GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 184
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Бургас
Кой каквото намери - за него си е 😉😊

Аз отивам към любимия си Север.Тогава явно Санса остава за мен! Joy

# 2 221
  • Варна
Дяволо, аз изобщо не мога да разбера за какво ги правят тия инсайди, при положение, че още повече се ос*рат... с извинение.
Тук във форума си прав, че доста по-добри обяснения изникват, макар и на двете крайности.

# 2 222
  • Варна
Ау, Ели, сърце нямаш с тая снимка значи...

На мен, честно казано, вече изобщо не ми пука как ще свърши всичко. Искам просто да свърши.

# 2 223
  • Вестерос
Mного обро клипче

https://www.facebook.com/ukhm1/videos/2105254456438912/

Ако си поделяме Вестерос, аз искам ДК

# 2 224
  • Русе
Значи аз съвсем сериозно предлагам игнор на обясненията в инсайда и да си се придържаме към форумната линия.  bowuu
Мисля, че имаме обединение около линията, че е решила да изгори града предварително и че един вид изигра Тирион.

Съгласен съм генерално Simple Smile Поне резон да има вътре спрямо ситуацията.

Пък колкото до камбаните, че всичко завъртяха покрай тях като символика, даже целият епизод кръстен така...

Забележете репликата на Давос около десетата секунда. Последният път, когато Кралски чертог бе атакуван.

# 2 225
За Вестерос - заплювам си Планински рай. Нищо против и Брончо нямам.

Барабаните за какво ги бият? Атака ли значи?

# 2 226
  • Варна
Дорн за мене.

# 2 227
  • Вестерос
Давос казва, че не знае камбаните да бият за капитулация..

# 2 228
Е, тогава явно друго са значели. Нали е тъмно, може би известяват, че идват вражески кораби.

# 2 229
  • Чужбина
Кой ден сме днес?

Ей това за мене:

Вземайте си ги кралствата. Аз с тоя мъж отивам на края на света.

# 2 230
Значи война разпалвате тука, за мъжа на Церсейчето...и аз го искам пък
Дракарис Animal Dragon Face

Няма ли лийк, че ми е скучно Joy

# 2 231
  • Русе
За Вестерос - заплювам си Планински рай. Нищо против и Брончо нямам.

Барабаните за какво ги бият? Атака ли значи?

Общо взето да, да зададат ритъма за строяването и по-нататък за щурма.

Tiffany: Не, казва, че никога не е чувал да се бият камбани в знак на капитулация. (I have neven known bells to mean surrender). Камбаните бият за известяване защитниците за приближаващия враг, повдигане на морала им и предизвикване на атакуващите. И той отговаря по логичен начин – щом искат, нека танцуваме (If they want to play music with us, let's play).

Последната му реплика супер се връзва преекспонирано с Денерис даже и си я представям как мисли „Хубаво, нека танцуваме“.

Тази липса на последователност поне е по-забавна от някои други.

# 2 232
  • Чужбина
И тръгвам на война за ей тоя:

# 2 233
  • Бургас
То и аз заради лийкове влязох,а то какво?!Дежаву!
Миналият петък същата работа.

# 2 234
Тия дни продължавам да си мисля за истерията на феновете около Денерис.
Явно не могат да приемат, че едно младо момиче, което се пребори с толкова трудности и показващо луди наклонности (при психоанализа на всички серийни убийци, щом почват с подпалване, значи вървят към подобно психопатно разтройство и развитие на сериен убиец), може да изпадне в един момент в overkill и да прегази всичко край себе си без да се замисля за последиците.
Всички виждаха в нея изстрадалата и спечелилата стабилна армия, съюзници и родила дракони, а не забелязваха и елиминираха от картинката дребните знаци на набиращата инерция разруха в душата ѝ.
Виждаха #metoo заради продажбата ѝ на Дрого, изнасилването ѝ от него в началото. Това беше важното за тях - малкото крехко, бяло, русо момиченце, което се пребори с толкова трудности и оживя. Ма, божке, ма то стана масов убиец!
Не може да палиш свещеник, градоначалник и робовладелци без да ти мигне окото и после да не подпалиш цял град.

За мен това е липса на елементарна психологическа грамотност от страна на зрители, чиито мозъци са промивани от холивудски бози.

Общи условия

Активация на акаунт