GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 66 158
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 160
Големият брат...

# 2 161
  • 221B Baker Street
И малката сестра...

# 2 162
Оф, Сансоо... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 16:20 от EsmeWeatherwax

# 2 163
Когато кучето ти гледа...

# 2 164
  • Варна
Я малко да се посмеете с Не!Новините:

https://nenovinite.com/ne/neuka/tozi-sezon-na-gejmatrons-bil-she … -go-puskat-esenta

# 2 165
  • Чужбина
Значи, приятели, следното:

Разбира се, че Нед не е винаги честен и почтен. Бил е толкова, колкото го е позволявала ситуацията.
Разбира се, че Джон не е винаги честен и почтен. Е дотолкова, колкото го позволява ситуация.

Разбира се, че Санса не е света вода ненапита. Не забравяйте, че тя е ученичка на Кутрето. Санса знае историята на Севера и Таргите. Няма как да обича Тарги с дракони. Абсурд.

Да, Санса беше надута малка кифла едно време. Мечтаеше да е Кралица, най-умната, най-красивата.

Разбира се, че Кат направи един куп простотии. Пленяването на Тирион бе една от най-големите.

Но някакси ми изглежда нечестно, че феновете на Дани не виждат развитие на характера в сериала и твърдят, че foreshadowing (загатнато предварително) не било развитие на характера. Дори онези, които са гледали наскоро сериала, не виждат, че Дани не може да е подходящият Тронен владетел.

Двойни стандарти се прилагат.

# 2 166
Всеки герой е правил грешки и всеки е претърпял някакво развитие. В случая на Дана не беше към добро. Зрителите, които не са доволни, да и прегледат пак сцените или да и прочетат главите. Все пак няма как всички фенове да са удовлетворени. И аз не харесах доста неща, но това е положението.

# 2 167
  • Русе
Естествено, че винаги ще има недоволни. Въпрос на вкус.

Колкото до подходящия владетел, това е толкова субективно, че повече няма накъде.

# 2 168
  • Чужбина
И аз не харесах много неща и ми горчи, и ми е гадно. Но това все пак са Троновете. Много пъти ни е горчало, много пъти ни е било гадно.

Препоръчвам ето това изложение на реддит потребител. Много добре е описал нещата в сериала:

https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/bncw5f/spoilers_ … s_theory_updated/

Да не припомням, че за Дани се спори от най-малко 3 години във форумите. Половината я защитават, другата половина я мислят за луда. Развитието не е толкова изненадващо.

Колкото до подходящия владетел, това е толкова субективно, че повече няма накъде.
От гледна точка на съвремието, не е чак толкова субективно. Можем да изброим редица критерии за добър владетел.

# 2 169
  • Варна
И аз да се изкажа Simple Smile
Праволинейният Джон отиде да убива Манс Райдър по време на преговори.
Все се надявам че тая му "праволинейност" ще я видя и в тоя сезон, ама той явно си е умрял Simple Smile

# 2 170
Развитието й не е изненадващо
Спорът е в случая права ли беше или не
Според мен не беше права

# 2 171
  • Варна
Ако трябва да съм честна, аз не виждам нито един, който да е "подходящ владетел". Фен съм на Денерис, винаги ще й бъда, ако ще да откачи тотално и да крещи "изгорете ги всички" точно като баща си, но и аз признавам, че тя не е за трона.

# 2 172
Елеонора- много добре казано. Всеки персонаж си попада в неговите ситуации и спрямо характера и възпитанието се формира решението. Затова сравненията са трудни и нечестни малко.
Маскара- уби и свой, преспа с жена, тръгна да бяга от вала, сприятели се в враговете.... Въобще праволинейността му е някаква тотална заблуда. Дори смятам Джон за доста адаптивен первонаж.

# 2 173
О,но Робърт директно попита Нед коя е майката на копелето му, и той директно излъга Wink
Както и да е, исках просто да си поразсъждаваме Wink То и Церсей значи не е лъгала за децата си, просто не са я питали Joy
Не съм съгласна. Когато беше зададен въпросът на Нед, той замълча, а Робърт сам предположи коя е майката на Джон. Нед никога не е твърдял, че Джон му е син - и на Кат, и на Джон казваше, че той е негова кръв и е Старк. Не виждам лъжа в тези думи. Нед е избрал най-добрия начин да спази клетвата пред Лиана - да отгледа и възпита сина и като собствените си деца. Ако беше казал на Кат истината, тя щеше да жертва Джон, за да не са застрашени децата и.

# 2 174
  • Чужбина
Ами тя не бе права, но това бе ярост. Ярост в момент на осъзнаване, че нещата не са такива, каквито тя си ги представяла. Ярост, че всички, в което е вярвала, е лъжа.

ДиД изобщо не можаха да го обяснят в инсайдите. Направо им се чудя, как пишат диалози, ако мислят толкова ограничено.

Общи условия

Активация на акаунт