GoT 38 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Дракарис! /13.05-19.05/

• 65 177
  • 2 540
  •   1
Отговори
# 2 250
Айде едно поздравче и  от мен за мъжете ни тук.
Скрит текст:

Скрит текст:

Ха, че то почти всеки има признаци на разруха в душата си по една или друга причина. Това обстоятелство не прави поведението на съответния човек да се променя толкова извън рамките, колкото го измислиха за Денерис.

Говоря конкретно за подпалване! Това е един много сериозен признак, че нещо не е наред с психиката на определен човек.

# 2 251
😍

Дана си е в рамките. Няма смисъл да се спори по въпроса.

# 2 252
Ха, че то почти всеки има признаци на разруха в душата си по една или друга причина. Това обстоятелство не прави поведението на съответния човек да се променя толкова извън рамките, колкото го измислиха за Денерис.
Бързия влак, дадох ти линк и предполагам, че не си го прочела.

Предложих, по петъчно да го преведа на български, но явно всички могат да си го четат на английски.

Ако го беше прочела, нямаше да твърдиш, че има промяна извън рамките.

Е, ако ми кажеш че тоз анализ е писан от психолог обещавам да го прочета.

# 2 253
  • Варна
Да, в сериала, Есме. Не съм сигурна на 100%, но мисля, че носеше бяло знаме.

# 2 254
  • Чужбина
Това е обобщение на сцени от сериала - всичко, което ти е показано и внушено.

Ако ти не го виждаш, докато гледаш сериала, си е твой проблем.

Психолог ако направи анализ на героя Дани, няма изобщо да ти хареса да го прочетеш, повярвай ми.

Ето ти един клип, под който още преди 3 години е коментирано това, което ние дискутираме в момента:

Скрит текст:

Ако не виждаш нещо нередно в това поведение, тогава не ми остава нищо друго, освен да проявя снизходителност.

# 2 255
Това е обобщение на сцени от сериала - всичко, което ти е показано и внушено.

Ако ти не го виждаш, докато гледаш сериала, си е твой проблем.

Психолог ако направи анализ на героя Дани, няма изобщо да ти хареса да го прочетеш, повярвай ми.

Ето ти един клип, под който още преди 3 години е коментирано това, което ние дискутираме в момента:

Скрит текст:

Ако не виждаш нещо нередно в това поведение, тогава не ми остава нищо друго, освен да проявя снизходителност.

Виждам доста нередни неща, но в логиката на развитието на характера. Аз нито съм повтаряла всеки пост оная колко е луда, нито пък като прочетох спойлерите и преди да гледам епизода обявих, че май не е, както всъщност направи ти самата.

И всъщност ще ми хареса баш психолог да й направи анализ, че сега ми се губи логиката в това, което решиха да измислят сценаристите. Поне да получа някакво обяснение с моята психологическа неграмотност, придобита от американски бози, каквито всъщност не гледам.

# 2 256
Е, какво има за обяснение? Дана преживя много, мина през изпитания и накрая направи избор. Може и да не се харесва на някои фенове, но това е замисъла на Мартин и Д&Д го изпълниха. Според мен можеха да го направят в 10 епизода, но нищо. Пак им се получи.

# 2 257
  • Бургас
Как пък ще е в рамките,Дана?
В чии рамки-твоите,на Мао,Сталин,Ким?

# 2 258
  • Русе
Психолог няма да успее да ви разреши спора, понеже няма как да направи нещо по въпроса за концепцията на сценаристите, които обосновават подпалването на града върху тезата „Дани видя построеният от Таргариените замък и се сети, че е Таргариен“. Ние тук какво коментираме като наш собствен начин да си изградим по-логична аргументация и причинно-следствена връзка си е за нас си.

# 2 259
Поне да получа някакво обяснение с моята психологическа неграмотност, придобита от американски бози, каквито всъщност не гледам.
Съжалявам, че си се почувствала засегната от моя коментар.
Но мисля, че съм права в това, което коментирах. Ако ти не си го видяла така, както аз съм го видяла, си е твое право. Както не съм искала да се съгласяваш с мен.

# 2 260
Дана е в рамките на персонажа си: протагонист превърнал се в антигерой или може би злодей.

# 2 261
  • Чужбина
И всъщност ще ми хареса баш психолог да й направи анализ, че сега ми се губи логиката в това, което решиха да измислят сценаристите.
Психологът ще тръгне от детството й - нестабилна семейна среда, влияние на брат, който страда от тревожност, натрапвичи мисли и погрешни убеждения. И директно ще я обяви най-малкото за психически нестабилна, нарцистична и скъсала връзката с реалността.

Да, Бързия влак, за мен изгарянето на Капелата и голяма част от Чертога не е проява точно на лудост. Ако трябва да бъда съвсем честна и откровена, това е повече ярост, гняв, безпомощност и осъзнаване.

За мен, лудостта на Дани е другаде. И ония двамата тъпаци Варис и Тирион я подхранваха. Баристън също.

Как пък ще е в рамките,Дана?
Имахме предвид, че е в рамките на характера си и не е изненада онова, което се случи.

# 2 262
Психолог няма да успее да ви разреши спора, понеже няма как да направи нещо по въпроса за концепцията на сценаристите, които обосновават подпалването на града върху тезата „Дани видя построеният от Таргариените замък и се сети, че е Таргариен“. Ние тук какво коментираме като наш собствен начин да си изградим по-логична аргументация и причинно-следствена връзка си е за нас си.
Всъщност точно тази теза казва много неща. А разрушаването на ЧЦ още повече.

# 2 263
  • Бургас
Явно аз не съм разбрала и се извинявам. Embarassed

# 2 264
Въпросът е, че ние съпреживявахме с нея тези неща и се надявахме да направи друг избор

Общи условия

Активация на акаунт