GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 432
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София

Няма за кога вече, 3 часа остават Blush

# 92
Глас за Денерис, права, грешна - друга подобна на нея в сериала няма. Винаги борбена,  винаги действаща, пада-става, греши, помага и пак продължава. На собствен ход, без чужди мисли и внушения. Без да предаде хората, на които държи. Несъпоставими са двете.

Опитвам се да се сетя кога Денерис е била в ситуация, в която трябва да избира дали да предаде някого. При Джон например тези ситуации са една след друга, а при Денерис не се сещам.

# 93
  • София
Не че има кой да ме чете по това време, обаче току-що се замислих за едно изказване на Емилия Кларк относно епизод 5 - "намерете най-големия възможен телевизор" (перефразирам). И днес гледах едно клипче, което бяхте качили за драконите и техните размери, четох и за този дракон Канибал, който е изчезнал, естествено през изминалата седмица четох и всички теории за бебетата на Дрогон - та дали ще има, според вас, някакъв огромен дракон, че да ни трябва толкова голям екран?

# 94
  • София
А, стига ве. +10 гласа за Денерис  Shocked
Да беше анкета у щатско е ясно ама все си мислех, че у нас има повече Сана фенове.

Аниш, признай си колко ника регна за глас? Grinning  Crazy

# 95
  • Чужбина
А, стига ве. +10 гласа за Денерис  Shocked
Да беше анкета у щатско е ясно ама все си мислех, че у нас има повече Сана фенове.

Аниш, признай си колко ника регна за глас? Grinning  Crazy

Те у щатско са най-интелигентните фенове и почитатели на фентъзи и фантастика.

Ако докарат още дракони, ще заспя   sleepuu smile3524

И без това ме мъчи страаааааашна сенна хрема и не знам, на кой свят се намирам. yu5 yu5 yu5

# 96
  • Сидни
Eleonora,

не мисля, че е ужно във всеки пост да показаваш, колко много мразиш Денерис. Божке, та това е някакъв сериал.
Нищо лично към теб, ама ще започна да те прескачам, просто дразни.

Аз гласувах за Денерис. Започнах да чета книгите заради нея. Харесвам Таргериъните, интересни са ми.

Дани е малко като мен - нетърпелива, прави нещата със страст и хъс, опитва се да е справедлива, ако се наложи е твърда. Лично мисля, че обича Жеко. Би избрала него пред трона ( с такова впечатление съм ).

Санса ми е една малка усойница.
Винаги бих предпочела приятелка като Денерис - борбена, амбициозна, лоялна, а не някоя, която ще ме предаде веднага като Санса. Още помня как предаде сестра си в името на Джифри, да не говорим за баща си и писмото до Роб.
Денерис "уби" Визерис, но той определено си го заслужаваше!

След 2 часа ще се опитам да гледам.

# 97
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма да дам глас в анкетата,защото и двете ми харесват като жени управници.Умни са,борбени,имат цел и си я следват,лоялни към хората си,изстрадаха и двете.
Същото мога да кажа и за Серсей,без часта с лоялноста,но на ниво управление и стратегии,за мен тя е най-добрата.Просто не допуска сантиментите да я ръководят,за разлика от другите две.

Ще пиша след 2ч,когато приключи при нас епизода.Очаквам да е зрелище.

# 98
  • Чужбина
Eleonora,
Нищо лично към теб, ама ще започна да те прескачам, просто дразни.
You'are very welcome to do so!

Санса ми е една малка усойница.
Винаги бих предпочела приятелка като Денерис - борбена, амбициозна, лоялна, а не някоя, която ще ме предаде веднага като Санса. Още помня как предаде сестра си в името на Джифри, да не говорим за баща си и писмото до Роб.
Как се връзват първите изречения в поста с последните? "показаваш, колко много мразиш Санса. Божке, та това е някакъв сериал."

Последна редакция: пн, 13 май 2019, 02:54 от Eleonora_27

# 99
  • Русе
Защо се хапете сега?

След час и нещо ще има голям кютек, който ще се обсъжда после цяла седмица, а може би и доста по-дълго. Ако дотогава ще стоите будни, то ви препоръчвам по-скоро да ползвате времето за запасяване с всичко необходимо – напитки, нещо за хапване и каквото още обичате да имате подръка, та да се насладите изцяло на каквото са ни подготвили за тази вечер/нощ.

ПП: Денерис.

# 100
  • Сидни
Koronis,

при мен е 10 ч сутринта, пия си кафенцето и си бачкам, докато си гледам клипчета с моята Денерис.

Детински заяждания не са ми по вкуса.
Дето се вика " Get a life"

Айде дано този епизод да е читав.

# 101
Чудя се защо такова мълчание, а то нова тема с цели 7 страници. Не ви е срам Simple Smile На линия съм пред телевизора с пуканките.

И аз съм за Денерис. Санса ми стана много антипатична след като изпорти тайната на Джон. Преди това ми бяха фифти-фифти с Денерис.

# 102
  • Сидни
10 мЕнутки!

Ще стриимвам, че у Австралийско нямаме HBO, моля се на интернет боговете да са добри и да не засича. Cold Sweat

ДРАКАРИС да има! Пък и малко топло да ми стане, че тука е студ!

# 103
  • София
ДиД, ДиД
не е истина каква простотия сътвориха
бесен съм  Close ooooh!

# 104
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Препускаме, препускаме през събитията Simple Smile То и няма време де.

Общи условия

Активация на акаунт