GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 528
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 210
Не съм го гледала, нямаше го в замунда до преди малко. Горе-долу схванах какво е станало от коментарите.

Май май
Скрит текст:
Бран ще царува и според мен ще е най-добър крал, точно по причните, които изброих преди това - няма нищо човешко в него, не се води от емоции и ще взима добри решения. Ще ми се да е Джон на трона, но май и той не е много подходящ.

Жалко за Денерис, ако наистина е откачила. Последната серия ще бъде интересна.

Елеонора май спомена назад, че на един човек спойлерите са излезли почти на 100% верни. Ако може на лично какво казва този човек за финала, моля Simple Smile

Предлагам нова анкета, в момент, в който решите. Как ще умре Денерис? Джон ще я убие, Аря ще я убие, ще се самоубие (примерно да застане пред Дрогон и да го накара да я изгори), ще умре при раждане (евентуално след скок във времето някакъв) и каквото още се сетите.
Джон убива Денерис. Така го виждам, макар да не съм пророчица.

# 211
  • Бургас
Не съм съгласен, че Денерис превъртя само защото Джон не иска да прави секс с нея. Каза го като реплика, 'тогава нека е страх' или нещо такова беше, но това е поредната фраза нарочно сложена от идиотите, за да има ефект и да дразни.

Аз се бъзиках с това, защото сценаристите яко ми лазят по нервите Simple Smile
Далеч по - силна е от това да изперка, щото някой не я обича.

Скрит текст:
Ако Джон беше спал с Денерис, КЧ нямаше да изгори Simple Smile Просто ми подразниха много очетата с поведението му. Не, че смятам, че е заради пустата любов.

# 212
  • Бургас
Не съм съгласен, че Денерис превъртя само защото Джон не иска да прави секс с нея. Каза го като реплика, 'тогава нека е страх' или нещо такова беше, но това е поредната фраза нарочно сложена от идиотите, за да има ефект и да дразни.

Аз се бъзиках с това, защото сценаристите яко ми лазят по нервите Simple Smile
Далеч по - силна е от това да изперка, щото някой не я обича.

Скрит текст:
Ако Джон беше спал с Денерис, КЧ нямаше да изгори Simple Smile Просто ми подразниха много очетата с поведението му. Не, че смятам, че е заради пустата любов.

Колкото до анкетата, вчера гласувах за Денерис и днес пак бих го направила по същия начин. Simple Smile

В бързината съм написала два коментара, а исках да редактирам първия. Извинявам се!

Какво става с писането в скрит текст? Отпада ли правилото?

# 213
А защо Бран? Няма логика.

Ей това се чудя и аз, при положение, че той май не може да остави наследници, нали триока врана, тва онова. Много странно. Хич не ми се иска такъв край.

# 214
  • Разпиляна във въображението
А ако Джон
Скрит текст:
не се беше отдръпнал можеше да овладее демоните й и да не се стигне до това клане.

# 215
А и до тук не показа много да се вълнува за оцеляването и добруването на хората
Освен да е само поставена фигура, а конците да дърпа Санса...но пак..би било нестандартно и глупаво решение

# 216
  • София
Скрит текст:
Много разочароващи смърти. Викам Варис неизгорим - изгоря. Юрон скучен. Дрогон без броня. Златната орда не успя да се включи. Джейми пак нищо не направи. Тирион стана безгръбначно. Ария само дефилира напред-назад. Тъкмо викам сега ще се метне с коня от високо, ще скокне и ще разпори Дрогон във въздуха, че да има смисъл да й отделят 10мин този епизод и...букви. Евала, сигурно не е лесно нито една интересна развръзка да не включиш в скрипта при 256785 интересни възможни плот туиста!

П.о. Пак по-добре от предната битка, поне имаше малко червенко, малко зеленко 😁

# 217

Какво става с писането в скрит текст? Отпада ли правилото?

Естествено, че не.

Довечера след 21 ч.

# 218

Предлагам нова анкета, в момент, в който решите. Как ще умре Денерис? Джон ще я убие, Аря ще я убие, ще се самоубие (примерно да застане пред Дрогон и да го накара да я изгори), ще умре при раждане (евентуално след скок във времето някакъв) и каквото още се сетите.
Аз не виждам причина да умира.

# 219
Гледах и през цялото време си спомнях сцената с разходката на Церсей и камбанката на Септа Унела. Срам!!!:bell: Срам!! За вас сценаристи!!
Такова дъно изкопаха, че направо не мога да повярвам. Разочарована съм.

Скрит текст:
Не съм фен на Данчето, никога не съм била. Но този епизод, този сезон, е абсолютна гавра с образа на Денерис. Не го приемам. Седем сезона изграждаш образа на добрата кралица, милостивата майка, освободила робите, амбицираната да изгради нов ред и какво??? За три епизода, поради неясни причини, стигаме до крайната лудост и зло? WTF! ?!?!
Джон - имаш най-специалния герой в поредицата след Бран. Детето заради което Регар отхвърля семейстовото си и запалва война. Детето съчетало огън и лед, цял сериал и книга разказват за този герой, за смелостта му, за твърдостта му, за уменията му. За бога, той умря и го върнаха обратно. И ти какво правиш - отнемаш му възможността да си изиграе ролята на герой докрай, като убие Нощния Крал, за да става шоу и да припада фенската маса. А тя същата, дотолкова е фен, че дори не може да разбере, че Джон и Дани са леля и племенник. Джон Старк стои и гледа как изгрят Варис и дори не обелва думичка. Пълна лудост.
Тирион - дори не ми се подхваща за идиотиите, които натвори под давление на сценаристите. Тъпотия след тъпотия. Варис и Кутрето същата разруха на образи и защо??
Другите мега спешъл, невероятни герои, Бран и Нощния крал. Единия седи като изстукан три сезона и се чудиш защо изобщо участва в този сериал, другия дойде и си замина като лански сняг. Ама какво значение има, цирк да става, да охкат и ахкат някакви си назовани фенчета. Да рязтягаме локуми, някакви любови нереални да показваме.

Книгата и сериала привличат толкова интерес именно заради добре изградените образи. Всички направиха глупости, всички страдаха, някои си отидоха, но си имаше причинно следствена връзка. Нямам проблем с предателства, с гадости, убийства, но те да имат подплата. Да има логика и мотив. А не за да си вдигнем рейтинга.

# 220
  • Варна
Аниш, и аз не искам да мре бе, обичам я тая жена ама нататък май отиват нещата...

# 221

Аз не виждам причина да умира.

Аз не виждам причина да живее.

Скрит текст:
Лудите крале и кралици ги убиват.

# 222
Аниш, и аз не искам да мре бе, обичам я тая жена ама нататък май отиват нещата...
Почти всички предполагат (дори се радват на идеята) Денерис да бъде убита. Е, ако не се случи, ще е най-голямата изненада. А нали това са ни обещали уж - "чака ви грандиозен и неочакван финал".

pticasprujina,
Скрит текст:
Как точно реши, че Денерис е луда? Луди бяха тези, които я предаддоха, тези които я предизвикаха и направиха всичко възможно да я наранят. Дразните дракон - на ви дракон.

# 223
Въпрос, свързан със спойлер за финала, който се пази, да не чете:
Скрит текст:
Денерис я убиват, а какво става с Дрогон? В нито един спойлер не виждам. Предполагам, защото е компютърен образ и тази част са успели да запазят в тайна само за тесен кръг хора.

# 224
  • София
Аниш, всичко мога да приема,
Скрит текст:
но не и да гориш деца.

Общи условия

Активация на акаунт