GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 684
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
На Церсей й беше малко, аз до последно чаках да видя как ще умре Grinning приятеля ми чак ми се подиграва "че тя вече умря" , ама ако не е умряла ? Grinning

# 526
  • Варна
Оф, и аз исках за нея много по-жестока смърт.

# 527
  • Чужбина
Но преди това искам да видя трошачката на окови какво смята да прави след като изби хиляди и унищожи града, който прадедите й са създали.
Ани, душа, хубави неща си написала за Джон. Мерси.

Относно въпроса ти в скрития текст - ето това ще стане:
Скрит текст:

# 528
  • Варна
Е, то и на слепия вече е ясно какво ще стане.

# 529
  • Русе
Нека запазим минутка мълчание в памет на безбройните невинни и чисти души, изгубили живота си в днешния епизод.

А именно всичките 1155 извънбрачни деца на крал Робърт, първия с това име.

# 530
Оф, и аз исках за нея много по-жестока смърт.
Недей, че ще те изкарат луда като Денерис. Wink
Впрочем тълпата помни не повече от няколко дни и се изразходва. После всичко си тръгва по старому - крале, кралици, дракони.. ама трябва да се яде и живее. Все тази кой седи на трона.

# 531
Изгледах епизода и аз - Ако преди време някой ми бе казал, че Церсей  която толкова я мразя, и за която толкова сме се карали с Бум - накрая ще ми дожалее за нея, определено щях да му кажа, че не в ред.
Ако това бе целта  - шокиран съм. Шокиран съм, че накрая Денерис излезе такава психопатка, че Церсей на практика ми излезе в бяло.

# 532
Скрит текст:
И нещо друго се сетих. Защо все сравнявате сериала с игрални филми? Защо не го сравнявате с други сериали?

Защото, ако го сравняваме със "Спартак: кръв и пясък", ще трябва да му сложим отрицателна стойност за оценка.Сега поне може да мине с единицата от четвъртата и петата част на Трансформърите. Сериозно, през половината време очаквах от някъде нещо да се трансформира - също толкова безумни и претрупани режисьорски решения на кадри имаше.

Че какво общо имат двата сериала?
Много, ако си ги гледала и двата.

Не съм гледала тази версия на Спартак и от това, което съм чела за него, едва ли ще ми хареса. Има ли нещо фентъзи в него?

# 533
Джон Сноу, копелето на Нед Старк нямаше да позволи на Денерис да изгори Варис ей така без процес, нямаше да я остави да атакува града в такова лабилно състояние и щеше да направи невъзможното да я спре, когато започна да гори невинни. Егон Таргериен, законния крал на Седемте Кралства явно не е същия човек.
В случая и аз се издразних, че стои като изтукан, но какво можеше да направи? Ако се беше опълчил по някакъв начин, Дана и него щеше да го дракарне.

# 534
Скрит текст:
И нещо друго се сетих. Защо все сравнявате сериала с игрални филми? Защо не го сравнявате с други сериали?

Защото, ако го сравняваме със "Спартак: кръв и пясък", ще трябва да му сложим отрицателна стойност за оценка.Сега поне може да мине с единицата от четвъртата и петата част на Трансформърите. Сериозно, през половината време очаквах от някъде нещо да се трансформира - също толкова безумни и претрупани режисьорски решения на кадри имаше.

Не съм гледала тази версия на Спартак и от това, което съм чела за него, едва ли ще ми хареса. Има ли нещо фентъзи в него?

Не. Но е страхотно заснет и невероятно разказан, дори и с холивудската политкоректност, която се усеща на моменти.

# 535
  • Чужбина
Осем сезона Церсей е мръсницата, която искаме да умре, а сега куп народ споделя как било хубаво, че умряла в ръцете на брат си. Леко й се размина на тая змия. За мен това е голям провал на филма. И що?!? Щото брат й я е заплодил. Голям майтап!

Хайче, аз много пъти съм писала, че не успях да намразя Церсей истински. Заради Джейми я мразих, после обаче ми минава, и все някакси я оправдавах заради децата.

Заради децата не успях да я намразя. Обвинявам я за Томмен в сериала много де.

Сега ми е много кофти за бебето.

# 536
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=S_lQk3tfQzc - ето клипче с песен на Мановар по сцена от филма

за мен Спартак и Викинги са на най-добро ниво като исторически сериали

Спартак кръв и пясък на мен страшно ми допадна, особено как хвърчи на забавен каданс кръвта. Страхотни изпълнения на актьорите, жалко че главният актьор умря през втория сезон и трябваше да го сменят.

# 537
  • Варна
Пък аз си я мразех яко от самото начало. Особено много, когато й гледах наглата, самодоволна физиономия, докато убиваше други. Добре, може и да са били виновни, може и да са си го заслужавали, като оная септа, като Тиен и майка й, но тя изпитваше наслада направо. Дреме ми, че имала деца. Те и чудовищата зачеват. Това не ги прави по-малко чудовища.

# 538
  • София
Ани,
Спартак е исторически сериал за въстанието на робите срещу могъщия Рим (тогава още република).
Велик сериал, едно от най, най-любимите ми и с ненадминати бойни сцени на Арената. Тези битки, които ги има в Спартак не съм ги виждал в нито един игрален филм. Сериалът кърти отвсякъде. Топ 5 в моят личен лист.

Коронис,
ахахахам ще падна за това с копелетата на Робърт  chef Joy Joy

Джони,
И аз писах същото. Да ме докарат до там да съжалявам за Церсито, дето не мога да я понасям (особено пък в книгите).

# 539
Видях много неща които никой не коментира изобщо...Имаше препратки към Нед Старк и напускането му на Чертога побеснял, към Йорен...сериалния Йорен, ако някой изобщо го помни...
Не сме ги коментирали, Дези, щото всички бързаме.

Къде ги видя тия препратки?

Втъкани във сценария. Когато Джон погледна СЧ и последва каквото последва, виждах Нед 17 години по-рано или нещо такова, изгубих времевата линия...Когато видял трупчетата на децата в тронната зала.

Също видях трима души да влизат в Чертога за да отмъстят бащите си. Един от тях имаше шанс да не се превърне в това в което се превърнаха другите двама.

Йорен:
https://www.youtube.com/watch?v=Sj72-2TkX9Q

Diavolo, на мен тази сцена ми изправи косата от ужас. Също когато
Скрит текст:
на Аря и кървяха очите, след Клигейн боул....

20 нови отговора. Аз ви казах, че не смогвам. И вечеря приготвям..

Общи условия

Активация на акаунт