GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 552
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Леле колко сте писали, още не съм гледала епизода, но ви изчетох, много добре си направих, че се настройх за идиотизмите на ДиД 🙄 явно Джон този сезон е само статист. Ще гледам по- късно епизода, че нямам нерви да го гледам два пъти, та ще чакам компанията да се събере. Миже ли само някой да ми каже какво се случва със Санса, май само заа нея нямаше нищо в спойлерите 🙏

# 241
  • Варна
Малко встрани от непосредствените дебати да кажа, че не мога да повярвам каква зарибявка е тоя сериал. Докато не започна сезон 8 аз лично не бях гледала нито една серия от предишните седем сезона. Сега, като погледна назад, направо се радвам. Изгълтах 7 сезона за седмица, хора, нямах насита! Ако трябваше да чакам години за всеки следващ, щях да откача и нямаше да се живее около мен, вярвайте. На всичко отгоре аз съм от хората, които могат да гледат любими филми и да четат любими книги по много пъти, не ми омръзва и това е. И съвсем нямам насита! Като стигна до края се връщам пак в началото. А се имам за умерен човек.

Хич не ме учудва какви страсти се вихрят по повод филма и персонажите Simple Smile

# 242
  • София
MeMyselfI,
не е точно така Wink
Скрит текст:
Денерис съзнателно ги гореше, Безпомощни жени и деца, които нямат нищо общо с Церсей. Те даже я ненавиждат, болшинството от тях. Значи деца са убивани много във войни, но тук станахме свидетели на безпрецедентна сеч ей така от чиса злоба. В смисъл тя войната вече бе спечелена. Те се предадоха. Останалото беше абсолютна проява на лудост. В моите очи това е лудост, съжалявам ама явно няма да се разберем, но няма проблеми, всеки с мнението си.  Peace

# 243
  • Разпиляна във въображението
То и за предположих, че Варис
Скрит текст:
може да е писал или на ЖБ или на Дорн, но никой не изкоментира, освен предположение, че може да е писал на Бран, което за мен няма много смисъл, защото той вижда.

Щеше да се получи добре, ако над Церсей и Джейми се бе появила дупка и оттам да ги перне огъня на дракона, но уви.

И каква е била измамата на Тирион за камбаните. Мисля, че Джон и компания и Тирион почувстваха облекчение, че ги чуха. В крайна сметка всичко застина, войните хвърлиха оръжие.

# 244
Денерис трябва да умре! Тя е поредната луда, като Церсей, превърна се в нея! Санса не я понасях до последно, но Данка няма оправдание!

Дано измислят нещо след като според мен Джон убие Данка... приличен край за Джон, Тирион и Ария.. те за мен си остават най - чистите образи!

# 245
След като
Скрит текст:
Бран вижда, защо не спря Денерис, поне дума да беше обелил? И накрая точно него ще изберат за крал?

# 246
  • София
Мириел,
не разбрах, каква измама?
Скрит текст:
в смисъл Тирион искаше да пощади невинните граждани и да се бият камбаните, което означава капитулация. Впоследствие умоляваше и Джайм за това като спаси сестра си. Всички очакваха камбаните, Церсей от това което видях не искаше да бият и се изписа разочарованието на лицето и, защото чак тогава осъзна, че губи. Тирион, Джон, Давос се облекчение чуха този звън. Но не и Сив червей. Вижте го през цялото време как гледаше. Явно са се разбрали предварително с Денерис да колят и бесят навред и пуснаха Тирион по пързалката. Измамения всъщност се оказа Тирион. Предаде Варис и сега никога няма да си го прости. И той е много виновен за случилото се. Тоо пътя към Ада е постлан с добри намерения.

# 247
  • Разпиляна във въображението
Не чета спойлери и не
Скрит текст:
знам какво са казали за Бран за финала. Само казвам, че Бран може да види какво се е случило в КЧ. Не му е необходимо писмо за нещо, което вече знае - за произхода на Джон. В писмото на Варис беше именно това. Питанката ми е до кого е било и дали е изпратено. Едно той изгори, но дали е било едно от други?

# 248
  • Бургас
MeMyselfI,
не е точно така Wink
Скрит текст:
Денерис съзнателно ги гореше, Безпомощни жени и деца, които нямат нищо общо с Церсей. Те даже я ненавиждат, болшинството от тях. Значи деца са убивани много във войни, но тук станахме свидетели на безпрецедентна сеч ей така от чиса злоба. В смисъл тя войната вече бе спечелена. Те се предадоха. Останалото беше абсолютна проява на лудост. В моите очи това е лудост, съжалявам ама явно няма да се разберем, но няма проблеми, всеки с мнението си.  Peace

Скрит текст:
Идея нямам защо сценаристите го правят. Обаче някак не ми е толкова жестоко, колкото клането на пеленачета пред майките им, щото били копелета на краля. За смърта на децата в КЧ е виновна веднъж Церсей, защото ги използва за жив щит, веднъж Денерис, че не прие това, че се предават. В крайна сметка КЧ изгоря в резултат на действията на двете. Кой от на Церси зелените гадости, кой от дракариса на Денерис....Може да е тъпо, но аз не бих приела Денерис да се спре, защото се предават. Като ще е страх, да бъде страх. Иначе е като детска приказка. За тази битка съм доволна. Нямам претенции да е нещо разочароващо. Даже умрях от кеф как Дрогон се спусна и летя между корабите. Очаквах точно това, даже го бях писала и по - напред в темите.
Яд ме е на други работи и са просто непростими. Ако битката ми е ОК и се връзва с линията на троновете, други неща висят и яко ми дразнят.

# 249
  • Сидни
хахахахах този коментар ме разби. Право в десятката!

Скрит текст:

В крайна сметка мотот на Таргериъните е "Fire and Blood". Дани е Тарг и си взима нейното.

Кой "Велик" владетел е построил Империя без насилие - убийства, изнасилвания и т.н. После историята го знае като " Едикой си Велики"

# 250
  • Варна
Тия сценаристи дали ще отърват катрана и перушината след финала на сериала...

# 251
Зависи как ще се приеме финала от масовия американец...

# 252
Варис най-вероятно е писал до
Скрит текст:
старчоците в Цитаделата. Нали така се казваше мястото, дето се обучават за майстери? Те поддържат топла връзка с всички домове, поне така бе загатнато в сериала, в книгите не помня как беше. Веднъж след като те знаят, смятайте, че е научил цял свят.

# 253
  • Пловдив
Въпросът кой луд ще им повери проект с такъв мащаб след това 😂😂🤔

# 254
хахахахах този коментар ме разби. Право в десятката!

Скрит текст:

В крайна сметка мотот на Таргериъните е "Fire and Blood". Дани е Тарг и си взима нейното.

Кой "Велик" владетел е построил Империя без насилие - убийства, изнасилвания и т.н. После историята го знае като " Едикой си Велики"

Той и Ерис е бил Тарг, а съдбата на превъртелите Тарги знаем каква е. Огън и Кръв на бойното поле - да, но на невинни бягащи хара - не мисля, че с мотото това са имали предвид.

Общи условия

Активация на акаунт