GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 66 175
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Елеонора, то тази петиция и този рев е именно заради Данка и ''полудяването и'' Така че фейкПетиция за мен е това. Били станали 600 000 вече, ако ще и 6 млн. да станат, защо не ревяха преди, а чак след опожаряването на КЧ.

# 2 176
Не, попита го Как беше името на майката на копелето ти? Хахах

# 2 177
  • 221B Baker Street
Е, то по логиката, че всеки си има кусури, никой няма да е подходящ за трона... То и в човешката история рядко има владетели, които да са масово обичани от всички, защото са идеални и перфектни.

# 2 178
Да ви обърна сега внимание на нещо друго.
Какво пуснаха тия дни по HBO, паралелно с потресаващия финал на Троновете?
- Чернобил.
А какво стана след аварията в Чернобил?
- Падна маската на социализма като човеколюбив строй /говоря, дето ни оставиха да пасем марули в неведение/.
А каква е Дани със стремежа си да заличи неравенството между хората?
- Социалистка.
И какво стана с Дани?
- Същото като със социализма.

И е те така ми се навърза логиката на финала Joy
Въпроси повече немам. Mr. Green

# 2 179
  • Чужбина
Не, попита го Как беше името на майката на копелето ти? Хахах
Ако Робърт Б. бе научил истината за Джон, щеше да го убие. Това на Нед му бе ясно като бял ден.

# 2 180
  • Русе
От гледна точка на съвремието, не е чак толкова субективно. Можем да изброим редица критерии за добър владетел.

По всяко време на историята можеш да погледнеш назад и да посочиш някой живял по-рано, който се е представил като умел и добър владетел. Както и да съставиш цял списък критерии за такъв. В първия случай обаче имаме предимството на бъдната гледна точка и обзор на осъщественото управление, с което в настоящото не разполагаме; във втория пък имаме надраскани на хартия характеристики, които са по-скоро блянове за някакъв идеализиран вариант. Които апропо пак са субективни. Все едно да изброим критериите за добър съпруг или прекрасна съпруга. Да, мнозинството ще ти посочи някакви в голяма доза съвпадащи си показатели, но огромна част също ще се различава. И тази разлика ще е толкова огромна, че е просто несъвместима.

Неслучайно щом в един разговор се намеси политиката, нещата тръгват на зле. Всеки има своите собствени субективни възгледи кое ще е добре и по-добре. А в много приятни компании често се забранява да се говори изобщо на тази тема.

Отделно, прекрасен човек може да е ужасен управник. От ужасен човек може да стане прекрасен управник. Превъзходен владетел по време на мир може да е най-лошият вариант по време на война и обратното. И т.н.

# 2 181
Eleonora, диалозите май друг им ги пише. 😂

# 2 182
И? Нали е принципен
Значи не изслуша дезертьора, уплашен от...не чакай, от бродници, заради които изобщо има Вал Joy, излъга краля си в очите много пъти, жена си, за да оцелее Джон, но много принципно тръгна да разбутва чуждите деца, заради които ПАК се разпадна кралството. И беше достатъчно късоглед да не подсигури безопасност за дъщерите си, като стана напечено. Какво е това, двоен аршин или не? Късогледство или не. Значи крие Джон толкова години, но децата на Церсей непременно трябваше да разкрие Simple Smile

# 2 183
  • Чужбина
И е те така ми се навърза логиката на финала Joy
Въпроси повече немам. Mr. Green

Идеалист, скъсал връзката с реалността, никога не може да бъде добър вледетел.

Черното Сапфирче бе написала, че Марджъри е обвивка без съдържание (цитирам по смисъл). Да, прекрасен вледетел, според мен. Точно това ни трябва - лице, което народът харесва, а реално нещата се случват зад кулисите. Точно това позволява плурализъм. Колкото и гадно да ви звучи, това е истината.

Eleonora, диалозите май друг им ги пише. 😂

Мене живо ме интересува, кой е написал речта на Бронн за величието на големите фемилита. Това ДиД не могат да го измислят, като им слушам глупостите в инсайдите.

# 2 184
  • Варна
Аз пък му се чудя какво намираше в жена си, толкова неприятна беше.

# 2 185
Аз пък му се чудя какво намираше в жена си, толкова неприятна беше.
Нед ли? Аз Кат много я харесвах, така че го разбирам.😁

# 2 186
  • София
хаха, Бледолива много точно казано  Laughing

А да се допълня, вече стана ясно, че няма да има и Д+Д=ВНЛ и на трона да са те двамата или Данка с Джони като верното чехълче. Мечтата на средностатистическата американска тийнейджърка. Повтарям се с това за американките, не за друго, а защото знам колко популярна и обичана е там Денерис. В което няма нищо лошо разбира се. Но отново наблюдаваме как именно от там се опитват да модерират мненията и на всички останали GoT фенове по света. Ниските оценки в имдб, кога Троновете са получавали под 7.0 на епизод? Никога. А е имало и по-слаби епизоди, не е като да не е имало. Сега се вотира по команда с 1/10 и то от стотици хиляди юзъри като зомбирани стада. То са едни бесни влогъри с откровени агитации, то е нещо страшно.  ooooh!

# 2 187
  • Варна
Да, за Нед говоря. Аз не я харесвах изобщо.

Вижте какво, петък е, дайте да го даваме петъчно Simple Smile На Данито едно не може да й се отрече, интересни и готини мъже й влизаха в леглото, като се почне от Дрого и Даарио, та до Джон. Намаза мацето и това е. Пък тия, които не й влизаха в леглото, поне бяха влюбени (Джора). Е, изключение е Джайм ама той беше безнадежден случай Simple Smile

# 2 188
Ха - ха, Дани и Джайм. Церса щеше да се пукне от яд.😂

# 2 189
  • Чужбина
Бледолилава, внушението на сериала е ОК. Поне не мирише на върл феминизъм.

Общи условия

Активация на акаунт