GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 146
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 055
Понеже коментирахме назад най-омразни личности от сериала, моите се повтарят с повечето - Рамзи, Джофри, Тивин, Планината, Кутрето. Спирам, че имам още няколко имена в списъка. Много добра работа на актьорите, винаги се кефя на такива характери, когато биват много добре изиграни. Само като ги видиш в гръб дори, да ти настръхне козината, дето се казва.
За децата бях споменала и по-напред - не разрешавам на 10 годишния да гледа. Мисля, че е малък още да понесе толкова  много насилие и еротика на екрана. Защото знам, че на секс сцените ще се кикоти и изчервява и няма да осъзнае напълна защо се показват тези неща. (да отбележа, че е гледал тайно с големия ми син TWD)
Но всеки решава сам за неговите деца кога могат да гледат такива неща. 

Вероятен финал по Дисни

# 2 056
  • Бургас
Пускаш хора преди битката. Теон познава и хората и ходовете на Рамзи. Джон подземията. Дори ида ти избият отряда. Поне ще си опитал. Рикон и това не заслужи.
Ако Джон не е знаел какво да чака от Рамзи (т.е. да затрие Рикон преди битката), Санса знаеше. Даже и не си го помислиха да пратят хора.

# 2 057
Пускаш хора предибитката. Теон познава и хората и ходовете на рамзи. Джон подземията. Дори ида ти избият отряда. Поне ще си опитал. Рикон и това не заслужи.
Ако Джон не е знаел какво да чака от Рамзи (т.е. да затрие Рикон преди биткажа), Санса знаеше.
Знаеше, да, и го предупреди, ама Джон пак си хукна напред.
Можеха да пратят някой и този някой най - вероятно щеше да умре, защото Рамзи ги очакваше. Но, това поне да се опитат не е само върху Санса, а и върху Джон.

# 2 058
  • Варна
Пресметлива и студенокръвна си е Санса, няма какво да спорите. Когато трябва да отпише някой, отписва и край. Данка поне показва чувства. Знам, че ще съм единствена в това си мнение, но така ги виждам.

# 2 059
Да, за всичко е виновна Санса, а Джон за нищо
Ще падна Joy Нищо, след още няколко години разсъждения, каквито провокира историята, може пък да се обърнат нещата, както с мнението за "добрия" Нед Simple Smile

# 2 060
  • Варна
Санса по никакъв начин нямаше да отрови Денерис, каквито и отрови да има скатани в кутийката с бижутата или колкото и да й е набрала.
Правото на госта!
Особено силно в Севера.
Спомнете си приказката за Готвача Плъх.
Санса и Джофата и Рамзи нямаше да отрови, докато са гост под покрива й.

# 2 061
Пресметлива и студенокръвна си е Санса, няма какво да спорите. Когато трябва да отпише някой, отписва и край. Данка поне показва чувства. Знам, че ще съм единствена в това си мнение, но така ги виждам.
Не мога да не споря. 😁
Санса стана реалист, но пак си е емоционална. В сцените с Теон, Хрътката и Джон най - добре се вижда.

# 2 062
  • Варна
Възпитанието на Санса идва от Кейт. Ако беше възпитавана като синовете, или като Аря, която не се интересуваше от лейдита и бродиране, нямаше да отнесе такива яки шамари (преносно и буквално) от всички изроди, с които я срещна живота.
Санса е възпитавана като типична южнячка, докато северните девойки вероятно са получавали съвсем друго възпитание. Имаме само Аря и Лиана Старк, както и малкото Мормонче, но пак са представителна извадка.
Ако Нед беше водил и дъщерите, докато раздава правосъдие с Лед, дали щеше да е такава офца с розови очилца и да пърха около Джофата като колибри?

# 2 063
Санса има мания за величие. Мисли си, че е над другите и само тя единствена знае как е най-добре да станат нещата. Прегазва всеки, който не е на нейното мнение.

# 2 064
Е кой па толкоз прегази!?

# 2 065
Санса има мания за величие. Мисли си, че е над другите и само тя единствена знае как е най-добре да станат нещата. Прегазва всеки, който не е на нейното мнение.
Описа Дана. 🤣🤣

Санса беше изключително наивна в началото. За това вина имат Кат и Нед. Гледали са я в саксия.

# 2 066
Описа Дана. 🤣🤣

Санса беше изключително наивна в началото. За това вина имат Кат и Нед. Гледали са я в саксия.
Тц, Денерис се опитва да гради, но измъкват всичко от ръцете й. Санса руши, а Бран и задава.

# 2 067
Описа Дана. 🤣🤣

Тц, Денерис се опитва да гради, но измъкват всичко от ръцете й. Санса руши, а Бран и задава.
Обратното - Санса гради, Дана само сее разруха. Dragons plant no trees. 😉
Бран само си седи, нищо не задава.

# 2 068
Изумявам какви коментари и квалификации за герои има в темата. Чак се чудя едно и също нещо ли гледаме. Но в крайна сметка всеки възприема героите спрямо собствените си принципи и морал.
Най-омразен герой ми е Церсей. Смятам че доста от помията нямаше да се случи ако не беше тя. Ако щете Джофри нямаше да го има.
Иначе най-много се зарадвах на края на Джофри.
Джайм го съжалявам. Той винаги е бил объркан човек, който се лута между натиска от баща му и сестра му и това, което той смята за редно. Освен това смятам че героят му се разви доста, докато Церсей от ден първи до края си остана нагло, арогантно, самозабравено и прогнило отвътре парче.
Церсей изобщо не я съжалих, напротив - ядосах се на сценария и режисурата. Тотално не се връзваше поведението и речта ѝ на края. "Искам чедото ни да живее" и рев и сгушване като мила невинна бяла лястовичка, ай си¥тир! Слаб сценарий, обиден за зрителите! Като е искала чедото им да живее да не се бе наливала с вино и обявявала война на жена с фамилна обремененост, дракони, неопетнени, дотраки и къс фитил!
Вече освен поради причината че Джон ми е любимият герой, и заради някои коментари, искам последният епизод да го изнесе изцяло той. Искам да са го написали така че всички хейтъри да ги затапят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 069
Това май ми е най-любимата тема!
Истинско удоволствие е да чета мненията ви на всички, включително и че сте нещото, което ме разсейва най-много от раздялата, която преживявам Grinning

Най-омразни са ми Джофри и Юрон. Джофри ясно защо, но тоя Юрон - ужасно прасе, включително и че и образа му в сериала беше изключително недоразвит и стоеше нелепо, независимо колко се опитваха да го представят като лошото момче, на което зрителите да симпатизират.
Аз също съм от хората, които смятат, че Денерис НЕ е луда. По-скоро според мен е човек, който изключително много се води от емоциите си и не може да ги контролира. И покрай къс фитил... получаваш КЧ на пепел. Grinning
На Санса подбудите са ми доста противоречиви, но съвсем ясно нарисува мишена на гърба на Джон, когато се раздрънка.

Общи условия

Активация на акаунт