GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 208
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 205
Хепи, Нед единствено казва едно име, не казва "майката на копелето ми". Нито признава, нито отрича. Много е лесно да не излъжеш, когато просто оставиш всички да пишат и украсяват историята сами Wink

# 2 206
  • Русе
Но защо, седем проклети ада, продължи да вика после, че тя му била единствената кралица?

Можем да опишем и разгледаме сигурно десетина достоверни теории и причини Simple Smile

Но лично аз ще се въздържа, предпочитам вече да изчакам просто да излезе финалният епизод. В задкулисните обяснения със сигурност ще има доста за Джон, и там седящият на стола и гледащ в земята Бениоф ще издрънка кой знае каква обосновка, която ще ме накара да съжалявам, че изобщо съм се мъчел да мъдря становища и причини.

# 2 207
Не ги мешаш и в сериала е така. Даже репликата на Джон към Манс е същата, като тази на Дана към Джон. Нещо от сорта на : кое е по - важно - гордостта или добруването на хората.
Значи Джонката подви колянце заради дълг към хората.

Но защо, седем проклети ада, продължи да вика после, че тя му била единствената кралица?

Голям изтръпняк го направиха Джонката.

Има няколко варианта:
1) Той е мега много влюбен. Толкова я обича, че не може да види това, което Санса и Варис виждат.
2) Той е толкова уплашен от Дана, че само мънка 2- 3 реплики, за да не реши тя да го дракари.
3) Джон е глупак и не схваща какво се случва около него.
4) Джон не е глупак, ама изобщо не му пука вече и я кара по инерция, както писа и HighSpeed.
5) Някаква смесица от 1), 2), 3), 4).

На финала ще го разберем. Надявам се.

# 2 208
  • Русе
Хепи, Нед единствено казва едно име, не казва "майката на копелето ми". Нито признава, нито отрича. Много е лесно да не излъжеш, когато просто оставиш всички да пишат и украсяват историята сами Wink

Той така прави, но да, реално в случая си лъже. Ако трябва да го гледаме толкова буквалистично.

Робърт: Не помня. Как се казваше тя? Сещаш се, майката на копелето ти.
Нед: Вила.

При така зададен от Робърт въпрос не е толкова игра на думи. Нито пък Нед си е падал някога по подобни. Не му е в характера.

# 2 209
Чакайте сега, нит съм феминистка, нито ми пука мъж ли или жена ще седне на трона. Това е последното, което има значение.

Денерис я изкараха накрая като масовите убийци, за които всички казват, че са добри хора, но веднъж да хванат пушката и стой та гледай… Точно по този модел й развиха образа. Това може и американците да го разберат, явно и за Мартин е нормално, но слава богу за нашите географски ширини все още се възприема като странно и нелогично, предвид всичко, което е правила до момента. Беше си нормален човек с правилни и грешни решения.

Иначе Сансето е ясна, ако Рамзи се беше оказал чаровния принц, ни за Джон щеше да се сети, че е подходящ, ни за Севера, че искала да е независим, ни да си търси семейството.

Гласувала съм за Джон, все се надявам да се освести до финала, но надали.  За сценаристите явно не е нормално Нед да го е възпитал да поема отговорност, въпреки индикациите до тук за обратното.

# 2 210
  • Бургас
Тази,дето се увила около Джайм коя е?Жена му ли е,гренландката?Ей,как си го е дръпнала!

# 2 211
  • Чужбина
Беше си нормален човек с правилни и грешни решения.
Бързия влак, позволи ми да ти препоръчам ето този анализ:

https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/bncw5f/spoilers_ … s_theory_updated/

Ако някой иска, мога да го преведа в скрит текст на български.

И петъчно:

Тази,дето се увила около Джайм коя е?Жена му ли е,гренландката?Ей,как си го е дръпнала!

Да, съпругата на Николай. Sad

# 2 212
И аз вече чакам с нетърпение финала. Какъвто са го направили - такъв. После ще чакаме и Дедо ви, с надежда.
Аз съвсем съм се вживяла - досега обяснявах, че ще ходим в Есос (да се разбира Ефес) 🤣

# 2 213
  • Бургас
Шарк,в Ефес ли ще ходиш последно? Joy

# 2 214
Тя в Есос при Даарио ще ходи. Може да ни го донесе.😜

# 2 215
  • Вестерос
Виждам , че пак дъвчем за Денерис Grinning

Да се похилим на ДиД

# 2 216
  • София
В задкулисните обяснения със сигурност ще има доста за Джон, и там седящият на стола и гледащ в земята Бениоф ще издрънка кой знае каква обосновка, която ще ме накара да съжалявам, че изобщо съм се мъчел да мъдря становища и причини.

Laughing
Двамата са винаги едни такива като на погребение, единия винаги е забил нос в пода и говорят с една ужасяващо спокойно интонация, която ме вбесява.
Аз едва вчера гледах инсайда, защото си чакам да ми го налеят в ХБО-гото. Та паднах като обясниха това за червената цитадела. Че Денерис като видяла кулите и я избило на агресия и лична вендета, понеже се сетила, че е Тарг и че предците и я построили.  Joy Това просто ме уби.
Значи аз съвсем сериозно предлагам игнор на обясненията в инсайда и да си се придържаме към форумната линия.  bowuu
Мисля, че имаме обединение около линията, че е решила да изгори града предварително и че един вид изигра Тирион.

# 2 217
Кой каквото намери - за него си е 😉😊

# 2 218
Оставете Ефес/Есос, Дубровник колко беше красив, как хубаво го бяха заснели, и още по-хубаво изпепелили. Всяка уличка в града ми е до болка позната, даже почти всяка къща. Сърцето ми се скъса..

# 2 219
Пусках видео за направата на епизода по-напред и в какви детайли са правили макета на Дубровник. Много впечатляващо.

Общи условия

Активация на акаунт