не съм казвала.
Поправих се за отровата, извинявай.

Яра ги изненада. А Рамзи много добре знаеше, че Джон и Санса се готвят да го нападнат и се подготви. И да се беше предала, Рамзи ей тъй за кеф щеше да убие Рикон. Дори и да го беше пуснал, пак щеше да има предимство пред Джон - Санса. Тогава какво? Отменяме битката и оставяме Санса в ръцете на Рамзи или Джон пак напада и Рамзи убива Санса, по подобен начин на Рикон.

Общи условия

Активация на акаунт