GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 552
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аниш,
Скрит текст:
хмммм, може, може, то така или иначе ще гледам пак и ще видя за евентуален адски огън. ама може и да е само трактовка, един вид твое виждане, но по-скоро ти вярвам. трябва да се види това. Но кимването на Денерис беше доста многозначително и си беше към Тирион, личеше си, че пак се оставя на думите му и я убеждава да стане така. И после изведнъж Дракарис. Но Сив червей знаеше и бе подготвен...
Иначе ако си спомняте аз прогнозирах, че Церсей ще подпали града и ще обвини за това Денерис, но уви не познах. Стана тя каквато стана за ужас и потрес.

# 271
  • Разпиляна във въображението
Да, имаше
Скрит текст:
си зелен огън, направи ми впечатление

# 272
  • София
[quote au

Дяволо,
Скрит текст:
А, защо пък Дрогон не се върне на Север за последно дракарис? Това не е изключено също.

пу, пу, пепел ти на езика. само това не!! Уфф Shocked Confused

# 273
  • Варна
Аниш,
Скрит текст:
хмммм, може, може, то така или иначе ще гледам пак и ще видя за евентуален адски огън. ама може и да е само трактовка, един вид твое виждане, но по-скоро ти вярвам. трябва да се види това. Но кимването на Денерис беше доста многозначително и си беше към Тирион, личеше си, че пак се оставя на думите му и я убеждава да стане така. И после изведнъж Дракарос. Но Сив червей знаеше...
Иначе ако си спомняте аз прогнозирах, че Церсей ще подпали града и ще обвини за това Денерис, но уви не познах. Стана тя каквато стана за ужас и потрес.

Скрит текст:
Изгледай пак епизода. Наистина имаше заложен адски огън из целия град. Дрогон и Денерис го изиграха нещо като искрицита, която да подпали фитила. Не, че щеше да бъде спасен града и без тези заложени мини, но си се получи направо 2 в 1 - Дрогон яхнат от Денерис бълва наред, на Церси адските огньове започнаха да зеленеят.

# 274
  • София
да, пуснах набързо ХБО го
видех зеленото
не че това оправдава
Скрит текст:
Денерис  Outta Joint

# 275
  • Сидни
Не се ли говореше, че Ерис е сложил адски огън из целия град?

# 276
Да, имаше
Скрит текст:
си зелен огън, направи ми впечатление

Скрит текст:
Имаше, но се възпламени от драконовия такъв.

# 277
  • Варна
Скрит текст:
Че кого ще дракари Дрогон на Север? Санса ли? О, йееееее!!!

# 278
  • Пловдив
Скрит текст:
Заглавието на епизода било "Последната война" да се надяваме,че няма както коментирате по горе да се върне на Север с дракарис, ей тогава вече ще е намразя Денерис.А ако Джон убие Денерис, а после Драгон убие него, за дето видял сметката на майка му ? Grinning 

# 279
Скрит текст:
Заглавието на епизода било "Последната война" да се надяваме,че няма както коментирате по горе да се върне на Север с дракарис, ей тогава вече ще е намразя Денерис.А ако Джон убие Денерис, а после Драгон убие него, за дето видял сметката на майка му ? Grinning 

Скрит текст:
Ми нека, той и без това напоследък го играе статист с печален образ Simple Smile

# 280
  • Бургас
Скрит текст:
Че кого ще дракари Дрогон на Север? Санса ли? О, йееееее!!!
Скрит текст:
А, защо не? Тя още в началото на този епизод показа ясно, че не само недолюбва Сансето, ами я вижда като заплаха. Як дракарис би следвал. Поне да се накефя на масов мор в безпощаден стил. Пък после Джон може да я поубие и да си ходи на вала да си страда. Нищо, че вал няма и бродници няма. Той и без друго без тия бродници е като Дух. Вървящ, сумтящ и толкоз. Даже дух е една идея по - полезен.

# 281
Дяволо, защо не пишеш в спойлер???

аргхх, кАде това???  #Crazy
от толкова много мнения вече станах разноглед. ако някъде съм писал без спойлери ще е равносилно на грандиозен автогол. офф, сигурно визираш на 14 стр. Ами забравил съм, ама сега го прочетох, то май нищо не издавам там, не че е оправдано де. Уфф, извинявам се.  Embarassed

Да, малко на 14 страница си спойлнал, ама не много. Simple Smile Просто аз не смогвам да чета всички постове, прочетох 3-4 само и единия беше твоя. Човек като се разгорещи и забравя да скрие текста Simple Smile)) Иначе си пиши, харесваш ми.

Моите две любими сцени от този иначе леко бозав за мен епизод:

Скрит текст:
Сбогуването на Джайм и Тирион. И двамата са знаели, че повече няма да се видят. Много силна сцена и братската прегръдка накрая. Кралеубиец, но единствения, който си е държал човешки с брат си. Явно го е обичал до края.

Сбогуването на Хрътката и Аря. Хрътката направо го усетих почти по бащински към нея като си сложи ръката зад главата й и как й говореше. Точно по бащински. От къде тръгнаха, къде стигнаха.

# 282
Ти баш най-бозавите сцени си си харесал, не, че не бяха хубави де Simple Smile

# 283
Аниш,
Скрит текст:
хмммм, може, може, то така или иначе ще гледам пак и ще видя за евентуален адски огън. ама може и да е само трактовка, един вид твое виждане, но по-скоро ти вярвам. трябва да се види това. Но кимването на Денерис беше доста многозначително и си беше към Тирион, личеше си, че пак се оставя на думите му и я убеждава да стане така. И после изведнъж Дракарис. Но Сив червей знаеше и бе подготвен...
Скрит текст:
Ето ти го адския огън:

Заложен на няколко места, в случай че Денерис завземе КЧ.

# 284
  • Разпиляна във въображението
Такъв
Скрит текст:
е имало и при Ерис, под целия град, но с убийството му приключва историята. Церсей вече беше останала с едно зомби и един стар мъж. Кой ще й изпълни командата? Дани можеше да й разруши кулата и до там.

Общи условия

Активация на акаунт